Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Idea: Foorumi uutisista keskusteluun

jn79 [17.02.2016 15:44:12]

#

Alla lyhyt speksi palvelusta jonka saa kuka tahansa toteuttaa jos kiinnostaa. Itsellä ei aika nyt riitä. Hyvin tehtynä uskon että tämä voisi saada todella paljon klikkejä ja voisi olla siis taloudellisestikin kiinnostava.

Keskustelut on blokattu useimmissa uutissivustoissa (yle, iltalehti jne.) ja tästä kuulee porua jatkuvasti. Palvelu olisi omassa domainissa ja käyttäjä aloittaisi pastettamalla uutisen urlin hakukenttään. Jos uutiselle on jo luotu keskusteluketju niin se näytetään ja ellei niin ehdotetaan keskustelun perustamista. Lähtökohtaisesti tätä palvelua pitäisi siis käyttää erillisellä välilehdellä mutta jatkokehityksenä voisi hyvin luoda esim. chrome plugarin jolloin itse uutissivulta ei tarvitsisi edes poistua.

Uutisten urlit sisältävät nykyään uutisen otsikon eli palvelussa voisi yhdellä sivulla listata uutissivukohtaisesti keskustelun alla olevia keskusteluja. Linkeistä näkee jo suoraan aiheen. Kaiken iframe/object -jutut ja uutisten kopioinnit saa suosiolla unohtaa. Tästä saa kimppuunsa vain lakimiehet mutta linkkejä voi hyvin tarjota ja niihin liittyvää keskustelua.

Laitan lisää speksiä jos joku kiinnostuu.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta