Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Drive (autopeliprojekti)

January [04.11.2010 17:16:42]

#

Seven Shapes Studios on nyt toipunut Killing Enginen kehityksestä ja päätettiin jatkaa siitä jälleen viisastuneina uudella projektilla, joka tulisi olemaan autopeli. Tällä hetkellä projekti kulkee nimellä Drive, mutta jää nähtäväksi, että säilyykö se lopulliseen tuotteeseen asti.

Projektia kehittelee nyt kourallinen koodaajia ja mallintajia, joila kaikilla on enemmän tai vähemmän vapaa-aikaa tälle pelille annettavissa. Tarkoitus olisi, että kahden vuoden päästä peli olisi valmis ja sitä ehkä sitten kaupiteltaisiin esim. Trinen tyyliin muutamalla eurolla.

Tällä hetkellä suunnitelmaa alkaa olla useampi kymmenen sivua ja aikataulua ollaan siitä yritettä repiä kasaan. Työvoimaa vain on sen verran vähän, että järjellä ajateltuna tuosta ei vielä olisi tulossa mitään kovin isoa peliä, mutta JOS lisää koodaajia ja artisteja saadaan messiin, niin luvassa voisi olla melko mittavakin peli.

Siispä kaikki C++-koodaajat ja 3D-artistit (mallinnus/teksturointi) voivat vapaasti tulla kanavalle #drive @IRCnet. Suunnitelmaa säädetään aina työvoiman mukaan. Myös sähköpostilla voi ottaa yhteyttä: juha_keranen@suomi24.fi.

Sitten vielä lopuksi erään 3d-mallintajamme näkemys siitä, minkätyylinen peli olisi ulos tulossa. Kuvakulma on siis yläviistosta, eli mitään ihan fotorealistista ei olla tässä tekemässä. Kaikki kuvassa olevat modelit on kuitenkin peliin jo tulossa ja niitä on kyllä muilta artisteilta jo valmiina enemmänkin.

http://i56.tinypic.com/e99fkm.jpg

Jokotai [04.11.2010 17:26:41]

#

Aika hyvältä näyttää. Onko siitä tulossa ihan vain ajopeli, vai sellainen jossa päivitellään ja tuunaillaan autoa?

January [04.11.2010 17:28:05]

#

Joo, tuunailua on luvassa. Idea on siis vähän niinku pöllitty Need For Speed: Undergroundista, mutta suomalaistyylisessä kaupungissa. :)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta