Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Kuinka saada robotti vierailemaan?

Sivun loppuun

Petja [30.12.2010 23:44:49]

#

Tietääkö kukaan palvelua, josta tulisi aina botti vierailemaan määritetyillä sivuilla määritettynä viikonpäivänä, määritettynä kellonaikana? Olisi tarvetta, jotta saisin uutiskirjeskriptini toimimaan toivotulla tavalla.

-tossu- [30.12.2010 23:52:28]

#

Olen joskus törmännyt Webcron-palveluun, joka tosin maksaa hieman. Viiden sekunnin pikagoogletus antoi myös toisen palvelun, SetCronJobin, jonka pitäisi olla ilmainen. Lisää palveluita löytyy varmasti Googlella. http://www.google.fi/search?q=webcron

ankzilla [31.12.2010 00:00:52]

#

Pitäs saada plugari FF:lle joka vierailee 500000:ssa profiilissa IRCg:ssä, kellää ideoita?
Aattelin laittaa samaan aiheeseen nyt ku tuli puheex.

Petja [31.12.2010 00:04:25]

#

ankzilla, onko sen pakko olla FF-plugari, vai käykö itsenäinen ohjelma. Voin toki koodata.

ankzilla [31.12.2010 00:15:09]

#

No ei mut cookiesit pitäs vissii olla et pysyy kirjautuneen sisäl.

Edit: Siis IRC-Gallerian natsat mielessä :)

-tossu- [31.12.2010 00:31:38]

#

IRCg käyttänee keksejä käyttäjän tunnistamiseen, eli jos kirjaudut selaimella sisään ja otat istuntotunnistekeksin talteen, voit antaa sen botille, joka voi sen avulla sitten surffata tunnuksillasi IRCg:ssä. Tuollaisen botin varmasti tekee hetkessä vaikka Pythonilla. Jos minulla on huomenna liian paljon vapaa-aikaa, voin vaikka tehdä IRCg-surffaaja botin.

ankzilla [31.12.2010 01:10:36]

#

-tossu- kirjoitti:

IRCg käyttänee keksejä käyttäjän tunnistamiseen, eli jos kirjaudut selaimella sisään ja otat istuntotunnistekeksin talteen, voit antaa sen botille, joka voi sen avulla sitten surffata tunnuksillasi IRCg:ssä. Tuollaisen botin varmasti tekee hetkessä vaikka Pythonilla. Jos minulla on huomenna liian paljon vapaa-aikaa, voin vaikka tehdä IRCg-surffaaja botin.

Kiitos :)
Itse en osaa Pythonia ja C++:lla sokettien opettelussakin iskenyt laiskuus.

-tossu- [31.12.2010 15:53:16]

#

ankzilla: Riittääkö natsojen saamiseen, että napsuttaa Satunnainen-nappia, vai pitääkö ohjelman tehdä muutakin? IRCg:ssä ei taida olla mitään käyttäjälistaa, jota ohjelma voisi käydä läpi, vai onko?

Marbo [31.12.2010 16:42:31]

#

-tossu- kirjoitti:

ankzilla: Riittääkö natsojen saamiseen, että napsuttaa Satunnainen-nappia, vai pitääkö ohjelman tehdä muutakin? IRCg:ssä ei taida olla mitään käyttäjälistaa, jota ohjelma voisi käydä läpi, vai onko?

No hei! Tietty selaa vaa tyttöja!

-tossu- [31.12.2010 17:50:39]

#

Koodasin Pythonilla IRCg-botin, joka käy satunnaisilla käyttäjäsivuilla. Minulla ei ole mitään käsitystä, toimiiko se halutulla tavalla ja koodissakin on varmasti parantamisen varaa. Bottia käytetään siten, että ensin selaimella kirjaudutaan IRCg:aan ja otetaan keksin "PHPSESSID" sisältö talteen. Sen jälkeen tämän keksin sisältö annetaan komentoriviparametrinä ohjelmalle, jonka pitäisi alkaa selata käyttäjäsivuja.

#!/usr/bin/python3
import sys
import http.client
import urllib.parse

print ("IRCg-selaaja v. 0.1")

if len (sys.argv) != 2:
	exit ("Käyttö: " + sys.argv [0] + " <PHPSESSID>")


headerit = { "Cookie" : "PHPSESSID=" + sys.argv [1] }
tyhj = "\b" * 40
i = 1

yhteys = http.client.HTTPConnection ("irc-galleria.net")

while True:
	yhteys.request ("GET", "/random", headers = headerit)
	vastaus = yhteys.getresponse ()
	kayttaja = vastaus.info () ['Location']
	if vastaus.status != 302 or not kayttaja:
		sys.stderr.write ("Satunnaisen käyttäjän hakeminen epäonnistui!\n")
		continue

	knimi = urllib.parse.unquote (kayttaja.split ("/") [2])
	yhteys.request ("GET", kayttaja, headers = headerit)
	if yhteys.getresponse ().status != 200:
		sys.stderr.write ("Käyttäjän " + knimi + " sivun lataaminen epäonnistui!\n")
		continue

	sys.stdout.write (tyhj + "Yht: " + str (i).ljust (8) + " Viimeisin: " + knimi.ljust (15))
	sys.stdout.flush ()
	i += 1

ankzilla [31.12.2010 17:51:42]

#

Joo randomnappulaa itekki aattelin, se lienee paras vaihtoehto tohon.

Edit: Kiitos, -tossu- :)

tesmu [31.12.2010 23:47:02]

#

En tiedä tuosta tietystä viikonpäivästä jne jne. Mutta ainakin kävijämäärää voi suurentaa http://host-tracker.com/ mahdollisesti sekin onnistuu...

Mizou [01.01.2011 03:14:17]

#

-tossu-: Kiitos koodistasi (Ei itselleni varsinaista käyttöä, lähinnä opiskeluun).
Koodin ymmärsin jotakuinkin, mutta mitä tuo tyhj tarkoittaa?

-tossu- [01.01.2011 13:00:16]

#

Mizou kirjoitti:

-tossu-: Kiitos koodistasi (Ei itselleni varsinaista käyttöä, lähinnä opiskeluun).

Hyvä jos siitä on sinulle hyötyä. Ei se kuitenkaan mikään oppikirjaesimerkki ole; koodissa ei ole ainuttakaan kommenttia ja muutenkin se on aika tiivistä ja aloittelijalle ehkä hieman epäselvää. Onhan se ihan hyvin sisennetty, Pythonista kun on kyse, ja muutenkin tyyli on yhtenäistä, mutta minulle on huomautettu, että laitan välin funktion nimen ja sulkujen väliin ja vähän muuallekin, jonne sellainen ei joidenkin mielestä kuulu.

Mizou kirjoitti:

Koodin ymmärsin jotakuinkin, mutta mitä tuo tyhj tarkoittaa?

Tyhj-muuttujaan laitetaan koodin alussa 40 \b-merkkiä. Se on backspace merkki, joka siirtää kursoria takaisinpäin konsolissa. Ohjelmahan tulostaa jokaisen käyttäjävierailun jälkeen, kuinka monella sivulla on käyty yhteensä ja mikä oli viimeisin käyttäjäsivu. Sen sijaan että joka kerta tulostettaisiin uusi rivi, ohjelma "poistaa" vanhan rivin noilla \b-merkeillä ja tulostaa uuden rivin vanhan päälle. Jos et tajunnut tästä selityksestä mitään, kokeile ohjelmaa, niin näet, miten se toimii.

Deffi [01.01.2011 14:14:54]

#

Tyhj-muuttujan voisi korvata carriage returnilla, \r, joka myös siirtää kursorin rivin alkuun.

-tossu- [01.01.2011 14:43:55]

#

Deffi kirjoitti:

Tyhj-muuttujan voisi korvata carriage returnilla, \r, joka myös siirtää kursorin rivin alkuun.

Ajattelin kyllä koodatessa, että kursorin siirtämiseen alkuun on oltava jokin helpompi keino, mutta en muistanut, että \r tekee sen. Koodiakaan ei enään voi muokata, koska tähän on tullut sen jälkeen lisää viestejä.

Mizou [01.01.2011 18:16:24]

#

-tossu- kirjoitti:

Hyvä jos siitä on sinulle hyötyä. Ei se kuitenkaan mikään oppikirjaesimerkki ole; koodissa ei ole ainuttakaan kommenttia ja muutenkin se on aika tiivistä ja aloittelijalle ehkä hieman epäselvää. Onhan se ihan hyvin sisennetty, Pythonista kun on kyse, ja muutenkin tyyli on yhtenäistä, mutta minulle on huomautettu, että laitan välin funktion nimen ja sulkujen väliin ja vähän muuallekin, jonne sellainen ei joidenkin mielestä kuulu.

Perusteet osaan, eli lähinnä tuo nettitemppuilu tuossa on sitä opittavaa. Kiitokset näistä selityksistä.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta