Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Minecraft ei toimi - Bad video card drivers!

ZuBer [04.10.2011 19:48:59]

#

Moi! Olen yrittänyt pelata Minecraftia, mutta se heittää tälläistä erroria:

      Bad video card drivers!
      -----------------------

Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.



--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
Generated 4.10.2011 19:42

Minecraft: Minecraft Beta 1.8.1
OS: Windows XP (x86) version 5.1
Java: 1.6.0_26, Sun Microsystems Inc.
VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode, sharing), Sun Microsystems Inc.
LWJGL: 2.4.2
[failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)]

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
	at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
	at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
	at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185)
	at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311)
	at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856)
	at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)
	at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)
	at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:233)
	at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:629)
	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT 5d2cb28e ----------

Menin laitehallinnan kautta näytönohjaimen päivitykseen, mutta päivityksiä ei ollut saatavilla. Olen vaikka mitä koittanut mutta ongelmaa ei ole löytynyt. System-kansiossa on opengl32.dll tiedosto ym.

Mikä neuvoksi?

Macro [04.10.2011 20:15:39]

#

Menet näytönohjaimen valmistajan sivulle, ja lataat päivityksen sieltä.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta