Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Diablo 3 uutisia

User137 [03.08.2011 01:48:57]

#

Tuolta ign:stä voi lukea koko jutun pikkuyksityiskohtineen:
http://pc.ign.com/articles/118/1185020p1.html

Eli Diablo 3:n on tulossa huutokauppasysteemi jossa pelaajat voivat ostaa ja myydä tavaroitaan oikealla rahalla. Blizzard vetää pari senttiä välistä spämmin pelossa ja kolmannen osapuolen rahansiirtäjät jonkun prosentin lisää.

Pelissä ei ole kuukausimaksua minun tietääkseni vaan siinä on vain ostohinta niin kyllä tuon helposti hyväksyy. Varsinkin jos moni pelaaja alkaa oikeasti tienata pelaamalla ja saa ostohinnan ja enemmän takaisin...

Itse nyt olis hankkinu tuon pelin ilmankin tätä uutista mutta nyt ei malta odottaa. Ja kuinka muu pelimaailma reagoi? Tämä rahoituskeino ei varmasti sovi kaikkiin peleihin mutta nyt se on ensimmäistä kertaa maailmassa tuotu esiin.

vesikuusi [03.08.2011 19:17:37]

#

jännää.

Deffi [04.08.2011 11:13:43]

#

Ultima Online on myös yksi peli, jossa on aina saanut myydä virtuaalitavaraa oikeaa rahaa vastaan.

Torgo [05.08.2011 15:55:49]

#

Deffi kirjoitti:

Ultima Online on myös yksi peli, jossa on aina saanut myydä virtuaalitavaraa oikeaa rahaa vastaan.

Onko joku peli minkä ehdoissa se kielletään? Ultima Online ja EVE Online parina esimerkkinä peleistä, missä osa porukasta laittaa automaattiset makrot päälle keräämään virtuaaliresursseja tms. 24/7. Sitten niitä myydään ebayssa tai muissa huutokaupoissa oikealla rahalla. Erona Diabloon on se, että näissä pelifirma ei vedä myynneistä rahaa välistä, vaan kerää tuotot kuukausimaksuina. Tuo 24/7 makropelaaminen toki on ehdoissa kielletty, mutta se tuskin makrottajia kauheasti kiinnostaa.

Voisi kuvitella, että Diabloon ilmestyy aika nopeasti botteja "pelaamaan" hamstraten kaiken mahdollisen ja syytävän niitä huutokauppaan minkä ehtii. Ja koska pelin rahantuotto perustuu nimenomaan siihen paljonko tavaraa huutokaupassa myydään, kuvittelisin että Blizzard on keskimääräistä haluttomampi kitkemään botteja pois oikeiden pelaajien joukosta. Jää nähtäväksi.

User137 [05.08.2011 18:58:46]

#

Mun käsittääkseni ostajia on huomattavasti vähemmän kuin myyjiä, meinaan aikooko moni tosiaan käyttää rahojaan pelitavaroihin? Kyllä ne vielä aikoo kommenttienkin perusteella taistella botteja vastaan kovasti. Ne sano että pelissä/serverillä on monia sisäänrakennettuja keinoja bottien havaitsemiseen.

RQ [05.08.2011 20:57:31]

#

User137 kirjoitti:

Kyllä ne vielä aikoo kommenttienkin perusteella taistella botteja vastaan kovasti. Ne sano että pelissä/serverillä on monia sisäänrakennettuja keinoja bottien havaitsemiseen.

Näinhän se on about jokaisessa pelissä, tekijät kyllä lupaavat tehdä kaikkensa bottien estämiseksi. Silti jos botit tuottaa pelin tekijälle enemmän kuin oikeat pelaajat, tuskin kovin moni tekijä haluu kaikista boteista luopua (hyvänä esimerkkinä mm. Aion ja Lineage 2).

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta