Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: ongelmia Dev-C++:ssan asentamisessa

loked [22.12.2010 21:36:25]

#

Yritin ladata koneelleni netistä Dev-C++:ssan ja törmäsin semmoiseen ongelmaan että en voinut tallentaa tiedostoa koska ohjelma ei ymmärtänyt ä ja ö:tä eli kun on se polku esim D:/työpöytä/ yms. niin se ei ymmärtänyt sanassa työpöytä kirjaimia ö ja ä joten en voinut asentaa koko roskaa!

p.s. sanokaa jos on väärällä keskustelualueella

Jokotai [22.12.2010 21:37:52]

#

Kokeile tallentaa se jonnekin muualle. Mikä käyttöjärjestelmä? Uusimmissa tuon ei pitäisi olla ongelma.

villev [22.12.2010 21:40:28]

#

Windowsilla pitäisi toimia myös englanninkielinen vastine D:\desktop. Näin ainakin minulla.

Jokotai [22.12.2010 21:49:30]

#

Siis uusimmissa tuo toimii automaattisesti noin. työpöytä on vain suomennettu nimike desktopille.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta