Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Nopeampi VNC

punppis [14.07.2011 23:10:49]

#

Ostin vähän aika sitten MacBook Pro:n ja haluaisin opiskella Objective-C:tä, jotta voin kirjoitella ohjelmia / pelejä iPhonelle. Laite on kuitenkin vain 13" tuumaisella näytöllä ja en omista toista hiirtä. Haluaisin siis käyttää vehjettä toiselta pöytäkoneen näytöltäni nykyisillä näppiksellä ja hiirellä. Älkää nyt ymmärtäkö väärin, tuo on matkakäyttöön ja siinä se on oikein passeli, mutta Windowsilla ei vaan voi tehdä noita iPhone-ohjelmia.

Kokeilin kontrolloida laitetta VNC-palvelimen kautta, mutta kuva päivittää tuskaisen hitaasti, vaikka laite on N-standardin wlanin takana. Kun katson läppärin näytöltä, niin hiiri ja näppissyöte näkyy reaaliajassa, mutta pc:llä kuva päivittyy ehkä 2-3 kertaa sekunnissa. Minun matematiikalla tuon 1280x800 resoluution kuvan siirtämiseen reaaliajassa tuon wlanin pitäisi riittää vallan mainiosti, joten ongelma on oltava softassa.

Käytän tällä hetkellä Macillä Vine Serveriä ja PC:llä RealVNC Vieweriä. Tiedättekö mitään nopeampaa vaihtoehtoa, vai pitääkö minun käydä ostamassa kallis yli 100 euron KVM-kytkin, jolla voin jakaa DVI ja 2x USB-signaalin pöytäkoneelle / läppärille.

E: laskin tuon 1280x800 resoluution vaativan 32-bittisillä väreillä vähän vajaa 4 megatavua sekunnissa, mutta en tietenkään ottanut huomioon että tuota pitäisi vähintään se 30 framea sekunnissa lähettää, että olisi käytettävyydeltään sopiva. Ainahan tuota videokuvaa voi pakata.

racle [14.07.2011 23:28:11]

#

Käytä konetta windowsin hiirellä / näppiksellä jos et muuta keksi...
http://synergy-foss.org/

Tumppu [15.07.2011 21:33:46]

#

Käytä TeamVieweriä. Siinä on pakkaukset yms ja mielestäni nopea. Löytyy, Mac, Linux, Windows, Android, iPhone yms.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta