Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Ohjelmoija haussa

kisuli31 [11.10.2011 16:05:31]

#

Ohjelmoija haussa,

Olen tekemässä koira-aiheista sivustoa, johon pitäisi koodata 3D grafiikalla toteutettu agility ratapiirrosohjelam.

www.cleanrun.com sivustolla ja www.agilityblues.com on alkeellinen ratapiirrosohjelma.

Haluaisin teettää enemmän visuaalisemman, käyttöliittymältään yksinkertaisemman sivuston. http://www.flashsandy.org/about en tiedä voiko tota engineä käyttää.

Haluaisin grafiikan olevan http://www.estekalusteet.fi/ ton sivuston tyylisiä, siis ne esteet. Esteitä pitäisi pystyä mielivaltaisesti liikuttamaan ja pyörittämään ja esteet pitäisi voida numeroida.

Maksan tästä työstä.

Ottakaa yhteyttä pikaisesti. Ohjelmointikielellä ei minulle ole merkitystä.

PinkRose
Taru Saukkonen
050-5879510
taru.saukkonen@transsilta.com

Lebe80 [11.10.2011 16:23:37]

#

Onko tarkoitus toteuttaa ihan monen tuhannen euron projekti? Eli mikä funktio noilla 3d-malleilla ja ratapiirrosohjelmalla oikein olisi? Käyttäjät voisivat vapaasti luoda omia ratoja? Kuka 3D-mallit mallintaa, se samainen ohjelmoijako?

Itellä tulee muutenkin mieleen, että "2D-muodossa" editorista muutenkin tulisi paljon yksinkertaisempi käyttää ja näyttää, muttei silloinkaan olisi mikään "tunnin työ".

Lisäksi editori todennäköisesti vaatisi myös palvelimen pään ohjelmointia, vai onko edes tarkoitus että ratoja voi tallentaa mihinkään?

Metabolix [11.10.2011 21:45:44]

#

"3D-grafiikka", "piirtäminen" ja "käyttöliittymältään yksinkertainen" eivät oikein tunnu minusta sopivan yhteen. Tarkoititko ehkä, että vedeltäisiin 2-ulotteiselle alueelle valmiita esteitä, jotka sitten näytettäisiin sivulla 3-ulotteisina?

Millaisista summista nyt ylipäänsä puhutaan?

kisuli31 [12.10.2011 09:47:08]

#

Hei,

Kiitoksia vastauksista.

Lebe80: Tarkoitus on toteuttaa monen tuhannen projekti. 3D mallit ovat jo olemassa. Käyttäjät maksavat palvelusta, jonka jälkeen he voivat vapaasti luoda omia ratoja. Tarkoitus on että ratoja pitää voida tallentaa.

Metalibox: Tarkoititko ehkä, että vedeltäisiin 2-ulotteiselle alueelle valmiita esteitä, jotka sitten näytettäisiin sivulla 3-ulotteisina? --> juuri näin..

Millaisista summista puhutaan? varmaankin tuhansista euroista..


Taru

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta