Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Paras PC-peli

Sivun loppuun

Tilli [30.04.2011 13:33:18]

#

Mikä on teidän mielestänne paras pc peli jota olette ikinä pelanneet? Tämä ei liity kyllä sivun aiheisiin millään tavalla mutta olisi vaan kiva tietää mitä mieltä täällä ollaan ja minkä tyyppisistä peleistä pidetään. Omasta mielestäni paras on hieman vanha 'Deus Ex'.

vesikuusi [30.04.2011 13:55:27]

#

Hopkins FBI :D todella vanha (1998) eikä todellakaan mikään grafiikkahirviö, mutta saakelin hyvä juoni ja jätti aika lähtemättömän vaikutuksen silloin.

Wizand [30.04.2011 14:01:28]

#

Master of Magic tasoissa Master of Orionien (1 & 2) kanssa - ei pysty päättämään paremmuusjärjestystä noiden kesken ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Master_of_Magic (1994)
http://en.wikipedia.org/wiki/Master_of_Orion (1993)
http://en.wikipedia.org/wiki/Master_of_Orion_2 (1996)

Triton [30.04.2011 14:19:54]

#

Itse olen aikas vähän pelaillut PC-pelejä, mutta 8 bittiselle Nintendolle tehdyt Super Mario Brossit olivat aivan loistavia :D

Antti Laaksonen [30.04.2011 14:23:01]

#

Tämä on yksi omista suosikeistani:

http://en.wikipedia.org/wiki/Alley_Cat_(video_game)

Deffi [30.04.2011 15:09:56]

#

Might and Magic -pelisarjasta tykkään. Kutonen lempparini, tulee edelleenkin silloin tällöin pelailtua läpi. nethack on uudempi innostukseni, ja toistaiseksi oon aika huono siinä.

Might and Magic IV: Clouds of Xeen (1992)
Might and Magic V: Darkside of Xeen (1993)
Might and Magic VI: The Mandate of Heaven (1998)

tsuriga [30.04.2011 16:50:42]

#

Maitomäätsikille pakko heittää pieni komppi, kattoin aina vierestä ko kaveri pelas kutosta ja hienohan se ol. Ensimmäiselle Halffikselle nostan hattua, sen modeja jaksaa hakata vieläkin, päällimmäisinä Action Half-Life.

Jokotai [30.04.2011 20:00:15]

#

StepMania tai Commander Keen. En pysty päättämään kahden niin erilaisen pelin välillä.
Tillille: Ei kaikki langat käsittele ohjelmointiongelmia, eikä tarvitsekaan.

tepokas [30.04.2011 20:11:40]

#

Boulder dash - Ratkotaan pieniä ongelmia yksinkertaisella käyttöliittymällä
Lemmings - -"-

(Taitanee worms ja angry birds olla saman tyyppisiä, peli-businesta suunnitteleville vinkkinä;)

Tilli [30.04.2011 21:30:19]

#

Hyviä pelejä... Täytyy testata nuita joitaki. Onko kukaan muu pelannut Deus Exeä? Taisi olla joskus jopa vuoden peli. Hyvät musiikit ja erittäin hyvä juoni joka saanut vaikutteita mm. X-Files:sta. Se on peli jota pelaan vielä tänä iltanakin vaikka grafiikka ei olekaan aivan tätä päivää. Silti on ihan hyvä pelata.

The Alchemist [30.04.2011 22:10:21]

#

Counter-Strike oli CS 1.6:n kulta-aikoina kova peli. Sitä saattoi joskus nuorempana pelata auringon noususta laskuun. Muita addiktiivisia pelejä ei oikeastaan tule mieleen. Yksinpeleistä paras on kenties Portal 2. En ole Portaleiden ja Half-Lifejen lisäksi tainnut pelata läpi kuin Jedi Knight -sarjan kolme peliä (Jedi Knight, Jedi Outcast, Jedi Academy).

ankzilla [30.04.2011 22:51:13]

#

Hitman: Codename 47
Laittoman vittumainen, mutta silti niin ihana peli :D

Jaska [30.04.2011 23:49:15]

#

Mä tykkäsin kaverini tekemästä NetHackin tyyppisestä pelistä nimeltä Luolaveikko. Kaupallisista peleistä pelasin eniten NHL 95:ä ja Civilization 1:tä.

Mizou [01.05.2011 00:24:21]

#

Tilli kirjoitti:

Hyviä pelejä... Täytyy testata nuita joitaki. Onko kukaan muu pelannut Deus Exeä?

On ja hyvä peli oli. Itse en jaksa luetella kaikkia pelejä mistä pidän sillä moni peli on on ollut hyvä.

Juice [01.05.2011 01:19:20]

#

Civilization IV kaikkine lisäreineen. Toivottavasti saavat viitosen viilattua samalle tasolle joskus.

GTA Vice Cityä tuli pelattua ala-asteella. Pelinä se ei nyt niin mullistava ole, mutta sillä on sen verran tunnearvoa, että sarjan uudet pelit pitää hankkia heti niiden ilmestyttyä. Mukava vaihtaa välillä kynäniskailu rikollisen arkeen :)

temu92 [01.05.2011 08:49:43]

#

Portal (kakkosta ei oo vielä mut hommaan kunhan rahaa saan), Morrowind ja Oblivion ovat aika hyviä, Dragon Age Origins on myös hyvä peli (ainakin parempi kuin kakkonen vaikka sekin loppua lukuunottamatta oli hyvä). En kyllä tähän hätään keksi sanoa mitään muita. Kerta NES jo mainittiin niin SNESin Super Mario RPG ja supermariot yleensäkin on kyllä huippuja.

Deus Ex:ää en oo koskaan pelannu, kaikki sanoo että paras peli ever :P Videoita oon kyllä kattonu.

nörtti [01.05.2011 13:42:37]

#

Itse pidän Touhou sarjan peleistä. Kokeilemistani (1,2,3,4,5,6,7,8,7.5,9.5,10.5,12.3) pidän eniten touhou 7:sta. On vaan hauska väistellä hirveitä panosryppäitä.

ErroR++ [01.05.2011 19:43:47]

#

No jos olis joku tyyliin iPhone niin kyllä se Angry Birds olis aika kiva. Muista en tiiä (kyllä taitaa jossaki olla pc-pelinä se Angry Birds).

runeberg [02.05.2011 11:33:01]

#

NHL95 ja C&C Red Alert. Varsinkin red alerttia tuli hakattua tunteja putkeen ja oli ensimmäinen pelini missä pääsin kokeilemaan moninpeliä.

jtha [02.05.2011 12:49:10]

#

Kotitekoista siluettipeliä tulee pelattua (VB6)

Latska [03.05.2011 00:03:48]

#

Eniten muistoja on kaveriporukalla Wormseista, Lierosta ja Wingsistä. Yksinpelinä sitten alkuperäinen Sims (+pari lisäosaa) vie ehdottomasti voiton pelitunneissa. Olen lähtökohtaisesti enemmän konsolipelaaja, joten PC-pelejä en oikein osaa listata. Konsolien puolelta poimisin joko Super Mario 64:n tai Spyro the Dragonin. Miks tämmösiä pelejä ei tehä nykyään? :(

nomic [03.05.2011 08:21:14]

#

Mainittukin jo Deus Ex, Worms ja Nethack, jotka iski kuin salamit taivaalta! Nykyään pelailen lähinnä Dwarf Fortressia eniten. Siinä on peli, joka löi aikoinaan minut polvilleni huutamaan erilaisten kääpiöiden nimiä. Käyttöliittymänä on todella huono, mutta sisältö on aivan upeaa. :)
Kotimaisista peleistä yksi suosikeistani on Unreal World.

User137 [03.05.2011 16:50:48]

#

Hankala sanoa mikä on paras, viime viikkoina on tullut tuntikausia pelattua Starcraft2, minecraft, WoW... Kai Master of Orion 2 aikanaan oli kokemuksena paras ja olen jonkunlaista kloonin tekemistäkin yrittäny alottaa. Sen pelin ainut huono puoli on nimittäin se että se on teknisesti vanhentunut dos-peli.

Tumppu [03.05.2011 17:02:43]

#

Kaikki Larryt, ne ei selittelyjä kaipaa ;D

Turatzuro [03.05.2011 17:24:50]

#

Portal 2 (Combustible lemons!), Civilization IV (multiplayer), Final Fantasy VII, The Dig sekä eka Carmageddon ovat jäänet mieleen. Hankala noista nyt on nimetä parasta. Kaikki edustavat parhautta omissa kategorioissaan :)

Varmaan noita "parhaita" pelejä ois paljon muitakin, mutta ei nyt heti tule mieleen. Kieltämättä jotkin wanhat DOS-pelit kuten The Incredible Machine, Wolfenstein 3D, Lotus III, Heretic, Epic Pinball, One Must Fall 2097 jne. olivat kaikki vuorollaan aikanaan "parhaita" :D

Gwaur [04.05.2011 01:00:44]

#

Half-Life 2 episodeineen ja Portal 2 tuovat pintaan juuri ne tunteet, joita sellaiselta peliltä haluankin: ei pelkkää jänskäystä ja pelkoa vaan myös surua ja ikävää. Niissä maailman meno on mennyt vähän poskelleen, mihin HL2 asennoituu vakavasti ja Portal 2 vitsikkäästi. Molemmissa harmittaa ihmisten puolesta, ja HL2:ssa pääsee tekemään osansa sen korjaamiseksi, mutta Portalissa vain väännetään vitsiä ylikuumenevista mikrosiruimplanteista ja perunaparistoista. Nyt vain odotellaan, millä tavalla ne ehkä seuraavassa Half-Lifessä toisiinsa kietoutuvat.

Noin niinku juonettomissa ajankulutuspeleissä peleissä mennään sitten akselilla Pasianssi-Miinaharava-Stepmaniaanäppikselläyhelläkädellä.

Liimukspuolelta mainittakoon pelkän erikoislaatuisuutensa vuoksi xjump ja moon-buggy.

Kaikista peleistä kestosuosikkini on Super Mario World.

Lotto [04.05.2011 16:46:02]

#

Itse annan ääneni Minecraftille!

Hennkka [04.05.2011 16:52:08]

#

Minecraft

Resiina [04.05.2011 17:32:48]

#

Half-Life-sarja, Severance: Blade of Darkness, Commander Keen -sarja, Penumbra-sarja

Tilli [04.05.2011 17:41:26]

#

Resiina kirjoitti:

Half-Life-sarja, Severance: Blade of Darkness, Commander Keen -sarja, Penumbra-sarja

Penumbra on hyvä peli. Ootko pelannu Amnesia - The Dark Descent? Hyvä kauhupeli samoilta tekijöiltä...

Resiina [04.05.2011 17:44:26]

#

Tilli kirjoitti:

Resiina kirjoitti:

Half-Life-sarja, Severance: Blade of Darkness, Commander Keen -sarja, Penumbra-sarja

Penumbra on hyvä peli. Ootko pelannu Amnesia - The Dark Descent? Hyvä kauhupeli samoilta tekijöiltä...

Olen pelannut. Mielestäni se ei kuitenkaan ollut aivan yhtä hyvä kuin Penumbra.

K_L [05.05.2011 09:38:29]

#

GTA San Andreas ja Civ 2

tgunner [05.05.2011 12:31:26]

#

The Secret of Monkey Island, Monkey Island 2: LeChuck's Revenge, The Day of the Tentacle;
King's Quest III: To Heir is Human, Space Quest: The Sarien Encounter;
Gabriel Knight: Sins of the Fathers.

Olen vanhojen seikkailupelien suuri ystävä. Monkey Islandit ja DoTT ovat LucasArtsin ja Questit Sierran helmiä. Erikoismaininta menee GK:lle (myös Sierraa), joka sai minut innostumaan jazzista (ainakin hetkellisesti).

Hieman uudemmista peleistä mainittakoon Half-Life 2 (miksei myös ykkönenkin) sekä viimeisin pelikokemukseni Portal 2, joka loisti kaikin puolin.

Clacier [06.05.2011 01:30:36]

#

CS:S tuli joskus hakattua vähän enemmän, samoin (ja vieläkin joskus) kiekko.tk ja sen rinnakkaispeli soccer.kiekko.tk. Ei kiekossa itse peli niin iske, nykyään yhteisön mukana tulee aikaa vietettyä erilaisten tapahtumien ym. muodossa.

K_L [06.05.2011 08:02:10]

#

Suomalaisista Areena 4 on kyllä ihan kuningas.

Lebe80 [06.05.2011 22:40:33]

#

Parhaasta en tiedä, mut nyt lähtis Crysis Maximum edition alta viiden euron Steamista.

http://store.steampowered.com/sale/eaweek?snr­=1_4_4__100

jcd3nton [08.05.2011 12:08:42]

#

desu ex

User137 [09.05.2011 16:53:03]

#

Se crysis toimii viimein :D Oli viikonloppuna joka ikisellä ostajalla CD-Keyn rekisteröinti jumissa. Oli hauska lukea forumeita.

ErroR++ [09.05.2011 17:13:04]

#

Joo toi [linkki"http://www.arcade.fi/peli/angry-birds-flash.html"]angry birds[/linkki] on paras!!!

Jokotai [09.05.2011 21:39:08]

#

ErroR++ kirjoitti:

Joo toi angry birds on paras!!!

Ja vielä kiinaksi :D

tesmu [10.05.2011 11:41:28]

#

Plaah suurinosa laittaa jotain retropelejä.

Half-life -sarja on ollut aivan loistava ja paras PC pelisarja mitä olen pelannut.

DumTom [15.05.2011 01:16:22]

#

C64 ja kai PC puolelta:Defender of the Crown,Hat Trick,Gianna Sisters,Monty on the run.
PC puolelta Civilization II,Delta Force I,F1 GP3.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta