Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Nettiin verkkopiuhalla

runeberg [03.12.2012 17:30:16]

#

Tilasin tossa taannoin Sonera KotiTv yms. ja mukana tuli Thomson tg789 modeemi/reititin hässäkkä. Samalla päivitin vähän konetta ja käyttöjärjestelmäksi tuli Windows 7. Wlanina toimii kaikki hienosti, mutta en saa millään yhdistettyä modeemiin verkkopiuhalla, vaan mut pakotetaan langattomaan yhteyteen.

Network and sharing centerissä jos yritän vaihtaa yhteyden adapter settingsistä yhteyden tyypin, windows vaan väittää että kaapelia ei ole kytketty.

En tiedä onko vika modeemin vai windowsin asetuksissa, mutta toimimaan en saa, enkä kyllä googlestakaan löytänyt, että jollain olisi vastaavia ongelmia.

Emon ajuritkin asennettu, eli tunnistaa verkkokortin. Mutta joku täsä nyt mättää.

Edit: Palvelun mukana tullut "digiboxi" toimii kuitenkin lan portin kautta.

Edit2: Ongelma ratkaistu. Viallinen verkkopiuha

neau33 [04.12.2012 09:37:25]

#

En näe kyllä mitään syytä miksi toimiva wlan yhteys pitäisi vaihtaa piuhan päähän, mutta voit kyllä halutessasi diasabloida wlanin modeemin asetuksissa ohjeet löytyy täältä. kun asetukset on määritetty voipi olla, että joudut käymään windowsin komentokehotteessa iskemässä kaskyt:
ipconfig /release
ipconfig /renew

runeberg [04.12.2012 18:53:56]

#

Lähinnä siksi halusin, kun pelailen tällä pöytäkoneella fps netissä. Mutta juu, eli ongelma oli tosiaan verkkokaapelissa, eli ei mikään erikoinen vika, mutta olipahan vaikea löytää :)

Blaze [05.12.2012 13:00:08]

#

neau33 kirjoitti:

En näe kyllä mitään syytä miksi toimiva wlan yhteys pitäisi vaihtaa piuhan päähän

Gigabitin Ethernet vastaan 54Mbit/s g-wlan?
Tietysti jos ainoa käyttö verkolle on liikennöidä hitaan DSL:n päästä Internetiin, niin ihan samahan tuo on, miten siihen modeemiin yhistää, mut aika monilla on verkkojakoja ja verkkolevyjä, joitten käyttömukavuus nousee kummasti nopeamman sisäverkon ansiosta.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta