Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Topfield TF5100PVRt 250Gt

Sivun loppuun

Tapsa [14.12.2012 21:18:24]

#

Tarkoitan tallenteiden katselua, suora TV:n katselu OK.
Otsikossa mainitussa digiboksissa alkaa "tökkiä", siis katsellessa kuva ja ääni pysähtyy hetkeksi ja jatkaa edelleen. Esiintyy myös vanhemmissa tallenteissa, jotka ennen näkyivät moitteettomasti. Laitteen kovalevyn vapaa tila (en viitsinyt poistaa tarpeettomia tallennuksia, ei kone mitään lisää) on äkisti pienentynyt viime viikon aikana, mahtaisiko ilmiö johtua siitä. Vapaa tila oli pari viikkoa sitten 70Gb nyt alle 30Gb.

Olli [15.12.2012 13:08:56]

#

Onko käytössä jotakin TAPpeja jotka voisivat aiheuttaa ongelman? Oletko kokeillut virtajohdon tuuletusta?

Tapsa [17.12.2012 06:34:42]

#

En tiedä TAP-ohjelmoinnista.(*) Aika jännä tuo minun toppy ongelma tökkii nimenomaan suomi ohjelmissa. Text ohjelmissa ei huomaa ko ongelmaa. Kuumana käy kun aina päällä, pitäisi kai sulkea kun ei käytössä.

(*)Mitä TAP:lla saa aikaan? Olen kiinnostut koodauksesta, varsinkin QBasic, VisualBasic, käytän grafiikkaan vaikka tiedän että ohjelma on tarkoitettu ihan muuhun, antaa haastetta täyttää kuvio. VB6 on melko nopea joten käytän alueen täyttämiseen silmukoita.

lapm [17.12.2012 12:58:11]

#

Ainakin omassa topfieldin tallentavassa digiboksissa jouduin vaihtamaan teholähteen kondensaattorit vastaavien ongelmien ilmettyä. Elektrolyytti kondensaattorit on joskus aika kurssi jos valmistaja on saanut huonon erän toinittajaltaan.

Grez [17.12.2012 13:05:33]

#

Jos kyse tosiaan olisi huonosta erästä, niin sittenhän ei kannattaisi alkaa itse vaihtelemaan vaan toimittaa laite korjattavaksi takuuseen/virhevastuuseen.

Valitetavasti konkat kuitenkin lahoaa tyypillisesti sen takia, että ne on niin hyviä kuin valmistaja on tilannutkin, eli kestävät vain sen laitteen (lyhyeksi) suunnitellun eliniän. Tai tietty jos laite on yli 10 vuotta vanha, niin voin uskoa että oikeasti on tullut huonompia konkkia kuin mitä on haluttu.

Tapsa [28.12.2012 23:15:50]

#

Olen havainnut, kun katselen tallennetta ja laite alkaa tallentaa toista ohjelmaa niin tökkiminen alkaa. Jos tökkäyksen aikana jäi jotain näkemättä, ajetaan takaisinpäin ja katsotaan uudelleen, ei mitään vikaa enää ole. En saa tästä mitään kysymystä, tiedoksi vaan lukijoille!

Tapsa [08.01.2013 03:00:10]

#

Toppyn kiintolevyn eheytys:
Asennus valikosta löytyy
-Kanavien haku; tiedän kyllä
-Tehdasasetusten palautus; mihin?
-Kiintolevyn alustus; ei ole kai ihan järkevä käyttää jos haluaa säilyttää kiintolevyn sisällön!
-Ohjelmiston kopiointi; mihin?

Topparin kiintolevy on ilmeisemmin pirstaloitunut niin pahoin että vaatisi wanhojen PC:n "SCANDISC" toiminnon käyttämistä.

Uskaltaako ottaa Toppyn levyn ja käsitellä PC:llä, onko saman tyyppinen kuin PC:ssä?

Mahtaako onnistua jos Toppyyn haluaisi ison kovalevyn, vaihtamalla vain ko. levyn vai pitäisikö levy "alustaa" jotenkin. Mahtaisiko tuo Topfieldin valikon "Kiintolevyn alustus" olla juuri sen tähden?

-tossu- [08.01.2013 16:41:58]

#

Kiintolevy on tavallinen, mutta Topfield käyttää omaa tiedostojärjestelmää, jota Windows ei tunnista suoraan. Saat levyn toimimaan Windows-koneessa vaikka TopfHDRWllä. Scandiskistä ei ole hyötyä, mutta TopfHDRW:ssä pitäisi olla jonkinlainen eheyttämistoiminto.

Kovalevyn voi vaihtaa isompaan helposti. Ohjeet ja lista yhteensopivista kovalevyistä löytyy Wikikirjastosta (Topfield TF5X00/Kiintolevyn vaihto).

Tapsa [08.01.2013 20:04:12]

#

-tossu- Nyt ihmettelen kun siirrän Topista PC:lle TV-ohjelmia. Maksulliset ohjelmat ei aina näy PC:n ruudussa! Nimeltä mainitseman kanavan ohjelmat näkyy PC:llä n. 5 min niinkuin se näkyisi ilman korttiakin, kun ohjelma jatkuisi eikä se PC:llä näy, onko joku esto että dataa ei voi siirtää?

-tossu- [08.01.2013 23:43:07]

#

Jos olet maksukanavan tallentamisen aikana katsonut jotain muuta kanavaa, on tallenne salattu, eikä näy tietokoneella. Voit purkaa salauksen laittamalla tallenteen pyörimään Toppyssä ja painamalla rec-nappia, jolloin Toppy tekee siitä uuden salaamattoman kopion. Kelauksen voi myös laittaa täysille, se ei vaikuta uuteen kopioon.

Tapsa [13.01.2013 17:47:00]

#

-tossu- Hieno juttu näin todellakin toimii. Toppyn kapula pitäis kai lukita johonkin kaappin kopioinnin ainana. Ei sillä kopiointi 6xnopeudella ei kestä kovin kauan. Kapulaan ei todellakaan kannata kajota kopioinnin aikana!


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta