Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Adobe Acrobat Pro:n javascriptit toimimaan

VBA_Alokas [31.01.2012 14:27:47]

#

Hei,

Tietääkö joku kuinka saisin toimimaan Adoben Acrobat Pro:ssa this.saveAS():n. Kuinka voin tehdä tästä luotettavan scriptin, jota voin sitten ajaa Acrobatissa ja mikäli joku osaisi vielä kertoa kuinka sen saisi myös toimimaan Adoben Readerissa...

Vaivannäöstä kiittäen!

neau33 [31.01.2012 21:43:23]

#

Moi VBA_Alokas!

tsekkaa tämä ja sali javascript acrobaatissa/readerissa...

VBA_Alokas [01.02.2012 14:21:52]

#

neau33 kirjoitti:

Moi VBA_Alokas!

tsekkaa tämä ja sali javascript acrobaatissa/readerissa...

Olen sallinut javascriptit molemmissa (Preferences->JavaScript->Enable Acrobat JavaScript), mutta silloin se sallii vain lomakkeen sisäisiä scriptejä, mutta kun yritän esimerkiksi käyttää tuota

this.saveAs("/c/temp/temp.pdf");

tulee virhesanomaksi JavaScript debuggeriin:

NotAllowedError: Security settings prevent access to this property or method.
Doc.saveAs:1:Field Button1:Mouse Up

Onko tähän jotain ratkaisua?

tsuriga [01.02.2012 15:38:36]

#

Adobe JavaScript Scripting Reference kirjoitti:

mySaveAs = app.trustPropagatorFunction(function(doc,path)
{
    app.beginPriv();
    doc.saveAs(path)
    app.endPriv();
});

saveFile = app.trustedFunction(function(doc,path)
{
    app.beginPriv();
    mySaveAs(doc,path);
    app.endPriv();
});

saveFile(this, "/c/temp/mySavedDoc.pdf");

Adobe Forums: Filename from field -threadistä voi löytyä vastauksia jos ei vieläkään toimi.

VBA_Alokas [14.02.2012 11:02:54]

#

Kiitoksia kaikille. Sain seivin toimimaan.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta