Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Tekijä haussa RSS-käsittelijän tekoon

Sivun loppuun

Teutori [09.11.2013 23:11:04]

#

Tarvitsisin koodin jolla saisin ampparit-tyylisesti haettua sivulle eri lähteistä rss-uutiset / blogipäivitykset tms ja sortattua ne aikajärjestykseen. Oma osaaminen ei riitä, eikä liioin aika opiskeluun. Netistä en lukuisista yrityksistä huolimatta ole tällaista löytänyt.

Maksan tekijälle / vinkin antajalle mistä tällaisen löydän valmiina. Jos osaat tuollaisen tehdä niin laita sähköpostia seppovuori@gmail.com ja kerro hintasi

ankzilla [10.11.2013 01:38:43]

#

Jotain tuon tyylistä? http://anck.se8.fi/
Asennus 200e.

Teutori [10.11.2013 06:43:59]

#

Ei nyt aivan, Ampparit-tyylistä ajattelin.

Eli esim:

Uutinen 1 - lähde1
Uutinen 2 - lähde2
Uutinen 3 - lähde1
Uutinen 4 - lähde3
Uutinen 5 - lähde3
Uutinen 6 - lähde2

Eli tuollaista missä heti näkee otsikot uutisista aikasortattuina, eikä pelkkiä uutislähteitä listattuna.

Macro [10.11.2013 14:00:53]

#

http://stackoverflow.com/questions/4719533/use-simplexml-to-parse-multiple-rss-feeds

ankzilla [10.11.2013 15:38:30]

#

Teutori, miten tämä eroaa kuvauksestasi?

Teutori [10.11.2013 15:50:39]

#

ankzilla:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anck/public_html/app/sql/CollectionSQL.php on line 5 Edellinen sivuPäivitä
Artikkeleita ei löytynyt
Tuon näyttää toi linkkisi.

ankzilla [10.11.2013 15:56:35]

#

Kappas, oli säädöt jäänyt vaiheeseen.

Teutori [10.11.2013 17:27:33]

#

Onko toi kuinka helposti muuteltavissa? Esim ulkonäön suhteen, monenko uutisen otsikot näyttää, saako aikamääreitä esim 'tunnin sisällä julkaistut'?

Onko toi joku erillinen paketti vai koodi minkä saa ympättyä sivulle kuin sivulle?

ankzilla [11.11.2013 00:09:26]

#

Vaatii hieman säätöä jos haluaa jollekkin sivulle upottaa.
Esim. näytettäviä sivuja voi valikoida suoraan muokkaamalla XML:ää.

Soossit ovat Githubissa http://github.com/anck69/LiteNews

Teutori [11.11.2013 22:14:14]

#

Sivulle pitäis upottaa ja olla helposti muokattavissa ulkonäöllisesti muun sivuston kaltaiseksi ja sisällön muuttaminen pitäisi olla helppoa myös. Eli siis alkuperäistä viestiä lainaten samanlainen paketti haussa kuin ampparit-sivustolla.

The Alchemist [12.11.2013 00:08:07]

#

Avauspostauksessa puhut vain yhdestä sivusta. Jatkuvasti kuitenkin toitotat, että haet vastinetta Amppareille. Tuo mainittu Ampparithan koostuu vaikka mimmoisesta härpäkkeestä. Uutisotsikoiden listaus yhdelle sivulle yhdellä tyylillä on vain murunen koko sivuston ominaisuuksien kirjoa. Sinun pitäisi olla paljon eksaktimpi sen suhteen, mitä oikeasti haet tai luulet hakevasi.

Teutori [12.11.2013 06:28:32]

#

Lainataas noita omia kirjoituksia selvennykseksi:
Tarvitsisin koodin jolla saisin ampparit-tyylisesti haettua sivulle eri lähteistä rss-uutiset / blogipäivitykset tms ja sortattua ne aikajärjestykseen.
Sivulle pitäis upottaa ja olla helposti muokattavissa ulkonäöllisesti muun sivuston kaltaiseksi ja sisällön muuttaminen pitäisi olla helppoa myös.

Pointti tuossa ampparit-vertailussa on se, että siellä on tuo etusivun 'uusimmat' sellaisessa muodossa mikä minulla on tarve. Ja nimenomaan noin osana sivua, eikä mitään erillistä ikkunaa. Ja ymmärrän kyllä, että amppareissa on ehkä sen 500 sivua ja minä puhun yhdestä. Hyvä esimerkki se silti on.

Alan pikkuhiljaa ymmärtämään miksi en ole löytänyt netistä tarkoitukseen sopivaa koodipätkää. Ilmeisesti vaan ampparien koodarit osaavat sellaisen tehdä?

Oskuz [12.11.2013 08:07:36]

#

Eikö ankzillan versio ole juurikin sellainen, mitä tarkoitit? Ja kyllähän uutisten määrän rajoittaminen ajan mukaan pitäisi olla aika helppoa.

Teutori [12.11.2013 17:52:50]

#

Ei nykymuodossaan ja ankzilla itsekin vastasi että tarvii säätöä jotta sopisi vaatimuksiin. Toivottavasti ei kuitenkaan liikaa, jotta toimivan saisi.

Metabolix [12.11.2013 18:06:33]

#

Eikö ankzilla sanonut jo hinnan, mitä sivustolle laittaminen maksaa? Vai pitäisikö nyt yht'äkkiä ilmaiseksi tehdä?

Oletan, että 200 eurolla saa koko säädön, kun kerran koodi on jo ilmaiseksi GitHubissa. Muuten on aika kova hinnoittelu, kun ”asennus” tarkoittaa lähinnä koodin kopiointia palvelimelle.

The Alchemist [12.11.2013 18:08:34]

#

Ankka tosin puhui vain asennuksesta, nythän tässä vaaditaan myös tuntematon määrä muutostyötä.

Teutori [12.11.2013 22:35:25]

#

Kuka on sanonut, että ilmaiseksi pitäisi saada? Ei kait kukaan muu kuin Metabolix.

Lienee kuitenkin oleellisempaa kysyä saako täällä foorumilla olevista kukaan tuollaista tehtyä? En tiedä pystyykö ankzilla tuohon kun yleensä nuo "vaatii hieman säätöä" tarkoittaa sitä, että ko henkilö ei siihen pysty tai sitten tehdään iso liuta kompromisseja. Toivon kyllä, että hän tai joku muu tuon saisi aikaiseksi.

Ja kyllä osaan koodin kopioida omille sivuilleni, siitä en ala maksamaan. Ja tarkoitus on myös itse se muokata ulkonäöllisesti sivustoon sopivaksi. Eli helposti muokattavasta, kriteerini täyttävästä koodista olisin valmis maksamaan. Ja hinnoista en ole vielä kenenkään kanssa neuvotellut, oletin että joku olisi jo näpräissyt postiini linkin jossa esittelisi tuon toimivana ja hinnan.

Kovin olette täällä kielteisiä tekemään mitään maksusta, vastaväitteitä tulee enemmän kuin mitään toteutusta ;)

Metabolix [12.11.2013 22:38:37]

#

Teutori kirjoitti:

En tiedä pystyykö ankzilla tuohon kun yleensä nuo "vaatii hieman säätöä" tarkoittaa sitä, että ko henkilö ei siihen pysty tai sitten tehdään iso liuta kompromisseja.

Miksi se sellaista tarkoittaisi? Minusta se tarkoittaa vain, että koodia ei voi kopioida suoraan (yllätys?) vaan sitä pitää jonkin verran muuttaa.

Kuka tahansa osaisi purkata ankzillan sivuun lukumäärä- tai aikarajoituksen, ja kun syötteet on haettu ja järjestetty, tulostus ja tyylittely on myös lasten leikkiä. Pitää olla aika pihalla, jos niihin onnistuu tekemään ”ison liudan kompromisseja”. Olisi myös todella outoa, jos joku osaisi tehdä tuon vaikeimman vaiheen eli RSS-syötteiden yhdistelyn mutta sitten ei osaisikaan tehdä pieniä muutoksia tulostukseen.

Teutori kirjoitti:

oletin että joku olisi jo näpräissyt postiini linkin jossa esittelisi tuon toimivana ja hinnan.

Ei ole kovin kätevää tehdä töitä, jos palkka ei ole varma. Mikä takaa, ettet vain sano työn jälkeen, että sivu on väärin tehty ja hinta liian korkea? Mikä takaa, ettei joku muu tee samaa hommaa samaan aikaan ja vie rahoja nenän edestä? Kyllä ensin pitää tehdä sopimus ja sitten vasta työ.

Jos maksat esim. 500 euroa, niin varmasti voin tehdä koodin, joka hakee joukon RSS-virtoja, laittaa niiden uutiset aikajärjestykseen pubDate- tai dc:date-kentän mukaan, merkitsee lähdesivuston ja tulostaa halutun määrän ensimmäisiä uutisia jossain järkevässä HTML-muodossa. Tässä onkin jo hieno speksi, muutostöistä veloitan erikseen.

Jos ei hinta miellytä, ehkä kannattaa ottaa ankzillan tarjous – tai jopa muokata koodia itse!

ankzilla [13.11.2013 15:58:51]

#

Tokihan siihen kahteen satkuun sisältyy se säätö, tosin en ole ihan varma minkälaista palvelua tarkalleen haluat.

Ps. Lähetin sähköpostia.

Teutori [13.11.2013 19:18:19]

#

Metabolixilla aivan uskomaton negatiivisuus siitä, että joku tarjoaisi rahaa koodinpätkästä. Tokihan sen rahan saa sossusta helpommin... Metabolix olisi alunperinkin voinut lukea tuon alkuviestin. Ei omat taidot riitä, eikä aika riittävään opiskeluun jotta taidot riittäisivät. Kokeiltu on. Myöskään hinnasta en ole valittanut missään vaiheessa, en tosin ole siitä kenenkään kanssa neuvotellut. Neuvottelut alunperäisen viestinkin mukaan käydään sähköpostitse, ei tällä palstalla.

Ankzilla, en ole saanut postiasi.

Metabolix [13.11.2013 21:22:29]

#

Teutori kirjoitti:

Metabolixilla aivan uskomaton negatiivisuus siitä, että joku tarjoaisi rahaa koodinpätkästä.

En ymmärrä, mitä tarkoitat. En ole mielestäni mitenkään suhtautunut negatiivisesti siihen, että tarjoaisit rahaa koodinpätkästä. Olen kritisoinut ihan muita asioita: sinun vähättelevää suhtautumistasi ankzillan esimerkkiin ja tarjoukseen sekä sinun ihmeellistä ideaasi siitä, että jonkun pitäisi ensin tehdä työ ja sitten vasta sopia palkasta (kirjoitithan näin: ”oletin että joku olisi jo näpräissyt postiini linkin jossa esittelisi tuon toimivana”).

Teutori kirjoitti:

Myöskään hinnasta en ole valittanut missään vaiheessa,

Olenko sitten väittänyt, että olisit valittanut siitä? Tein tarjouksen ja kerroin näkemykseni, mitä kannattaa tehdä, jos tarjoamani hinta ei miellytä.

Teutori kirjoitti:

Metabolix olisi alunperinkin voinut lukea tuon alkuviestin. Ei omat taidot riitä, eikä aika riittävään opiskeluun jotta taidot riittäisivät. Kokeiltu on.

Olen lukenut viestisi, kiitos vain. Kuitenkin ankzilla antoi jo käytännössä valmiin koodin, joten esitin ehdotuksen, että vaikka taidot eivät riittäisi koko homman koodaamiseen, ehkä ne silti riittäisivät ankzillan koodin muokkaamiseen.

ankzilla [14.11.2013 00:48:53]

#

Teutori kirjoitti:

Ankzilla, en ole saanut postiasi.

Olin näemmä onnistunut typottamaan sähköpostiosoitteesi.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta