Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Excel 2007 viimeisen solun tiedot

head100 [02.12.2011 13:02:38]

#

Miten saan kopioitua tiettyyn soluun valituista rinnakkaisista soluista viimeisen tiedot?

Esim.
A B C D E F G H I J
1
2F G L B T V O
3h K O H
4

jA NYT JOS HALUAISIN ETTÄ RIVILTÄ 2 KOPIOIDAAN SOLUUN J2 KIRJAIN O ja soluun J3
kopioidaan kirjain H.

Miten saan kaavan luotua joka tutkii aina rivit A:sta I:hin jakirjoittaa J sarakkeeseen viimeisimmän solun tiedot?

Head100

tok [02.12.2011 13:56:04]

#

Jos kirjaimet on aina soluissa A-I ja viimeisessä on vain yksi kirjain, niin kokeile vaikka tätä

=RIGHT(CONCATENATE(A2;B2;C2;D2;E2;F2;G2))

Tai pitkä if-else-hässäkkä

=IF(G2<>"";G2;IF(F2<>"";F2;IF(E2<>"";E2;IF(D2<>"";D2;IF(C2<>"";C2;IF(B2<>"";B2;IF(A2<>"";A2;"")))))))

Grez [02.12.2011 13:58:00]

#

http://www.techonthenet.com/excel/questions/last_value.php

tok [02.12.2011 14:22:40]

#

Grez kirjoitti:

http://www.techonthenet.com/excel/questions/last_value.php

Ihan näppärä idea. Skandinaavisiin olosuhteisiin voisi paremmin sopia

=INDEX(A2:G2;MATCH(REPT("ö";255);A2:G2))

head100 [07.12.2011 10:51:14]

#

Kiitos paljon.
Taas viisastuin.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta