Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Kännystä PC:hen ja takaisin 2 puhelimeen

Tapsa [20.10.2013 20:08:55]

#

Haluaisin siirtää Nokian kännystä osoitekirjan toiseen puhelimeen.
Onnistuuko näin PC:n kautta?
Micro USB/USB löytyy
Nokiasta Samsung Galaxy GT-S5360

tmub [20.10.2013 20:27:24]

#

Kokeile tallettamista sim-kortille

Lebe80 [20.10.2013 21:06:38]

#

Onnistuu pc:n kautta, mutta helpoiten sim-kortille tallennettuna.

En muista saiko sim-kortilta tallennettua suoraan Google-tilille, vaiko siirtyykö numerot tällöin vain puhelimen paikalliseen muistiin. Se onnistuu kuitenkin puhelimen yhteystieto-näkymästä painamalla androidin Asetus-painiketta ja valitsemalla Tuo/Vie -toiminnon takaa oikea valinta (Tuo sim-kortilta).

En ole varma onko ylläoleva neuvo toimiva myös vanhemmilla luureilla, mutta alla ainakin toimiva ratkaisu, jos sim-kortilta ei voi tuoda yhteystietoja Google-tiliin.

...

Symbian luureista sai yhteystiedot pc:lle Outlook-muotoon (ja uskon, että ne ovat melkeinpä suoraan tässä muodossa myös Windows-luurissa), jolloin ne on helppo siirtää Googlen Gmail-yhteystietoihin. Koska Android-luuri on lähes rampa ilman Gmail-tiliä, on yhteystietojen siirto hyvä tehdä ihan pc:llä käsin tältä sivulta:
https://www.google.com/contacts/#contacts

Täällä vielä ohjeet kyseiseen toimintoon, kun olet saanut yhteystiedot esim. Outlookin muotoon luuristasi.
https://support.google.com/mail/answer/14024?hl­=fi


Kun yhteystiedot ovat nimenomaan sidottuna Google-tiliisi, voit vaihtaa helpommin esim. sim-korttia jatkossa eri android-laitteiden välillä. Sim-kortilla olevia yhteystietoja ei myöskään voi käyttää eri Googlen palvelujen välillä. Itsellä on siis tiliin sidotuissa yhteystiedoissa puhelinnumeron lisäksi muitakin tietoja (email-osoitteet, mahdolliset asumisosoitteet yms.), jolloin kaikki tieto on yhdessä paikassa. Tällöin myös henkilöille on helppo lähettää sähköpostia, kun laite osaa arvata nimen perusteella kenelle henkilölle ollaan viestittelemässä.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta