Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Tulostus ongelmia...

novice [08.04.2011 13:35:59]

#

Moi,

Eukon läppärillä on kirjanpito-ohjelma (Datamike) jolla tulostaminen ei jostain syystä enää onnistu. Muilla ohjelmilla (Notepad, kuvien tulostaminen, yms.) tulostaminen kyllä onnistuu.

Datamike ohjelma ilmoittaa virheestä jo käynnistettäessä.. itseasiassa virhe tulee windowsin(Vista) puolelta:


Virhe kirjoitin ajurin kanssa
HP Photosmart 2570 series
winspool
Ne02:

OK click->


Windows raportoi paperin leveydeksi nolla.
Tulostus tai esikatselu saattaa epäonnistua.

Ohjelman printteri asetuksista ei jostain syystä löydy yhtään tulostinta. Jos klikkaan 'lisää tulostin' kohtaa windows herjaa seuraavaa:

Windows ei voi avata Lisää tulostin-toimintoa. Paikallinen taustatulostuspalvelu ei toimi. Käynnistä taustatulostin tai tietokone uudelleen.

Mistä tuo taustatulostuspalvelu löytyy?

Ohjauspaneeli->valvontatyökalut->palvelut osiosta löytyy taustatulostusohjain joka on käynnissä... onko sama asia?


Osaisiko täällä joku auttaa ongelman ratkaisussa?

Grez [08.04.2011 14:00:29]

#

Veikkaan, että ohjelmassa ei ole kunnon tukea nykyisille Windowseille. Sitä ehkä ajetaan em. syystä pääkäyttäjän oikeuksilla, ja pääkäyttäjällä ei ole tulostimia asennettuna (vaikka normikäyttäjällä on)

novice [08.04.2011 14:56:37]

#

Muttakun tulostus on aikaisemmin onnistunut...

jtha [08.04.2011 21:38:15]

#

Ihan vaan tiedoksi:
Käytin kyseistä ohjelmaa n. 10 vuotta ja viime vuonna lopetin käytön sen hyvin epävarman toiminnan vuoksi, olisi pitänyt luopua jo ajat sitten. Ostin päivityksiä siinä uskossa että asiat hoituisivat paremmin, mutta suunta oli toinen. Laski alveja väärin, kadotti tositteita ja monisti tositteita useiksi smanlaisiksi jne. oli tosi kova homma tarkastaa syksyllä koko kirjanpito. Mitään virheitä ei ohjelman valmistaja myönnä! Ei myöskään ole vastannyt kysymyksiini joita olen ohjelmasta esittänyt. Datamike kirjanpitoon oli todellinen moka.

Grez [09.04.2011 01:43:55]

#

novice kirjoitti:

Muttakun tulostus on aikaisemmin onnistunut...

No mitä sitten kyselet, jos kerran mitään ongelmia ei ole.

Jos et halua meidän arvauksia niin mene kysymään ohjelman valmistajalta. (Oikeesti pikkuisen hatuttaa tuollainen että ensin kysytään ja sitten täysin perusteettomasti tyrmätään vastaus)

novice [09.04.2011 09:39:57]

#

Grez: Tarkoitin, että tulostus on aikaisemmin onnistunut, mutta ei onnistu enää... mitenhän tuon voisi selkeämmin sanoa..?

Ongelma ratkesi Datamiken uudelleen asennuksella. Arvelin sen auttavan jo ennen kuin tänne kirjoitin, mutta ohjelman epävarman toiminnan vuoksi varmuuskopion tekeminen ja uudelleen asentuminen epäilytti suuresti... muutaman yrityksen jälkeen sain sen onnistumaan.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta