Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Windows palomuurin poikkeukset

pipo [14.11.2010 12:38:51]

#

Semmosta kysyisin että kun kaivan (ohjauspaneeli - tietoturvakeskus - palomuuri) palomuurin esiin ja sieltä "Salli ohjelma Windowsin palomuurin kautta" nappulasta avautuvasta Windowsin palomuurin asetuksista Poikkeukset, niin tarkottaako tämä rasti ruutuun sitä että palomuuri ei anna tai antaa ohjelman muodostaa internetyhteyttä vai mitä?

Ja vielä että mitä pitäisi tapahtua kun valitsen listasta ohjelman ja painan Poista-nappia? Siitä ohjelma siis poistetaan listalta, mutta mitäs se nyt sitten käytännössä tarkoittaa / mitä seuraa siitä että ohjelma on listalla?

Windows Vista tietystikkin kysymyksessä.

tuutti [14.11.2010 15:04:21]

#

pipo kirjoitti:

Windowsin palomuurin asetuksista Poikkeukset, niin tarkottaako tämä rasti ruutuun sitä että palomuuri ei anna tai antaa ohjelman muodostaa internetyhteyttä vai mitä?

Sitä juuri.

pipo kirjoitti:

Ja vielä että mitä pitäisi tapahtua kun valitsen listasta ohjelman ja painan Poista-nappia? Siitä ohjelma siis poistetaan listalta, mutta mitäs se nyt sitten käytännössä tarkoittaa / mitä seuraa siitä että ohjelma on listalla?

Jos ohjelma ei oo listalla ja koittaa connectaa nettii palomuuri kysyy haluutko sallii yms. jos ohjelma listalla tätä ei tapahdu.

pipo [14.11.2010 16:10:37]

#

Niin kuvittelin itsekin mutta kun otin internet selaimeni kohdalta rastin pois, niin selain toimi edelleen. Poistin selaimen listalta ja edelleen toimii. Luulisi että se on juurikin se selainohjelma joka nettiyhteyden muodostaa kun esim avaa ohjelmointiputkan ja kirjoittaa tämän viestin. Mitään viestiä ei kuvaruudulla näkynyt. En sitten tiedä miten palomuurin pitäisi kysyä haluanko sallia ohjelman ja missä vaiheessa kysymys tulisi. Mitään vaikutusta noilla palomuurin asetuksilla ei näyttäisi olevan.

Eipä toi palomuurin poikkeuslista muuten kiinnostaisi mutta kun firefoksilla ei pääse nettiin sen jälkeen kun päivittää kympistä kahteentoista. Arvelin että palomuuri estää sen mutta kuten sanoin, en huomaa noilla asetuksilla mitään vaikutusta. Löytyyköhän tietokoneista jotain lokin tapaista mistä selviäisi että mikä ohjelma estää ja minkä toiminnan?

Mistähän voisi ladata firefox 3.6.10:mpin joka toimi aikaisemmin? En löytänyt niitten sivuilta.

tuutti [14.11.2010 17:03:17]

#

nopeella googletuksella:

http://support.mozilla.com/en-US/questions/761622
https://support.mozilla.com/en-US/questions/761398

jollai muillaki ollu sama ongelma

http://kb.mozillazine.org/Error_loading_any_website­#Only_Mozilla_applications_are_having_problems

Jotain mitä voit kokeilla jos auttaa

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta