Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Tampereen yliopisto

Triton [03.02.2013 20:42:41]

#

Tervehdys,

onkos kelläkään mitään käsitystä Tampereen yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksesta? Kuinka tasokas paikka se on verrattuna vaikka Helsinkiin?

Tzaeru [03.02.2013 20:50:31]

#

Riippuu haluatko opiskella tietojenkäsittelyoppia (eli sitä, millä on vielä jotain etäistä tekemistä luonnontieteen kanssa) vai vuorovaikutteista teknologiaa, joka on sellaista käytettävyys-huttua tyypeiltä, jotka eivät osaisi käyttää edes lankapuhelinta.

Sikäli ensimmäistä, eipä se taso kovin päätä huimaa. Vaikeimmatkin kurssit kandia varten menee toki ihan heittämällä läpi jos on joitain vuosia harrastuksena/töissä koodaillut, sikäli nyt jaksaa vaan raahautua paikalle hiljaisiin viikkoharjoitus-sessioihin, joissa lähinnä sössötetään jotain koodista ja pohditaan asioita termeillä kuten "Hmm.", "Niin.", "Aivan, aivan." ja "Käyhän se näinkin.."

Mutta sikäli motivaatiota löytyy, samat paperithan siitä saa kun muualtakin ja Tampere on rules paikka asua!

Jos nyt vastataan vielä uudelleen vakavammin ja lyhyesti, Tampereen lipastolla on tuo keskittyminen enemmän humanistiselle puolelle ja luonnontieteiden opetus siten jossain määrin suppeampaa. Itse kuitenkin suosin pienempää kylää ja pienempää yliopistoa (ei sillä, ettäkö Tampereen lipasto sinänsä pieni olisi) ja vähän pidemmälle meneviä insinöröintikursseja voi toisinaan napsia Tampereen Tekniseltä Yliopistolta jos sellainen mielihalu iskee päälle.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta