Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Windows-pakkovero

volume [24.11.2014 21:09:27]

#

jos joku asia ärsyttää, niin se on uusien tietokoneiden windows-pakkovero. ainakin meiltä päin ei ole helppoa löytää sellaista uutta tietokonepakettia, johon ei olisi esiasennettu windows-versiota (8.1 joka mielestäni on huonoin kaikkien aikojen tekele).

tietysti jos osaa/viitsii/ehtii itse kasaamaan saa sellaisen kokoonpanon kuin itse haluaa.

pitäisi saada enemmän valinnanvapautta!

timoh [24.11.2014 23:47:50]

#

Minusta kyse on pikemminkin omasta viitsimisestä kuin mistään muusta.

Komponentteja saa suomesta useammasta paikasta ja päälle saa maksua vastaan koneen kasauksen. Säästäväisempi kaveri tilaa suoraan Saksasta.

Ja tämän päälle on keskustelupalstoja missä kokeneemmat suunnittelevat sinulle sopivan paketin valmiiksi vaatimusten pohjalta.

Joten ei tässä oikein voi syyttää kuin omaa saamattomuuttaa jos ei saa sellaista kuin haluaa ja sellaisella käyttöjärjestelmällä kuin haluaa ;)

tkok [25.11.2014 13:56:55]

#

Ei minusta ole kiinni edes omasta viitsimisestä, koska niin monet verkkokaupat tarjoavat kokoonpanopalvelun ilman käyttöjärjestelmän asennusta ja valmiita konepakettien osaluetteloita on ilmaiseksi saatavilla edellämainituista kaupoista ja muilta foorumeilta.

Applekaupoista saat Windowsvero-vapaita laitteita ja ohjelmistoja. :P

feenix [25.11.2014 22:06:38]

#

Ja ainakin aiemmin on saanut Delliltä, HP:ltä jne koneita ilman Windowsia. Että ei tarvitse edes random-kasattuja koneita hankkia. Ihan kiinni vaan siitä, että viitsii ostaa oikeanlaisen.

Toki jos samalla vaatimuksissa on "se halvin markettimikro", niin sitten tilanne on eri. Mutta aina ei voi saada kaikkea mitä haluaa. Eikä siinä halvimmassa markettimikrossa se käyttis juuri mitään maksa. Mutta ymmärrän jos on periaatekysymys.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta