Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Miten testataan funktion nopeutta?

Polarbear [02.11.2014 18:36:21]

#

Millä tavalla pystyy testaamaan funktion nopeuden millisekunteina? Pitääkö kehittää testipenkki sitä varten? Jos pitää niin onko ohjeita.

Grez [02.11.2014 18:53:32]

#

Aika suoraviivaisestihan tuo yleensä käy. Esimerkiksi C#:lla

var sw = new System.Diagnostics.Stopwatch();
sw.Start();
Funktio();
sw.Stop();
Console.WriteLine("Kulunut aika {0} ms", sw.ElapsedMilliseconds);

Jos tarkkuus tuolla tyylillä ei riitä, niin funktion voi ajaa useita kertoja.

var sw = new System.Diagnostics.Stopwatch();
sw.Start();
for (int i = 0; i < 1000; i++) { Funktio(); }
sw.Stop();
Console.WriteLine("Kulunut aika {0:0.000} ms", sw.ElapsedMilliseconds / 1000.0);

Polarbear [02.11.2014 20:06:30]

#

Kiitoksia. Vielä kysyisen, että onko tämä jotenkin sovellettavissa myös pascalille?

Grez [02.11.2014 20:48:47]

#

Varmaan toimii suht identtisesti Pascalillakin.

Käytettävissä olevat rutiinit ja kirjastot sit varmaan riippu mitä Pascalin murretta käytät missä ympäristössä.

Polarbear [02.11.2014 20:53:08]

#

OK Kiitoksia vielä :)

jalski [02.11.2014 21:02:21]

#

Polarbear kirjoitti:

Kiitoksia. Vielä kysyisen, että onko tämä jotenkin sovellettavissa myös pascalille?

Googleta:

QueryPerformanceFrequency()
QueryPerformanceCounter()

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta