Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Työkalut ohjelmistokehityksen tukena

Sivun loppuun

Query [09.10.2013 21:09:06]

#

Moi! Keskustelun tarkoituksena on listata työkaluja, joita käytät ohjelmistokehityksen tukena. Sillä ei ole väliä, että käytätkö työkaluja esimerkiksi kotona, töissä tai koulussa.

Voin itse listata alkuun muutamia hyviä työkaluja:

- Subversion
- Eclipse
- Cygwin ja Main Console module
- WampServer
- Test Mail Server Tool
- Jira - Atlassian
- Confluence - Atlassian
- FishEye - Atlassian
- Crowd - Atlassian
- GreenHopper - Atlassian
- Firebug - Firefox
- FileZilla
- ColorZilla - Firefox
- WinCacheGrind - testattu kerran. Jos joku tietää parempia ohjelmia fuktioiden suoritusaikojen tarkasteluun, niin voi kyllä kertoa.
- TrueCrypt
- Notepad++

Muut voit täydentää listaa!

Tzaeru [09.10.2013 21:13:38]

#

- Terminaali
- Sublime Text
- Mercurial

Valmis.

..No okei, on siinä vielä Chromen javascript console ja valgrind.

Turatzuro [09.10.2013 21:51:39]

#

MSYS + Mingw
Sublime 2
Git (+github)
Valgrind

WWw-puolella Aptana Studio 3 sekä firebug.

Query [09.10.2013 22:01:24]

#

Turatzuro kirjoitti:

MSYS + Mingw
Sublime 2
Git (+github)
Valgrind

Mikäs tuo Valgrind on? Tietysti voisin itse googlettaa, mutta mennään nyt näin...

groovyb [09.10.2013 22:06:32]

#

Visual Studio 2012 (.Net kilkkeet)
Aptana Studio 3 (ror ja php)
TFS,SVN,Git (vähän asiakkaasta riippuen)
Notepad++
Fiddler

Jaska [09.10.2013 22:07:08]

#

Query kirjoitti:

Mikäs tuo Valgrind on? Tietysti voisin itse googlettaa, mutta mennään nyt näin...

http://valgrind.org/

late [09.10.2013 22:08:50]

#

- MAMP PRO
- Transmit 4
- Sublime Text 2
- Chrome DevTools
- (Time Capsule) + Time Machine

timoh [10.10.2013 13:55:36]

#

- PhpStorm muutamalla plugarilla
- Xdebug (ja KCacheGrind tarvittaessa)
- PHPUnit
- Git ja GitHub sekä Travis CI
- Composer
- phpMyAdmin
- VirtualBox
- FileZilla
- Firefox ja Chrome webbikehityspalikoilla
- Käyttiksen natiivit editorit
- Google

hernih [10.10.2013 21:45:52]

#

Notepad++ ja google

Macro [10.10.2013 21:58:53]

#

- Eclipse
- MySQL Workbench
- Notepad++

Deffi [10.10.2013 22:23:44]

#

Näillä mennään.

uta [11.10.2013 08:06:33]

#

SQLyog Community 5/5

vuokkosetae [12.10.2013 15:26:16]

#

Oman kehityksen suurin helpottaja on plantuml

Pilkattakoon kuinka paljon UML kaavioita, mutta niiden avulla ja nuolien piirtelyllä voi oikeasti jäsentää minne pitää mitäkin laittaa.

Emacs on kaiken hyvän lähde ja make on laiskuuden helmi.

ErroR++ [12.10.2013 18:40:02]

#

Vähän sitä sun tätä... No tärkeimmät on tässä:
- Visual Studio 2010 Express (VB)
- Notepad++
Noita kahta lähinnä. Erittäin paljon muitakin on tullut ladattua, mutta ei käytettyä niin paljoa.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta