Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: HeeboHaussa Käyttöliittymäasiantuntija, Vianova, Espoo

Heebo [05.09.2011 14:05:31]

#

Vianovan ohjelmistonkehitystiimissä Espoossa on avoinna vakituinen pesti käyttöliittymäasiantuntijalle. Tehtävän tavoitteena on vastata ohjelmistojemme käyttöliittymien yhtenäisyydestä, suunnitella uusia käyttöliittymiä sekä varmistaa käyttöliittymien käytettävyys ja visuaalinen ilme. Näiden tehtävien lisäksi toimi tulee sisältämään valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan esimerkiksi dokumentointia, tuotteistamista, asiakasviestintää, tai asennuspakettien tekemistä, ohjelmointia tai muita tuotteisiin ja projekteihin liittyviä tehtäviä. Tehtävän tavoitteena on murtaa toimialalle tyypillinen käyttöliittymien monimutkaisuus ja tehottomuus ja tehdä Novapointin käyttöliittymistä alansa "Apple".


Hakemamme henkilö

Haemme yrityksemme kulttuuriin ja arvoihin sopivaa osaajaa, joka omaa valmiuksia vastaanottaa ja oppia uutta tietoa nopeasti, toimii yrittäjähenkisesti varmistaen omalla työllään ja asenteellaan ison kuvan säilymisen, sopeutuu muuttuviin tilanteisiin ja osaa priorisoida ja luovia sujuvasti samanaikaisten asiakasprojektien välillä. Koet intohimoa käyttöliittymien kehittämiseen ja haluat omalla työlläsi vaikuttaa alan eteenpäin menemiseen. Palkkatyössä kertyneen kokemuksen ja osaamisen lisäksi sinulta löytyy sekä visuaalista silmää että harrastuneisuutta ohjelmointiin, valmiudet oppia ja omaksua nopeasti uutta tietoa sekä kyky pitää sanasi. Emme myöskään pane pahaksi, jos liityt vajaamiehitettyyn sählyjoukkueeseemme!


Vaadittava osaaminen

• Vähintään 2, mielellään 5 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
• Tehtävään soveltuva ammattikorkea - tai akateeminen tutkinto ja näyttöä menestyksekkäästä suoriutumisesta käyttöliittymäalan ja ohjelmistokehityksen opinnoista
• Sujuvaa Suomen ja Englannin kielen taitoa
• Vankkaa ASP.NET ja .NET -osaamista sekä sujuvaa C++, MFC ja WTL -käyttöliittymäosaamista

Lisäksi arvostamme AutoCAD/CAD -osaamista, 3D-visualisointi- tai peliohjelmien tuntemista sekä kokemusta www-sivujen käyttöliittymän suunnittelusta, sisällöntuottamisesta sekä ohjelmoinnista.


Tehtävän hakuohjeet ja hakuaika

Tehtävään haku tapahtuu Heebo.fi:n kautta. Lisätietoja: http://www.heebo.fi/41
Hakuaikaa on 25.09.2011 saakka.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta