Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Suomipelit.comille korvike

DumTom [13.11.2010 01:40:31]

#

Missä voisi julkaista omia pelejä kun suomipelit.com meni kiinni?

Gwaur [13.11.2010 02:57:16]

#

Yksi vaihtoehto on hankkia kotisivutilaa esimerkiksi Kapsilta.

Anaatti [13.11.2010 12:50:13]

#

En kyllä usko, että oman kotisivun perustaminen ja pelien julkaisu siellä olisi kovin tehokas tapa levittää omia tekeleitään. Itseänikin kyllä surettaa suuresti Suomipelien sulkeutuminen, koska enää ei ole mitään oikeaa paikkaa suomalaisille peleille.

Merri [14.11.2010 00:52:41]

#

Tuota. Jaa. Sanotaanko nyt vaikka, että jotain on tekeillä. Ei vaan ole vielä valmista julkistusta varten. Deadlineä ei ole asetettu, mutta ehdot julkistamiseen löytyy. Tiellä on tässä vaiheessa riittävän sisällön puute sekä muutaman teknisen puolen asian korjaaminen. Osa (tulevasta) sisällöstä menee vähän päällekkäin myös Putkan kanssa, koska panostusta on opaspuolelle.

Jos projekti kiinnostaa ja haluat tehdä materiaalia, niin yhteyttä voi ottaa Gmail-tunnukseen vesa.piittinen – en vaadi täydellisyyttä, mutta intoa (ja aikaa) on hyvä olla!


Lyhyesti pelintekijän kannalta: sivustolle on tavallaan mahdollista tehdä kotisivut omalle pelilleen, tosin esittely on pakotettu wikimuotoon (= neutraali kuvaus siitä mikä peli on, ruudunkaappauksia, asennusohje mikäli tarpeellinen jne.). Foorumille taas voi kirjoittaa vapaammin ja pelinsä pystyy uppaamaan sinne (ei wikiin). Wikiin on myös asennettu ongelmien hallinta -liitännäinen, joten sivuille saa myös bugien seurannan omaa peliprojektiaan varten.

Merri [16.11.2010 14:30:14]

#

Päivitetään tilannetta: deadline on nyt marraskuun viimeinen päivä. Lisäksi eilen sivusto täyttyi suomipelit.comin matskulla hyvään tahtiin.

Kaksi viikkoa siis.

_Pete_ [16.11.2010 16:41:06]

#

DumTom kirjoitti:

Missä voisi julkaista omia pelejä kun suomipelit.com meni kiinni?

sourceforge.net

Merri [30.11.2010 20:57:48]

#

Mainitsin tästä täällä ja lupasin puolisuoraan julkistamista, joten Fingan osoite on http://merri.net/ – tänään on väsyttänyt aika paljon, joten tämä esittely jää aika tönköksi.

En ole edes saanut kaikkea tarkoitettua valmiiksi asti, mutta tuskinpa tämmöinen pienjulkistaminen haittaakaan tekee. On siellä sisältöä jo aika paljon ja vaivaa nähty asioiden eteen :)

Sinne voi pelkän pelinsä uppaamisen lisäksi värkätä pelille projektisivut (hyödyllinen jos tekijöitä useampi kuin yksi) sekä pelaajia varten voi tehdä dokumentaatiota.

Tervetuloa!

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta