Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Samsung Galaxy Xcover roottaus

ZuBer [26.01.2013 13:06:16]

#

Moro!

En ole mikään expertti tässä aiheessa eikä minulla ole aiempaa kokemusta tästä. Olen kuitenkin kuullut, että monet Android-puhelimet olisi mahdollista rootata, eli käsitykseni mukaan otetaan itselle jonkinmoiset pääkäyttäjän oikeudet, jonka jälkeen puhelimeen voi asentaa jonkun toisen Android-version. CyanogenMod on suosittu tälläisten kolmannen osapuolen Androidien kehittäjä. Takuunhan tämä roottaaminen kumminkin vissiin vie.
Itselläni on Samsung Galaxy Xcover. Yritin etsiä omaa laitettani CyanogenModin laitelistasta, mutta sitä ei siellä ollut. Tarkoituksenani siis on saada puhelimeen joku Android 4. sukupolvea (tai vähän vanhempi) oleva käyttöjärjestelmä. Voiko tuo Galaxy Xcover olla tosiaan niin erilainen, että sen raudoille ei tuommoista voi saada, vai onko olemassa paljon muita CyanogenModia vastaavia kehittäjiä, jolta voisi tuohon Xcoveriin tuon saada rootattua?

Jalmari91 [26.01.2013 18:19:09]

#

Moi,

Ei ole mahdoton. Otat vain lähdekoodin ja kirjoittelet muutamat ajurit, niin ei muuta kuin flashaamaan :) (Ei välttämättä tarvii ihan tyhjästä kirjoittaa niitä ajureita)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta