Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Kuinka nörtti olet?

Sivun loppuun

Webidea [09.12.2010 13:36:10]

#

Vastaa kysymyksiin ja osallistu kahden Microsoft Xbox 360+Kinect -paketin arvontaan yhdessä kaverisi kanssa! Arvonta suoritetaan 17.12.2010 kaikkien osallistuneiden kesken.

Latska [09.12.2010 13:54:18]

#

Kysymys kuuluu, että mihin kysymyksiin?

Lebe80 [09.12.2010 14:15:38]

#

Voisi tehdä sivuston, joka kerää ihmisistä tietoja. Kaikkien tietojen antaneiden kesken arvotaan joku 300e:n laite.

Sit vois vaikka myydä tiedot eteenpäin.

Paratiisin poika [09.12.2010 17:48:07]

#

Olen Lebe80 kanssa täysin samaa mieltä. Kysymys on esitetty nähtävästikin otsikossa.

Vastaus: Olen aika nörtti. Olen koneella aika paljon (about 5-10 h päiväs). Pelailen joskus harvoin mutta nyt taitaa yleistyä mulla se. (Mod. poisti pyynnöstä noloa vuodatusta.) Anteeksi kun kirjoilin mutta viimepäivinä on stressanut juurikin sen takia minkä yhteydessä kiroilin. Olen aina pitänyt koneista. Ensimmäisen koneeni sain kun olin 3. Sen pystyi käynnistämään vain avaimella :D Sellainen ihan toimiva kone oli kyllä... Että läytyisikö sitä nörttiyden prosenttiarvoa jostain about 98. En nimittäin ole täysi noulife. Onneksi.

Lebe80 [10.12.2010 09:07:36]

#

Paratiisin poika: ei taidettu kuitenkaan olla ihan samaa mieltä. Vihjasin siihen, että Facebookkiin tulee usein "kilpailuja", joiden tarkoitus on vain kerätä tietoja käyttäjistä ja käyttäjien kavereista "muutaman sadan laitteen hinnalla".

Webidea [10.12.2010 09:43:29]

#

Linkki unohtui: http://apps.facebook.com/kuinkanorttiolet

Lebe80 [10.12.2010 10:14:45]

#

Haha! en edes tajunnut linkin puuttumista, kun se niillä useilla muilla foorumeilla jo oli. Ihmettelinkin miksi Parasiitti niin innoissaan kertoi itsestään....


...taas.

Grez [10.12.2010 16:01:31]

#

Lebe80 kirjoitti:

Voisi tehdä sivuston, joka kerää ihmisistä tietoja. Kaikkien tietojen antaneiden kesken arvotaan joku 300e:n laite.

Sit vois vaikka myydä tiedot eteenpäin.

No eikös tää Facebook ole jo sellainen. Tosin sitä 300e:n laitetta ei ole tarjolla.

Vastataan nyt että olen niin nörtti, että minulla ei ole edes Facebook -tunnuksia. Ehkä täytyis joskus tehdä sinne jotkut feikkitunnukset, niin voisi tuonkin linkin takaa löytyä jotain mielenkiintoisempaa.

XYZ [10.12.2010 19:18:17]

#

Tiinalta kysyisin että onko teidän firman, Gemilo Oy:n (gemilo.com), tarkoituksena spämmätä turhia kyselyitä satunnaisille sivustoille? Vai onko tämä vain kenties vapaa-ajan harrastuksesi?

Lebe80 [10.12.2010 19:53:16]

#

XYZ: Uskoisin, että ihan ko. firman työtä. Onhan täällä ollut vastaavasti myös Sonyn jepet mainostamassa 15 syytä hankkia oman pelilootansa.

Blaze [10.12.2010 21:18:23]

#

XYZ kirjoitti:

onko teidän firman, Gemilo Oy:n (gemilo.com), tarkoituksena spämmätä turhia kyselyitä satunnaisille sivustoille? Vai onko tämä vain kenties vapaa-ajan harrastuksesi?

Tämä on kai sitä jotain sosiaalisen median hyödyntämistä... 12v jonnet kyl keksi linkkien postaamisen satunnaisille foorumeille jo reilut kymmenen vuotta sitte, että ei hirveän innovatiivista :P

XYZ [10.12.2010 22:32:50]

#

En tietysti ole missään vastuussa forumista, mutta mielestäni ilmainen markkinointi ei kilisytä ohjelmointiputkan vastuuhenkilöiden kukkaroa, vain ja ainoastaan ilmoitusten jättäjien kukkaroa. En nyt tarkoita että tänne pitäisi välttämättä saada banneri-mainontaa, mutta miksei sivun omistajat hyötyisi siitä että tänne lähetetään mainoksia? Oma mielipiteeni on se, että jos täällä on mainoksia, niin sivuston omistajat saavat siitä rahaa. Ehkä siitä seuraa jotain hyvää? Ainakin itseäni ärsyttää tuollainen toisten siivellä ilmaiseksi markkinointi!

Lebe80 [11.12.2010 02:01:50]

#

Samalla tavallahan pienemmän bänditkin mainostavat itseään. Ne liimailevat flaiereitaan ja tarrojaan roskapönttöihin ja kaikenmaailman sähkötolppiin.

Itseä tämä taas hieman häiritsee, varsinkin jos kyseessä on esim. tätä mainostusta vartavasten luotu tunnus. Eli mainostus saisi heti paljon positiivisemman sävyn, jos jonku mainostoimiston henkilöt oikeasti jaksaisivat aktiivisesti roikkua foorumeilla, luoda kontakteja sitä kautta ja lueskella mitä edellisistä spämmäilyistä on tykätty ja ottaisivat oikeasti osaa keskusteluun. Nythän joku taho on ostanut "palvelun" joltain toimistolta, jonka jampat sitten yhden työpäivän ajan "spämmäävät" erilaisia foorumeita.


Lisäksi tässäkin tuntui olevan se, ettei analytiikkasovellus ilmoittanut yhtään kävijää tulleen putkasta, jonka seurauksena Webidea tuli korjaamaan linkkinsä.


Veikkaan, että jos esimerkiksi minä alkaisin heittelemään erilaisia linkkejä erinäisiin kilpailuihin, niin tästä ei nousisi lähellekään niin kova poru... tai mistä sitä tietää.


Mutta kunhan "mainostus" pysyy maltillisena, niin en usko, että tämmöisestä on kenellekään haittaa.

moptim [11.12.2010 23:45:31]

#

Tosta välistä vissiin moderoitiin useempi viesti? Tommoset voi heittää irkkiin, #ohjelmointiputka@QuakeNet.

Metabolix [12.12.2010 00:18:27]

#

moptim kirjoitti:

Tosta välistä vissiin moderoitiin useempi viesti?

Eräiltä mopoikäisiltä alkoi taas karata mopo käsistä.

moptim kirjoitti:

Tommoset voi heittää irkkiin, #ohjelmointiputka@QuakeNet.

Erinomainen ehdotus – sinne juuri. Eipä tarvitse tunnuksiakaan tehdä.

Deffi [12.12.2010 13:53:42]

#

Tänne vois avata uuden keskustelualueen mainostamista ja työpaikkailmoituksia varten, kun niitä aika paljon tulee. Samalla alueella vois kanssa esitellä omia ohjelmiaan/töitään, jos joku niin haluaa tehdä.

Blaze [12.12.2010 14:10:55]

#

Webidea kirjoitti:

Linkki unohtui: http://apps.facebook.com/kuinkanorttiolet

Kävin uteliaisuuttani kattomassa; aika huono kysely kun sen täyttämiseen tarvii Windowsin. http://home.nyan.fi/~blaze/kauniswebin_kysely.png

Lumpio- [12.12.2010 14:14:04]

#

Webidea: Yritin suorittaa kyselyn kohtaa 4, mutta kävi näin:

matti@tsukasa:~$ dxdiag
dxdiag: command not found

Mitä tehdä?

progo [12.12.2010 17:08:19]

#

Hah... aavistelinkin, että joku mikkisoftan mainos tuo on, mutta että noin törkeä. :D

Ja jotkut benchmarkit ikään kuin kertoisivat käyttäjän nörttiyden. No, mikä keikuttelee kenenkin venettä.

Lebe80 [13.12.2010 10:12:57]

#

progo kirjoitti:

Hah... aavistelinkin, että joku mikkisoftan mainos tuo on, mutta että noin törkeä. :D

Törkeä?

Eihän tämä nyt mikään uusi juttu ole.

nomic [13.12.2010 11:00:00]

#

Ehkä Ohjelmointiputkassa on jo nörttimittarilla liian nörttiä porukkaa moiseen testiin. ;)

Pidän asiaa siis positiivisena.

Matso [13.12.2010 15:18:20]

#

Facebook on sosiaalisille ihmisille, jos on riittävän nörtti, ei voi osallistua kyselyyn :<

Lebe80 [13.12.2010 15:24:40]

#

Matso kirjoitti:

Facebook on sosiaalisille ihmisille, jos on riittävän nörtti, ei voi osallistua kyselyyn :<

Miksköhän mun mielestä Farmville-kutsut ja Nalle Puhin päivittäiset viisaudet eivät ole sosiaalista kanssakäymistä, silti loppuosa oli täysin totta :)

Jokotai [14.12.2010 10:07:45]

#

En pysty osallistumaan, ei naamakirja akkoa :(

tgunner [14.12.2010 17:03:31]

#

Joku viisas sanoi aikoinaan Facebookin olevan keino jakaa muille tietoa, joka ei normaalisti kiinnostaisi ketään.

lainaus:

Makoisat makaronilaatikot uunis... ja ehditty touhata vaikka mitä.. Pian töihin ja pokerinpeluu-ilta, toiseksi viimeisen kerran ennen joulua...

Lebe80 [15.12.2010 10:11:01]

#

Puhutaanko vielä lisää Facebookista?

Tumppu [15.12.2010 17:52:28]

#

Joo, puhutaan.. Pitäis varmaan seuraavaks väsätä sellanen ohjelma joka kääntää automaattisesti selaimen googleen kun kirjottaa fb:n osoitteen.. Puoliso meinaan istuu kaiket illat fb:ssä ja tekee kaiken maailman hömppätestejä. :D

Deffi [15.12.2010 18:09:59]

#

Tumppu kirjoitti:

Joo, puhutaan.. Pitäis varmaan seuraavaks väsätä sellanen ohjelma joka kääntää automaattisesti selaimen googleen kun kirjottaa fb:n osoitteen.. Puoliso meinaan istuu kaiket illat fb:ssä ja tekee kaiken maailman hömppätestejä. :D

C:\Windows\system32\drivers\etc tiedoston loppuun rivi:

74.125.77.147 facebook.com

-tossu- [15.12.2010 18:20:51]

#

Deffi kirjoitti:

C:\Windows\system32\drivers\etc tiedoston loppuun rivi:

74.125.77.147 facebook.com

Tuo C:\Windows\system32\drivers\etc:han on kansio; tuo rivi kuuluu lisätä tiedoston C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts loppuun.

Lebe80 [16.12.2010 13:09:17]

#

Vastaavasti meillä on näin:

if ( person.type == "husband" && person.x == computer.x && person.y ==computer.y ){
      alert("Tiskaa astiat!");
}

Paratiisin poika [19.12.2010 19:41:26]

#

Hieno koodi :D Toi Lebe80 siis :D:D


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta