Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: The Last Line Effect

vesikuusi [23.04.2015 18:04:02]

#

The Last Line Effect. Onko putkiksilla omakohtaisia kokemuksia? Ihan mielenkiintoinen juttu.

Grez [23.04.2015 20:43:51]

#

Todella vähän tulee kirjoitettua tuon tyylistä koodia (jossa lähes sama rivi toistuu useammin kuin 2 kertaa). Mutta siitäkin huolimatta noin on käynyt joskus.

p99o [24.04.2015 09:36:20]

#

Nimestä päätellen tiesin mistä on kyse, joten voisi kai sanoa että olen joskus aiemmin kuullut.

Jalmari91 [01.05.2015 12:00:46]

#

Yleensä ottaen jos pitää käyttää copy-pastea koodaamisessa, pitäisi herätyskellojen soida, koska yleensä tekee silloin jotain väärin.

Grez [01.05.2015 18:37:38]

#

Ei tuossa nyt varsinaisesti puhuttu copy-paste -koodaamisesta, vaikka artikkelin alusta sellainen ajatus voikin muodostua.

ErroR++ [01.05.2015 20:07:24]

#

Minulle tuo on aika tuttua. Monen ohjelman debuggaukseen on mennyt paljon aikaa tollasten typerien virheiden takia.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta