Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Visual Studio 2010 Express kaatuilee

ErroR++ [10.02.2012 15:21:35]

#

Moi!

Mistäköhän tämä mahtaa johtua, että kun avaan tietyn projektin, ja sen jälkeen yritän avata MainForm.vb -filua Desingeriin, niin VS kaatuu. Muilla projekteilla formin näyttäminen onnistuu aivan hyvin.
VS kaatuilee joskus muulloinkin, esim. kun lataan projektia.
Haluaisin pikaista apua, jotta voisin kehitää projektia viikonlopun aikana.

jcd3nton [10.02.2012 15:37:36]

#

ErroR++ kirjoitti:

Mistäköhän tämä mahtaa johtua, että kun avaan tietyn projektin, ja sen jälkeen yritän avata MainForm.vb -filua Desingeriin, niin VS kaatuu.

Ehka softassa on bugi tai tietokone on ricci. Jos ei paivitykset auta, osta uusi kone.

Blaze [10.02.2012 15:40:03]

#

Tai oot rikkonu sen projektitiedostos jotenki. Jos oot koskenu siihen jotenki muuten ku Visual Studiolla, nyt on aika kertoa se.

ErroR++ [10.02.2012 15:53:22]

#

En ole sorkkinut projektitiedostoa. Kaatuilu alkoi siitä kun tein yhteen filuun (ei mainformiin) vahingossa koodin, joka aiheutti StackOverflowException:n.

jtha [10.02.2012 18:20:12]

#

Eiköhän lienee VS:n ongelma. (ei ole suinkaan ainoa bugi siinä!)

groovyb [10.02.2012 20:27:31]

#

Koodimuutokset ei aiheuta ongelmia, epäilen syyksi vs:n generoimia projektin oheishärpäkkeitä, jotka on syystä tai toisesta korruproituneet. Voi huoletta poistaa, vs generoi ne uudestaan projektia avatessa.

ErroR++ [10.02.2012 20:29:14]

#

Voi p*sk*!
Tarkistin F-Securella koko koneen, ja CBCompiler.exe oli saanut virustartunnan. Se ei osannut puhdistaa sitä, joten poistin sen. Ennenkin on joku ohjelmointityökalu saanut virustartunnan (esim. gcc -kääntäjä).

Eikä siinä vielä kaikki. Kävin resurssienhallinnassa "vahingossa" deletoimassa filuja. Nyt se VS luulee että MainForm.resx puuttuu ja se valittelee siitäkin. Sain onneksi palautettua poistetut ja jotkut leikatut/kopsatut filut mutta ei se VS älyä päivittää projektitiedostoja.
Saan MainFormin koodin näytettyä.

jtha kirjoitti:

(ei ole suinkaan ainoa bugi siinä!)

Ei joo ole.

EDIT: Mitäköhän noi oheishärpäkkeet on? Luulisin ainakin obj- ja bin -kansio.

Lisäys: Sain toimimaan! Poistin koko obj-kansion, deletoin sen kummittelemaan jääneen resx-filun VS:stä ja korjailin jotakin. Sitten lähti toimimaan. Kiitos kaikille!

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta