Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Miten kopioida netistä suojattu kuva?

Sivun loppuun

Tanjuska85 [05.08.2014 10:28:09]

#

Minun kuva suojattu nettigalleriassa. Eli oikean napin painaluksena ei tapahtuu mitään. Pealse, auttakaa miten voin kopioida kuva nettistä????????
Kiitos etukäteen!

Lisäys: Miten voin tallenna oma kuva tietokoneen???

Lebe80 [05.08.2014 10:51:50]

#

Ne ovat jo tallentuneet sun koneellesi, mutta selkeästikään gallerian tekijä ei halua kuviaan jaella.

Erilaisilla työkaluilla, kuten Chromen Developer toolilla tai Firefoxin Firebugilla kuvat saa napsittua hyvinkin helposti.

Mutta kannattaa tosiaan huomioida, ettei gallerian tekijä halua kuviaan jaella jostain syystä.

Tanjuska85 [05.08.2014 11:01:42]

#

Kiitos, ja anteeksi en tiedä mikä se on Chromen Developer tooli tai Firefoxin Firebug??? Missä nämä asetukset pystyy ottaa?

Lisäys: siis missä nämä työkalut on?

Lisäys: minun kone suomen kielellä, löysin työkalu , mutta mitä sitten?

Lebe80 [05.08.2014 11:12:03]

#

Sitten opettelet käyttämään niitä.

Tanjuska85 [05.08.2014 11:16:19]

#

Kiitos ;-)

The Alchemist [05.08.2014 11:17:46]

#

Jos kuvia ei olisi haluttu jakaa, niin niitä ei olisi laitettu nettiin alkujaankaan. Html-ummikolle helpoin tapa selvittää kuvan osoite on luultavasti right clickata kuvan päältä ja valita "inspect element", ja poistaa kuvan päältä näkymättömiä kerroksia, kunnes inspector valitsee img-elementin eli itse kuvan. Sen jälkeen kuvan osoitteen näkee src-attribuutin arvosta.

Tanjuska85 [05.08.2014 11:19:58]

#

Kiitos, pitää kokeella ! :-)

Lisäys: Onko vielä muita vaihtoehtoja? Illalla kokeelleen niitä!

Lisäys: löysin js copy-protector.js

Lisäys: voinko tässä jotain tehdä, että pystyn kopioida kuva?

p99o [05.08.2014 12:05:20]

#

Siis jos tahdot kuvan auki, avaa kuva selaimeen. Jos se ei onnistu kuvaa klikkaamalla tai right-click:llä ("avaa kuva") niin tee se näin:

http://s28.postimg.org/d2jx57ox9/img_Dev_Tools.png

Työkalun saat ainakin yleensä auki F12-näppäimellä (läppäreissä fn+F12) tai selaimen valikosta.

Sitten valitset työkalun, jolla voi selata eri elementtejä (suurennuslasin kuva).

Etsi <img> tagin kuvan polku, ja klikkaa sitä. kuvan pitäisi aueta selaimeen.

Tanjuska85 [05.08.2014 13:33:07]

#

Kiitos!

Grez [05.08.2014 15:42:59]

#

Chromen dev toolsista löytyy myös "Resources" -välilehti. Sieltä vaan Frames alta oikea (jos ei frameja niin ainoa) sivu auki ja sieltä images. Löytyy kaikki sivulla olevat kuvat suoraan.

Myöskin Javascript-konsolissa olisi helppo ajaa joku pikku skripti joka poimii kaikki sivun kuvat helposti tallennettavaan muotoon, esim:

var kuvat = document.createElement('div')
for (var i=0;i<document.images.length;i++) {
  var k = document.createElement('img')
  k.src = document.images[i].src
  kuvat.appendChild(k)
}
document.head.innerHTML = ''
document.body.innerHTML = kuvat.outerHTML

Tästä sitten pikku muistutus, että koskaan ei kannata ajaa netistä löytyvää koodia, jonka toimintaa ei ymmärrä.

Tanjuska85 [05.08.2014 20:46:34]

#

Kiitos kaikille! :-)

tkok [12.08.2014 22:09:50]

#

Tässä oli mielestäni hyvä blogikirjoitus aiheesta suojaajan näkökulmasta. http://www.patrick-wied.at/blog/image-protection-on-the-web


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta