Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Windows ikkunat lagaa/Bugaa

Hex [23.02.2011 21:29:50]

#

Heips! nyt on erittäin tärkeä ja vaikea ongelma minulla jota on ollut jo pitkän aikaa. Yritin asentaa levyltäni windows 7n uudestaan mutta ei auttanut. Eli windows 7n ikkunaruudut bugaavat aina satunnaisin ajoin tietyn ajan niin että ne väpättävä vaikka käsi ei olisi hiiressä kiinnni ja menevät alas ja takaisin ylös ja sitten ylhäällä usein lukee "ei vastaa" ja sitten se väpättää sen ja tyhjän kanssa" Ongelma ilmenee aina kun esimerkiksi avaan jonkun ohjelman (firefoxin, photoshopin) yms yms, pystyn tekemään jotain ja sitten se yhtäkkiä satunnaisesti iskee ja esimerkiksi nappia ei voi painaa, ja sitä pitää rämpätä 4 kertaa että sivu menee johonkin..

tässä vielä jonkinlainen videokaappaus: http://www.youtube.com/watch?v=ZsFOZjjVLZ4

Mitä teen? pitäisikö ostaa uus windows 7?nyt on siis: windows 7 ultimate. Voisiko johtua näytönohjaimesta? se on tosi vanha ja monia pelejä pelatessa se "ei vastaa ja palautui" eli kaatuu..

Pessi [24.02.2011 08:47:25]

#

Kyllähän tuo ajuri/rauta vialta vaikuttaisi kerta uudelleen asennuskaan ei auttanu. Näytönohjaimesta olisi hyvä lähteä liikkeelle kerta muu rauta on uudempaa. Kaikki komponentit kun hajoaa ajan myötä. Kannattaa vaikka kaverilta kysäistä näytönohjainta lainaa ja jos toimii oikein niin sit kaupasta uusi.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta