Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Uuteen firmaan PHP- tai Perl-osaaja

mikkoBeta [18.02.2013 16:30:17]

#

Päivää kaikille.

Ensimmäiseksi sanon, että tiedän tällaisia ilmoituksia olevan paljon. Lisäksi tiedän paljonko osaajalle kuuluu maksaa. Tiedän myös, että palkatonta työtä tarjoava yritys kuulostaa epäilyttävältä, koska jos ei saa rahoittajilta rahaa palkkaukseen niin onko idea sitten tarpeeksi hyvä?

Ensimmäiseksi:
Olemme perustamassa uutta yritystä ja etsimme osaajaa jo tässä vaiheessa, koska "palkaksi" annamme osuuden perustettavasta osakeyhtiöstä eli mikäli tällainen "ilmainen" työ ei kiinnosta niin tämä ei ole sinua varten :) Tällä hetkellä tulevia osakkaita on kaksi ja toivon mukaan lopulta yrityksessä olisi alkuvaiheessa ennen mahdollista ensimmäisetä rahoituskierrosta kolme osakasta.

Toiseksi:
Tunnen jonkin verran ohjelmointikieliä ja tekniikoita, mutta itselläni ei riitä tietotaito tähän projektiin. Mikäli tunnet hallitsevasi jonkun/joitain ohjelmointikieliä erinomaisesti voisit olla etsimämme henkilö.

Mikäli tämän vähäisen tiedon perusteella kiinnostuksesi heräsi, ota ihmeessä yhteyttä niin kerron mielelläni millaista osaajaa etsimme. Itse projektista kerromme tarkemmin vain valitulle osaajalle vasta, kun valinta on tehty ja salassapitosopimus allekirjoitettu.

Kuten aiemmin kirjoitin palkkaa emme (ainakaan alkuvaiheessa) voi maksaa, mutta osuuden perustettavasta osakeyhtiöstä lupaamme. Lisäksi on mahdollista yrityksen perustamisen jälkeen saada esim. puhelinetu sekä nettiyhteys "fiman piikkiin".

Asiallisia kommentteja voi toki jättää tähän viestiketjuun ja kiinnostuneet voivat lähestyä sähköpostilla: mikko.beta@gmail.com

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta