Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Windows 8 toimii vain hetken kerralla

Juhko [18.11.2013 00:54:21]

#

(Sietämätöntä n00biutta luvassa.) Acer-läppärini, jossa Windows 8, toimii käynnistyksen jälkeen normaalisti jonkin aikaa (puolesta tunnista tuntiin?) minkä jälkeen alkaa aina sama: minkäänlaista internet-yhteyttä ei saa kuin satunnaisina sekunteina (sama tulee 2 eri paikassa, WLAN kummassakin), ja sovellusten käynnistäminen vie huikean pitkän ajan tai jää puolitiehen. Jo käynnissä olevia sovelluksia pystyy käyttämään, mutta nekin hidastuvat. Nettiyhteys on joskus toiminut automaattisen vianmäärityksen jälkeen vähän aikaa - saattoi tosin olla plaseboa tai liittyä aivan muuhun...

Tehtävienhallinnan statsit levyn, verkon ja suorittimen käytöstä ovat romahduksen jälkeen lähellä nollaa ja muisti n. 23 %:ssa. Viime aikoina asenneltuja ohjelmia ovat olleet avast Free Antivirus, ZoneAlarm Free Firewall ja joitakin harvemmin käytettyjä ohjelmia.

Tietokone tuli pari viikkoa sitten huollosta, jossa "vaihdoimme kovalevyn ja akun sekä ajoimme tehdas recoveryn, joka korjasi ilmoittamanne viat". Käynnistyksen yhteydessä oli tullut joku Acerin korjausohjelma, joka ilmoitti ettei korjaaminen onnistu. (Nyt ongelma on siis aivan toinen kuin tämä.)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta