Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Mistä ilmainen kotisivutila PHP-tuella?

Sivun loppuun

vilmus [15.01.2015 11:33:05]

#

Mitä ilmaisia palvelintilantarjoajia löytyy, jotka hyväksyvät PHP:n?

Eki++ [15.01.2015 13:59:31]

#

http://lmgtfy.com/?q=free web hosting

Itse käytän tätä. Miinuksena ilmaisversiossa PHP:n versio on vain 5.2.

Synomi [15.01.2015 14:03:19]

#

http://www.hostinger.fi/

HTML5 [15.01.2015 16:52:56]

#

Voin suositella Arkku.netiä, jota käytän.

PHP-versio on 5.4, osalla palvelimista ehkä 5.3. Ilmaisversiossa sivutilaa on 50 Mt, joka riittää hyvin. Jos kuvia on paljon, ne kannattaa hostata vaikkapa Flickerin kautta.

Lisäksi löytyy MySQL ja mahdollisuus maksullisiin lisäpalveluihin, kuten omaan verkkotunnukseen tai lisätilaan.

Quirzo [15.01.2015 17:52:52]

#

Suosittelen myös Arkku.net -palvelua. En ole hetkeen taas sitä käyttänyt, mutta todella hyvin hoitaa homman.

Tietenkään isojen tiedostojen/kuvien hostaus ei sillä luonnistu.

Macro [15.01.2015 20:35:03]

#

HTML5 kirjoitti:

Voin suositella Arkku.netiä, jota käytän.

PHP-versio on 5.4, osalla palvelimista ehkä 5.3. Ilmaisversiossa sivutilaa on 50 Mt, joka riittää hyvin. Jos kuvia on paljon, ne kannattaa hostata vaikkapa Flickerin kautta.

Lisäksi löytyy MySQL ja mahdollisuus maksullisiin lisäpalveluihin, kuten omaan verkkotunnukseen tai lisätilaan.

50 MB on kyllä nykyään aika naurettavan pieni määrä. Ehkä riittää sivuille, mutta koska tallennustila on nykyään käytännössä ilmaista, niin sitä on aika tyhmä noin paljon rajoittaa...

Grez [15.01.2015 20:46:43]

#

No pitäähän niitä maksullisiakin saada kaupaksi.

The Alchemist [16.01.2015 09:24:57]

#

Php 5.4 -tuki on nykyään aika minimaalinen, jotta kannattaa edes ajatella palvelun käyttöä. Olisin ennemmin ilman tai maksaisin muutaman euron kuussa.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta