Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Voinko pelata mobiilipokeria Espanjassa?

novice [28.10.2013 17:22:51]

#

Olen Espanjassa lomalla ja ajattelin että olisi hienoa pelata nettipokeria hotellin uima-altaalla samalla kun imeskelen mojitoja mutta Espanjassapa onkin tiukempi lainsäädäntö nettipokerin suhteen joka estää minua liittymästä oikean rahan pöytiin Pokerstars mobile sovelluksella.
Espanjalaisille on oma em. sovellus jota en voi käyttää omalla Pokerstars tililläni, koska se on avoin ilmeisesti vain Espanjalaisille, vähän kuin Suomessa RAY:n kasino/pokeripelit.
Tavallinen pokerstars mobile sovellus joka minulla on asennettuna Samsung tablettiin ilmoitta ettei oikean rahan pöytiin liittyminen ole sallittua nykyisestä sijainnistani tms...
Kyselen nyt täältä,että onkohan tuota sovellusta mahdollista huijata mitenkään? Esim. Kierrättämällä yhteys jotenkin vaikka jonkin Suomalaisen palvelimen kautta, jotta sovellus luulisi että pelaan Suomesta...?

Metabolix [31.10.2013 13:32:29]

#

Teoriassa voit kiertää eston, jos sinulla on käytössäsi suomalainen välityspalvelin (proxy) tai liikennettä nettiinkin välittävä näennäinen yksityisverkko (VPN). Näiden käyttö taitaa kuitenkin olla tabletilla vielä hankalampaa kuin tietokoneella.

Toisaalta luulisi, että Espanjan-lomalla olisi parempaakin tekemistä kuin nettipokeri; jos tunnet aivan pakottavaa pelihimoa, voisit harkita myös tätä. ;)

Lebe80 [31.10.2013 13:53:27]

#

Toisaalta, kun puhut "sijainnin huijaamisesta", niin väistämättäkin tulee mieleen, ettei tuota vain kiellettäisi esim. pelin käyttöehdoissa, eli jos jäätkin kiinni niin et välttämättä saa pitää voittojasi.

Ja itse myöskin yrittäisin vain nauttia lomastani.

qeijo [31.10.2013 14:05:21]

#

Metabolix kirjoitti:

tätä. ;)

Täytyy Counter-Strike riippuvaisena tutustua palveluun..

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta