Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: eBayn Enter your location -popup

Sivun loppuun

Olli [15.04.2012 10:46:23]

#

eBayta selattaessa aina väliajoin ilmaantuu näkyville Enter your location -popup, joka on jokseenkin ärsyttävä. Se ilmaantuu näkyviin riippumatta siitä onko kirjautunut vaiko ei. Ikkunassa kysytään siis omaa sijaintia ja postinumeroa.

Tuo ikkuna pitäisi jotenkin saada pois käytöstä. Userscriptillä sain piilotettua ikkunan, mutta sivu säilyy himmeänä eikä mitään voi klikata.

Osaisiko joku perehtyä tuohon koodiin tarkemmin ja saada piilotettua ikkunan + "aktivoitua" sivun?

Kiitos!

reino [15.04.2012 11:07:40]

#

Voisitko lähettää koodin. Minun mielestäni voisit selvittää mistä tuo popup ladataan ja estää kyseisen osoitteen adblockerilla.

Metabolix [15.04.2012 11:19:18]

#

Ei varmaan olisi monen minuutin homma, jos vain se popup minulla tulisi esiin, vaan eipä näy.

Tummennus on käytännössä yleensä läpinäkyvä elementti, joka peittää koko sivun. Silloin voit blokata senkin ihan samalla tavalla.

Olli [15.04.2012 11:19:29]

#

reino kirjoitti:

Voisitko lähettää koodin. Minun mielestäni voisit selvittää mistä tuo popup ladataan ja estää kyseisen osoitteen adblockerilla.

Tällaista sain aikaan:

function init(){
var all = document.getElementsByTagName('*');

		for(i=0;i<all.length;i++){
    			if(all[i].className == "wnd-f"){
    			all[i].style.display="none";
    			}
		}
}

window.onload = init;

Lisäys:

Metabolix kirjoitti:

Ei varmaan olisi monen minuutin homma, jos vain se popup minulla tulisi esiin, vaan eipä näy.

Tummennus on käytännössä yleensä läpinäkyvä elementti, joka peittää koko sivun. Silloin voit blokata senkin ihan samalla tavalla.

Yritä kokeilla jollakin eri hakusanoilla ja huomaa että järjestys täytyy olla halvimmasta kalleimpaan. Tässä hakulinkki, kokeile päivittää : http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw­=shoes&_sacat=See-All-Categories&_sop=15 Jos ei onnistu, niin sitten kokeile eri selaimella.

Kiitos!

Metabolix [15.04.2012 12:21:29]

#

Seuraava CSS auttaa:

.wnd-m, .wnd {
	visibility: hidden;
	display: none;
}

En jaksa tutkia, onko tällä jotain haittavaikutuksia.

User137 [15.04.2012 12:58:54]

#

Ei se mulla ainakaan kysy sitä kuin kerran. Ja tuo tietohan liittyy tuotteen kokonaishintaan (sinun tapauksessa kyselytulokseen), koska postituskulut eri maihin poikkeaa toisistaan.

Olli [15.04.2012 14:32:11]

#

Se kysyy kerran, ja sen jälkeen on hiljaa jonkin aikaa, ja parin haun jälkeen taas kysyy uudelleen. Keksit on käytössä, eli siitä ei ole kiinni.

Kokeilen tuota Metabolixin koodia Stylishillä.

Grez [15.04.2012 14:44:55]

#

Itseäni jos moinen häiritsisi niin en tekisi piilotusta vaan niin että se vastaisi siihen automaagisesti.

User137 [15.04.2012 16:04:57]

#

Mutta ainakin Google Chromeen ja Firefoxiin on saatavilla AdBlock, joka todennäköisesti osaa helposti piilottaa tuon.

Olli [15.04.2012 17:53:46]

#

Vaikuttaisi toimivan tuo Metabolixin koodi Stylishillä.

Olli [21.04.2012 17:32:24]

#

Nyt olenkin huomannut ettei koodi toimikkaan. Ehtisitkö Metabolix tai joku muu katsoa uudestaan, että miksei se toimi? Ikkuna siis ilmaantuu edelleen vaikka koodi on asennettu.

jaketsu [21.04.2012 19:40:41]

#

Testasin pikaisesti, ja minulla auttaa tämä:

.ajax-mask, .ov-c1, .ov-t, .ov-b {
	visibility: hidden;
	display: none;
}

Ja perään vastaava kommentti kuin Metabolixilla, että en tutkinut mitä muuta tuo estää.

Olli [22.04.2012 10:42:28]

#

ok, testaillaanpa tuotakin. kiitos

Lisäys:

Laitan tähän samaan ketjuun, kun liittyy aiheeseen.
--------------

Eli DX.comissa on sellainen ikävä ominaisuus, että kun hiiren vie jonkun tuotesivulla olevan tabin päälle, niin tabi vaihtuu suoraan. Omasta mielestä olisi mukavampi että tabeja pitäisi ensin napsauttaa.

Esimerkkisivu: http://dx.com/retractable-zoom-lens-osram-white-led-140lm-3-mode-headlamp-with-strap-black-red-126410

Tätä userscriptiä kokeilin, ja sen kanssa ei toimi:

$(window).load(function() {
	$('.cate_tabwrap').delay(5000).unbind('hover');
});

Jos taas syöttää osoiteriville

$('.cate_tabwrap').unbind('hover');

niin tabeja täytyy klikata. Osaisiko kukaan sanoa miksi tuo ei toimi userscriptinä?

Macro [22.04.2012 11:35:52]

#

http://api.jquery.com/load/

Olli [22.04.2012 12:01:44]

#

Kyllä tuo load toimii tuossa yhteydessä. Testasin alertilla.

Täältä löysin tuon: http://forum.jquery.com/topic/jquery-run-scripts-when-page-completely-loaded#14737000000324665

Olisiko toinen vaihtoehto sitten?

Metabolix [22.04.2012 12:20:53]

#

Varmaan kannattaisi lukea dokumentaatiota, niin ehkä ymmärtäisi noita koodeja. Esimerkiksi delay ei vaikuta mitenkään tapahtumankäsittelijöihin vaan ainoastaan efekteihin. Käytä setTimeout-funktiota.

Olli [22.04.2012 12:32:31]

#

Jaaha, täytyy kokeilla sitä. Kiitoksia

Lisäys:

Seuraava ongelma tuli tämän kanssa:

$('#product-small-images ul').find("li").each(function(){
			var imgSrc = $(this).find("a").attr("href");
			$.get(imgSrc);
			}

Eli tuo ei jostain syystä toimi. Sama esimerkkisivu kuin äsken. Tuossa on tarkoituksena löytää kaikki listakohdat ja etsiä jokaisen niiden sisältä linkki, jonka kohde otetaan ja haetaan välimuistiin (kohde on siis kuva).

Olli [23.04.2012 14:50:07]

#

Ehtiikö joku katsoa tätä jossakin vaiheessa.

Lebe80 [23.04.2012 15:19:41]

#

Olli kirjoitti:

Ehtiikö joku katsoa tätä jossakin vaiheessa.

No ehditkö (sinä) jo katsoa?

Olli [23.04.2012 19:37:48]

#

Yritin saada ongelmaa selville, mutta se ei onnistunut. Joten pystyisikö joku auttamaan tuon kanssa?

jukkah [23.04.2012 20:30:58]

#

Olli kirjoitti:

Osaisiko kukaan sanoa miksi tuo ei toimi userscriptinä?

Minulla tämä toimi ihan hyvin Chromen JS-tulkissa.

$(".cate_tabwrap").unbind("mouseover");

Tässä onkin sitten koodi toiseen.

$('#product-small-images li a').each(function(){
    var imgSrc = $(this).attr("href");
    $.get(imgSrc);
});

Se toimii muuten hienosti, mutta tulos on seuraava.

lainaus:

XMLHttpRequest cannot load http://img.dxcdn.com/productimages/sku_126410_1.jpg. Origin http://dx.com is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.

Eli suomeksi, tarvitset cross-domain-ajaxin käyttöön. (En nyt viitsi kaivaa sitä netistä.)

Olli [24.04.2012 15:05:25]

#

Okei, kiiitoksia tästä. Käytössä lisäosa joka hoitaa tuon crossdomain jutskan


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta