Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Osoitin häviää Windows 8:ssa

heikkju2 [03.02.2013 20:36:20]

#

Onkokukaan muu törmännyt ongelmaan josse metro liittymässä kaupassa ja noissa ladatuissa peleissä hiiren kursori katoaa mutta kun hiiri menee esim: painikkeen yli niin painike aktivoituu, eli kursori muuttuu näkymättömäksi.
näytön ylälaidassa se näkyy mutta kun siirtää sitä hivenen alemmas se katoaa.

(Mod. huom: tästä virisi toinen keskustelu.)

Ripe [13.02.2013 18:25:20]

#

Tämä ketju on taas yksi esimerkki siitä, että ruvetaan keskustelemaan aivan muusta aiheesta kuin ketjun aloittajan kysymyksestä. Myönnän, että itsekin sorruin siihen, mutta muutenkin jokainen tämän ketjun viesti koskee aivan muuta kuin "oikeaa" aihetta. (Mod. siirsi muun keskustelun.)

Harmi, etten ole testannut Windows 8:aa niin syvällisesti, että olisin törmännyt heikkju2:n ongelmaan. Muuten voisin kyllä auttaa.

JaskaP [13.02.2013 18:51:04]

#

Ripe kirjoitti:

Harmi, etten ole testannut Windows 8:aa niin syvällisesti, että olisin törmännyt heikkju2:n ongelmaan. Muuten voisin kyllä auttaa.

Niin, heikkju2 ei ainakaan suoraan pyytänyt apua, kysyi vain että onko muilla samaa ongelmaa. Kerran vastauksia ei tule, niin kaipa rohkeimmat uskaltautuvat päättelemään että kysyttyä ongelmaa ei muilla ole tapahtunut.


Tietysti joku, esimerkiksi heikkju2, voisi guuglettaa...

groovyb [13.02.2013 21:26:27]

#

heikkju2: Joillain ilmeisesti ollut samaa ongelmaa (tai vastaavia kursoriongelmia) Intelin näytönohjaimella varustetuissa koneissa, ja varsinkin kun on ollut toinen näyttö rinnalla. ongelma on korjaantunut joko päivittämällä tai vaihtamalla vanhempiin ajureihin.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta