Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Paras kieli tekstiseikkailuun?

lare290 [08.09.2013 13:54:55]

#

Noniin, morjensta vaan :)

Mikä on paras kieli tekstiseikkailulle? Tarkoitan siis helpoin kieli ohjelmoida moottori ja kaikki kivat lisäkkeet. Tykkään Pythonista. Javaa ei kannata edes ehdottaa, vihaan sitä siitä syystä että tämä / ja nämä () merkit ovat joka vi**n välissä.
Mutta, mikä siis on yksinkertaisin kieli ohjelmoida tekstipeli?

Lisäys: Voitte sitten linkata ohjelmointiympäristön lataussivun sille kielelle jota ehdotatte.

Macro [08.09.2013 14:55:11]

#

Python?

Lumpio- [08.09.2013 16:57:04]

#

Suosittelen jotain Lisp-sukuista, esim. Schemeä jos et pidä Java-kielen ()-merkkien määrästä. Näissä niitä on eri määrä.

Tzaeru [08.09.2013 16:57:38]

#

lol = Lol()
kekeke = lol.halp()
kuinka /= kekeke.help().holp().miksi()/200.0

Kyllä se Python vaan on ()-vapaa kieli.

Suosittelisin sitä silti, kun kerran satut tykkäämään siitä. ;)

lare290 [08.09.2013 19:01:21]

#

Okei, kiitos :) Pitää vielä vähän päntätä sitä Pythonia kuitenkin että saan tuon moottorin sitten toimimaan, mutta kyllä tämä tästä

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta