Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Ohjelmointi apua?

Sivun loppuun

goto100 [03.10.2010 12:26:07]

#

Maksan mahdollisesti tulevaisuudessa avusta "pokerofficen tekemisessä" tai annan osuuden sen mahdollisista tulevista voitoista. Jokainenhan tietää että kunnon "pokerofficen" tekijä olisi pian maailman rikkain mies. Olen pelannut pokeria jo 90-luvulla ennen kun pokerista tuli suosittua. Yhteyden otot sähköpostiini.

Lumpio- [03.10.2010 12:44:22]

#

mitä tämä on minä en edes

Grez [03.10.2010 13:46:40]

#

Vaikka tämä onkin melko varmasti trolli, niin kommentoidaan nyt sen verran, että..

goto100 kirjoitti:

Jokainenhan tietää että kunnon "pokerofficen" tekijä olisi pian maailman rikkain mies.

Jos jokainen se tietää, niin jokainen sellaisen tekee ja sitten meillä on kohta miljoona "kunnon 'pokerofficen'" tehnyttä. Onko nämä miljoona sitten kohta maailman rikkaimpia miehiä ja Bill Gates sijalla 1000001. ?

Todellisuudessa jokainen tietää, että ainoa täysin varma keino jäädä pokerissa voitolle, on pyörittää pokerisaittia/kasinoa, jossa toki sitten taitavat voivat pienellä riskillä kerätä rahoja pois tyhmemmiltään. Eikä tuollakaan keinolla taida maailman rikkaimmaksi päästä.

Macro [03.10.2010 14:06:33]

#

<pilkunviilausta>

Grez kirjoitti:

Onko nämä miljoona sitten kohta maailman rikkaimpia miehiä ja Bill Gates sijalla 1000001. ?

Oikeastaan Bill Gates olisi sillon sijalla 1000002, sillä tällä hetkellä Carlos Slim Helú on maailman rikkain mies (Tänään päivitettyä tietoa).
</pilkunviilausta>

Grez [03.10.2010 14:41:55]

#

Jaa, no en Carlosia henkilökohtaisesti tunne, mutta onko se nyt sitten tehnyt sen kunnon pokerofficen ? :D Jospa toi telekommunikaatio on vaan kulissi.

goto100 [03.10.2010 19:44:55]

#

Ai täällä on vain matopelien tekijöitä luulin paikkaa tasokkaammaksi. Shakki on jo ratkaistu. Yliopisto tasolla tekoälyn tuominen pokeriin on haastavimpia tutkimuskohteita. Pokerissa on voitokkaita pelaajia joka tasolla.

jcd3nton [03.10.2010 19:54:06]

#

osaisitko muka itse tehdä q basic mato pelin? en usko ennen ko nään

aaämdee [03.10.2010 21:15:28]

#

Olen melko varma, että matopelien tekijöiksi pilkkaaminen on juuri oikea tapa saada porukka "tekemään pokerofficea"

goto100 [03.10.2010 21:17:01]

#

Miks olisin sellaisesta kiinnostunut, toimin eri alalla menestyksekkäästi. Oma ohjelmointitaitoni rajoittuu tällä hetkellä teini-iän basic kokeiluihin, jonkin verran tiedän c-kielestä ja javasta sekä auto it'istä. Eräs hyvä ystäväni osaa konekielen ja oppii helposti tietotekniikkaa mutta hän on täystyöllistetty eikä nykyään ole kiinnostunut harrastamaan sitä. Tämän projektin tulokset ovat tietysti epävarmoja johtuen sen haasteellisuudesta mutta minulla on alkutason ideoita ja projektihan on elinikäinen koska tasoa voi aina nostaa, mutta alimmankin tason saavuttaminen tietää jo henkilölle taloudellista riippumattomuutta. Tietääkseni limit pelit ovat jo kuolleet netisä robottien takia. Haasteena on siis no limit. Pokeroffice on kaupallinen laillinen ohjelma mikä löytyy netistä ja antaa tietoja vastustajasta. Robotti on useimmissa paikoissa laiton mutta se ei tietenkään estä sellaisia jotka pystyvät sen kiertämään.

punppis [03.10.2010 21:17:27]

#

Kyllähän se taitaa niin olla, että pokerissa pitkällä tähtäimellä hyvät pelaajat jää voitolle. Ei tarvitse siis omistaa mitään omaa nettikasinoa...

Mikä hemmetti on pokeroffice?

goto100 [03.10.2010 22:10:38]

#

Googlaamalla Pokeroffice trial version saa ilmaiseksi. "Pokeroffice" on siis eri asia ja ei ole helppo mutta jos joku siitä kiinnostuu mailatkoon minulle, tai mailatkoon sitten kun on yksin yrittänyt ja tarvitsee strategisia alkuideoita.

Metabolix [03.10.2010 22:17:01]

#

Etsit koodaria (etkä ilmeisesti itse tajua kyseisestä hommasta juuri mitään) ja maksat tästä ehkä tulevaisuudessa, mutta mikä olisi oma panoksesi homman eteen? Ideointi, jonka pätevyydestä ei ole mitään näyttöä?

Grez [03.10.2010 22:23:28]

#

Onnistunut trolli on edelleen onnistunut trolli. Ei kukaan oikeasti ole noin pihalla.

Perustelut ekassa postauksessani.

Jokotai [03.10.2010 22:33:46]

#

Ainahan täällä on näitä: "Tehtäiskö eeppinen peli. Ite ideoin pari päivää innostuneena ainaski 1000 kertaa genreä yms. muuttaen ja sitten valitan kun et oo saanu siinä ajassa peliä tehtyä ja sitten en jaksa enään tehdä asian eteen mitään ja vain katoan." Ei ne oo röllejä. Ne vaan saa idean tehdä firman, muttei uskalla tehdä firmaa, joka rekrytoisi kiinteällä kk. palkalla ohjelmoijia/ostaisi it-firmalta koodin.

Grez [03.10.2010 22:40:10]

#

Jokotai kirjoitti:

Ainahan täällä on näitä...Ei ne oo röllejä.

Joo, mutta ei täällä ennen ollut ketään joka olisi väittänyt että markkinoilla jo olevalle softalle kilpailevan softan tekijä "olisi pian maailman rikkain mies".

goto100 [03.10.2010 22:41:15]

#

Pystyn pelaamaan alkutasolla voitokkaasti robottimaisesti.

Jokotai [03.10.2010 22:43:52]

#

Nyt kyllä aloin epäilemään rölliä ;---D

goto100 [03.10.2010 23:23:23]

#

Maksan siis tälle jo edellä mainitsemalleni ystävälle kunnon summan tulevaisuudessa ennen kun hän ryhtyy projektiin. Oli kiva saada keskustelua aikaan mutta väitöksenne ovat tosi typeriä sillä asiaa tutkitaan yliopistotasolla. Luulin vain että koska täällä tehdään harrastuksena matopelejä joku olisi kiinnostunut jostakin mistä voi saada mahdollisesti taloudellista hyötyä. Olen itse liian laiska opettelemaan kunnolla ohjelmointia minua kiinnostavat oman alani projektit.

Jokotai [04.10.2010 09:02:38]

#

Pakko sinun on myöntää, että tämä vaikuttaa rölliltä. Sinulla ei ole ainakaan vielä tietojenmukaan matemaattista kaavaa, jolla tulisi automaattinen voitolle jääminen. Miksi kukaan ohjelmoisi ja tekisi matematiikat jollekin provikka palkalla, tämän vähän sanoessa, että tälleen oon ite voittanu yms. Sanot epäolennaisia asioita, kuten että aloitit 90-luvulla jolloin pokeri ei ollut vielä suosittua. Se on aina ollut suosittua, silloin siitä ei vain tehty numeroa. Ja robottimaisesti pelatessasi arviot kuitenkin mitä teet, eikä sinulla ole kaavaa, jolla automaattisesti samassa tilanteessa tulisi aina sama panos.

Torgo [04.10.2010 10:46:16]

#

Jos joku täällä olevista nyt keksisi tehdä ohjelman, jonka avulla jää aina voitolle, niin miksi hän antaisi sen sinulle, eikä vain korjaisi pottia itse?

goto100 kirjoitti:

Eräs hyvä ystäväni osaa konekielen ja oppii helposti tietotekniikkaa mutta hän on täystyöllistetty

Kuvittelisi että täystyöllistetty kaverisi olisi innosta piukassa, jos kertoisit hänellekin, että hänestä tulee maailman rikkain mies, jos lopettaa tuon orjan hommansa ja tekee sulle pokerofficen.

goto100 kirjoitti:

Olen itse liian laiska opettelemaan kunnolla ohjelmointia minua kiinnostavat oman alani projektit.

Siis sinua itseäsikään ei koko projekti kiinnosta niin paljoa, että jaksaisit nähdä sen eteen mitään vaivaa? Miten se ketään muutakaan jaksaisi innostaa, jos ei projektin ideoija ja alkuunpanijakaan siihen usko/ole kiinnostunut?

goto100 [04.10.2010 14:49:34]

#

Minulla on kaava mutta enempää en todellakaan kerro. Olen taloudellisesti riippumaton ja toimin alalla jossa raha ei ole päämotivaattori.

eq [04.10.2010 17:29:36]

#

goto100 kirjoitti:

Minulla on kaava mutta enempää en todellakaan kerro. Olen taloudellisesti riippumaton ja toimin alalla jossa raha ei ole päämotivaattori.

Jooh, eiköhän ne palkkahommatkin tule vielä tutuksi, kunhan nyt ensin saat koulun alta pois... Ei tosiaan ole raha päämotivaattori siellä.

Torgo [04.10.2010 19:32:03]

#

eq kirjoitti:

Jooh, eiköhän ne palkkahommatkin tule vielä tutuksi, kunhan nyt ensin saat koulun alta pois... Ei tosiaan ole raha päämotivaattori siellä.

Ei se raha päämotivaattori ole työttömälläkään ja siinä hommassa on helpompi menestyäkin kuin koulussa. Mä panen 'all in' työttömän puolesta. :D

Kirjoituksen tasosta ja epämääräisyydestä päätellen veikkaan kyseessä olleen rölli. Jos nyt kirjoittaja kuitenkin sattuu olemaan tosissaan, niin apua voisi löytyä täältä: http://www.pokerai.org/
Siellä kaikki muutkin pokerbot-lahkolaiset kokoontuvat, joten luulisi sieltä apua löytyvän. Jos saan ehdottaa nimeä sille uudelle pokerofficelle, niin kävisikö YetAnotherPokerBot?

Tai sitten voit vaan ladata jonkin niistä kymmenistä ellei sadoista opensource boteista/trackereista ja laittaa koodiin sen oman voittokaavasi ja alkaa miljärdööriksi.
Tässä nyt pari malliksi:
http://sourceforge.net/projects/fpdb/
http://sourceforge.net/projects/open-holdem/

Niin ja ilmoita kun alat voittaa, niin mä sanon tilinumeron mihin pistää provikat. ;)

ankzilla [04.10.2010 19:34:04]

#

Torgo kirjoitti:

goto100 kirjoitti:

Olen itse liian laiska opettelemaan kunnolla ohjelmointia minua kiinnostavat oman alani projektit.

Siis sinua itseäsikään ei koko projekti kiinnosta niin paljoa, että jaksaisit nähdä sen eteen mitään vaivaa? Miten se ketään muutakaan jaksaisi innostaa, jos ei projektin ideoija ja alkuunpanijakaan siihen usko/ole kiinnostunut?

Naulan kantaan. Miksi joku alkaisi tekemään sulle paskaliksalla pokerofficea sen sijasta, että tekisi itselleen sen samalla vaivalla ja korjaisi koko potin?

goto100 [04.10.2010 19:53:13]

#

Noi botit on todellakin liian yksinkertaisia eivätkä ota huomioon edes perusasioita

XYZ [04.10.2010 19:56:38]

#

goto100 kirjoitti:

Miks olisin sellaisesta kiinnostunut, toimin eri alalla menestyksekkäästi. Oma ohjelmointitaitoni rajoittuu tällä hetkellä teini-iän basic kokeiluihin, jonkin verran tiedän c-kielestä ja javasta sekä auto it'istä. Eräs hyvä ystäväni osaa konekielen ja oppii helposti tietotekniikkaa mutta hän on täystyöllistetty eikä nykyään ole kiinnostunut harrastamaan sitä. Tämän projektin tulokset ovat tietysti epävarmoja johtuen sen haasteellisuudesta mutta minulla on alkutason ideoita ja projektihan on elinikäinen koska tasoa voi aina nostaa, mutta alimmankin tason saavuttaminen tietää jo henkilölle taloudellista riippumattomuutta. Tietääkseni limit pelit ovat jo kuolleet netisä robottien takia. Haasteena on siis no limit. Pokeroffice on kaupallinen laillinen ohjelma mikä löytyy netistä ja antaa tietoja vastustajasta. Robotti on useimmissa paikoissa laiton mutta se ei tietenkään estä sellaisia jotka pystyvät sen kiertämään.

Oletko tekemässä bottia vai robottia? Tosiaan tuollaisen robotin saa kyllä vietyä pöytään helpostikin jos laittaa sille tekoviikset.

goto100 [04.10.2010 20:21:48]

#

Tiedän kyllä miten sen sinne saa vietyä mutta se ei ole julkista tietoa.

punppis [04.10.2010 20:50:13]

#

Tää on hyvä lanka.

goto100 [05.10.2010 12:26:31]

#

Kukaan koko maailmassa ei ole vielä pystynyt tekemään bottia joka voittaisi pitkällä aikavälilä alimmallakaan no limit tasolla. Jos suomesta löytyy joku joka on kiinnostunut vastaavasta asiasta ottakoon yhteyttä. Hänen ei tarvitse vielä olla teknisesti valmis tekemiseen. Itsestään selvyys on että tulosten tullessa voitot jaetaan puoliksi - projektilla ei ole aikarajaa. Olen myös kiinnostunut vaihtamaan mielipiteitä pelaajien kanssa hyvistä strategioista.

efteri [05.10.2010 14:56:08]

#

goto100 kirjoitti:

Kukaan koko maailmassa ei ole vielä pystynyt tekemään bottia joka voittaisi pitkällä aikavälilä alimmallakaan no limit tasolla.

Etkä pysty sinäkään.

Jokotai [05.10.2010 16:19:10]

#

Ei se yritäkään. Se haluaa, että joku ohjelmoisi sille sen kaavan mukaan, mutta useissa viesteissä vaikuttaa, ettei kaavaa ole olemassa.

goto100 [06.10.2010 13:23:55]

#

Tarkennus edelliseen viestiini. Full tilt pokerillla parivaljakko onnistui tienaamaan 50 000 dollaria botilla en tiedä oliko kysessä limit vai no limit. Mutta he olivat tehneet virheen kyseisellä saitilla (ei ehkä muilla koska jäivät kiinni). Full tilt poker jäädytti heidän voittonsa mutta parivaljakko haastoi Full tilt pokerin oikeuteen koska väitti että saitilla on heidän omia botteja sekoittamassa peliä. Olen kuitenkin ottanut haasteen vastaan koska minua ei matopelit kiinnosta. Kaavan todistaminen absoluuttisesti nopeasti on tietysti vaikeaa pokerin todella suuren varianssin takia sekä kyse ei ole pelkästään kaavan toistosta vaan sen teknisestä haasteellisuudesta.

Torgo [06.10.2010 17:51:08]

#

goto100 kirjoitti:

Yliopisto tasolla tekoälyn tuominen pokeriin on haastavimpia tutkimuskohteita.

Voisitko viitata näihin tutkimuksiin? Äläkä nyt vain väitä, että kyseessä on salaisen yliopiston salainen tutkimus, kuten vastaat joka kysymykseen.

goto100 kirjoitti:

Noi botit on todellakin liian yksinkertaisia eivätkä ota huomioon edes perusasioita

Taas näitä salaisia perusasioita... Mutta aika hyvin väitetty ottaen huomioon, että et edes klikannut noita linkkejä!

goto100 kirjoitti:

Kukaan koko maailmassa ei ole vielä pystynyt tekemään bottia joka voittaisi pitkällä aikavälilä alimmallakaan no limit tasolla.

Jos olet yhtään tutustunut näihin salaisiin yliopistotutkimuksiin mitä mainostat, niin olet varmaan selvillä perusteluistakin, miksi boteilla ei ole saavutettu etua ihmispelaajaan nähden?

goto100 kirjoitti:

Olen myös kiinnostunut vaihtamaan mielipiteitä pelaajien kanssa hyvistä strategioista.

Miksi? Sinullahan on jo kaava maailman rikkaimmaksi mieheksi tulemiseen. Mihin enää tarvitset kenenkään muun kaavaa? Vai olikos se nyt niin, että tarvitset sekä sen botin, että sen voittokaavan?

goto100 kirjoitti:

Olen kuitenkin ottanut haasteen vastaan koska minua ei matopelit kiinnosta

Omituinen logiikka ja motivaattori. Liittyykö nämä kaksi asiaa jotenkin toisiinsa? Silti olet täällä ainoa, joka matopeleistä puhuu. Etkä malta olla sitä mainitsemasta joka välissä. Taidat sittenkin olla salainen matopelifriikki.

goto100 kirjoitti:

Kaavan todistaminen absoluuttisesti nopeasti on tietysti vaikeaa

Ei. Se on hyvinkin helppoa. Sen kuin alat vain pelaamaan noudattaen systemaattisesti omaa kaavaasi. Jos tarvitset kaavan laskentaan jotain ohjelmaa, niin osaat sen kyllä tehdä alkeellisillakin taidoilla, jos vain osaat pukea kaavan sanoiksi. Jos et osaa pukea kaavaa sanoiksi, niin ei täällä kukaan sinua voisi auttaa kuitenkaan. Bottia et kaavan testaamiseen tarvitse.
Kaavaa ei tarvitse edes testata netissä, vaan testaus onnistuu ihan kotikonstein. Voit esim. ladata pokerai.orgista databasen, joka pitää sisällään aimo läjän oikeita pelejä ja kokeilla miten kaavasi olisi niistä suoriutunut. Jos kuitenkin haluat jo testatessa miljönääriksi ja tarvitset siihen jotain tiedonkeruuta, niin jo mainitsemani ilmaiset trackerit keräävät sinulle valmiiksi kaiken tiedon mitä kerättävissä on.

goto100 kirjoitti:

Full tilt pokerillla parivaljakko onnistui tienaamaan 50 000 dollaria

Samanlaisia summia on myös menetetty.

goto100 [06.10.2010 20:01:57]

#

Miten menetät pikkubotilla rahaa?

Rasenger [06.10.2010 20:49:21]

#

Tästä langasta saa kyllä hyvät naurut. Varsinkin Torgon kommentti, "Taidat sittenkin olla salainen matopelifriikki." goto100 on kyllä niin pelimies ja erimies, taitaa olla työtön poliitikko?

Metabolix [06.10.2010 21:02:46]

#

Muidenkin piristykseksi tiedoksi, että palkinnoksi asiallisesta vastauksestani täällä sain ihan henkilökohtaista sähköpostia, jossa kyseltiin, millaista summaa pyytäisin projektista. Viesti tuli profiilissa mainitusta GMail-osoitteesta, ja lähettäjän nimellä tai osoitteella ei löytynyt mitään netistä eikä lähettäjän sukunimeä (Nymus, ehkä väännös sanasta anonymus eli nimetön?) myöskään näkynyt Väestörekisterikeskuksen julkisesta sukunimihaussa.

Vakuuttavaa, nimettöminä toimiville työnantajille onkin tapana lähteä hommiin.

Blaze [06.10.2010 21:09:02]

#

Oisit vaan sanonu, että satatonnia etukäteismaksuna ja kaupat tulee :)

tkarkkainen [06.10.2010 21:13:18]

#

Jos kaavalla kerta saadaan aikaan jokin "täydellistä peliä" pelaava botti, niin mitenhän se mahtaa suoriutua pelatessaan itseään vastaan? Ainakaan siinä ei käy niin, että molemmat voittavat, kun ei siihen pelipöytään ilmesty maagisesti lisää rahaa.

Tässähän nyt on näköjään tarjolla taas kerran jotain hämärähommaa, jolla mukamas rikastuu nopeasti. Minua kiinnostaa, että mikä tässä on se bisnesmalli? Epävarma pokerinpeluu tällä "varmalla kaavalla" vai systeemin myynti eteenpäin tietämättömille? Vai jotain vielä enemmän Wincapitaa muistuttavaa?

Ei tuo äkkirikastuminen yksinkertaisella kikalla vain kuulosta mitenkään uskottavalta, vaikka sen pukisi millaiseen kääreeseen tahansa...

Triton [06.10.2010 21:33:40]

#

Olen siitä aivan varma, että pankin ryöstämiselläkin tulisi helpommin rikkaaksi kuin tällä touhulla. Toisaalta olen siitäkin aivan varma, että mä kuolen nauruun, ennen kuin tää keskustelu on ohi. :DD

goto100 [06.10.2010 21:43:29]

#

En ole puhunut yksinkertaisesta kikasta enkä "kaavan" pituudesta. Kukaan ei voi kieltää edellä mainitsemaani Full tilt juttua. On itsestään selvyys että jonain päivänä tekoäly voittaa kaikki ihmiset pokerissa. Ehkä silloin jäävät jäljelle joukkueet jotka taistelevat kehittäen tekoälyjään.

ankzilla [06.10.2010 21:51:04]

#

goto100 kirjoitti:

En ole puhunut yksinkertaisesta kikasta enkä "kaavan" pituudesta. Kukaan ei voi kieltää edellä mainitsemaani Full tilt juttua. On itsestään selvyys että jonain päivänä tekoäly voittaa kaikki ihmiset pokerissa. Ehkä silloin jäävät jäljelle joukkueet jotka taistelevat kehittäen tekoälyjään.

Ei, se riippuu ihan tuurista mitkä kortit tulee.

Torgo [06.10.2010 21:55:31]

#

Metabolix kirjoitti:

Muidenkin piristykseksi tiedoksi, että palkinnoksi asiallisesta vastauksestani täällä sain ihan henkilökohtaista sähköpostia, jossa kyseltiin, millaista summaa pyytäisin projektista.

Heh. Olisit ottanut vaan rahat ja lähettänyt matopelin koodin kiitokseksi. Olisi goto varmasti kussut hunajaa. :D

tkarkkainen kirjoitti:

Tässähän nyt on näköjään tarjolla taas kerran jotain hämärähommaa, jolla mukamas rikastuu nopeasti. Minua kiinnostaa, että mikä tässä on se bisnesmalli? Epävarma pokerinpeluu tällä "varmalla kaavalla" vai systeemin myynti eteenpäin tietämättömille? Vai jotain vielä enemmän Wincapitaa muistuttavaa?

Veikkaan lähes samaa systeemiä kuin Wincapita. Eli ensin tehdään joku mukamas hieno ohjelma silmänlumeeksi. Sen jälkeen aletaan mainostaa kuinka sillä ohjelmalla mukamas kerätään miljoonia (ks. avausviesti). Ja lopuksi aletaan haalia mahdollisimman paljon jäseniä sen käyttäjäksi maksua vastaan. Tässä ketju olisi tn. vähemmän pyramidimainen, mutta muuten sama.

goto100 kirjoitti:

En ole puhunut yksinkertaisesta kikasta enkä "kaavan" pituudesta. Kukaan ei voi kieltää edellä mainitsemaani Full tilt juttua. On itsestään selvyys että jonain päivänä tekoäly voittaa kaikki ihmiset pokerissa. Ehkä silloin jäävät jäljelle joukkueet jotka taistelevat kehittäen tekoälyjään.

lol.

goto100 [06.10.2010 22:03:38]

#

Metabolix'lle vastasin kohteliaasti että koska hän ei ole kiinnostunut projektista en maksa mitään koska minulla on jo edellä mainitsemani ystävä projektiin kunhan aikaa ilmaantuu. Kyse on siis harrastus projektista jonka saavutukset tulevat olemaan joko 0 viiva\tai 10000000000000000000000000000000000...

Grez [06.10.2010 22:23:56]

#

Kaikki järjissään olevat ymmärtävät, että täydellisesti pokeria pelaavalla botillakaan tai pokeriin liittyvällä myytävällä ohjelmalla ei voi tienata enempää kuin mitä rahaa pokeripeleissä liikkuu, eikä sitäkään koska kaikkea rahaa ei millään voi voittaa ja toisaalta jos voittaisi kaiken niin kohta kukaan ei pelaisi.

Eli sikäli ihan turha puhua että pääsisi maailman rikkaimmaksi tai vielä vähempää että saavutukset tulisi olemaan "10000000000000000000000000000000000". Moiset väitteet ainoastaan syö uskottavuutta.

Jos jollain tuollaisella systeemillä tienaisi edes miljoonan niin se olisi jo todella hyvin. Tosin moni voisi motivoitua miljoonastakin, joten siltäkin kannalta aivan järjetöntä horista kymmenistä miljardeista tai 10 desiljoonasta.

goto100 [06.10.2010 22:36:16]

#

Mikäs tälläsen botin elinaika on?

Jokotai [06.10.2010 22:49:54]

#

goto100 kirjoitti:

Mikäs tälläsen botin elinaika on?

Mitä tarkoitat?

tkarkkainen [06.10.2010 23:05:36]

#

goto100 kirjoitti:

En ole puhunut yksinkertaisesta kikasta enkä "kaavan" pituudesta.

Käsittääkseni olet puhunut systeemistä, jossa painetaan nappia ja aletaan odottaa, että pankkitilille alkaa tulvia rahaa. Kuulostaa verraten yksinkertaiselta minusta, varsinkin sinun kannaltasi ajatellen kun et itse meinannut edes osallistua koodaamiseen. "Kaavan pituudella" ei ole tässä kohtaa merkitystä. Koneen murhehan se on.

lainaus:

Kukaan ei voi kieltää edellä mainitsemaani Full tilt juttua.

Full tilt -esimerkissäsi jampat jäivät kiinni. Aika rohkaisevaa?

lainaus:

On itsestään selvyys että jonain päivänä tekoäly voittaa kaikki ihmiset pokerissa. Ehkä silloin jäävät jäljelle joukkueet jotka taistelevat kehittäen tekoälyjään.

Tai ehkä silloin syntyy kokonainen uusi ammattikunta: koodarit, jotka bustaavat botteja? Eikä tuo mikään itsestäänselvyys ole.

goto100 [06.10.2010 23:29:21]

#

Kumpikohan on helpompaa koodata vai keksiä filosofia? HEH HEH

groovyb [06.10.2010 23:32:11]

#

mitä olen näistä pokeriboteista ymmärtänyt, parhaimmillaankin tulos on arvailuun ja pitkäjänteisyyteen perustuvaa (esim. pelaaja ei väsy). jos verrataan vaikka shakkiin, missä nappulat on näkyvissä ja täten siirrot ennustettavissa vastapelurin mukaan, on botit usein aika pirun hyviä ja (ainakin) keskivertoihmistä parempia. mutta kun kyseessä on pokeri, missä kortit ei näy ja sekoitetaan joka pelin jälkeen, botin ei auta kuin kokeilla peilaamista ja arvaamista todennäköisyyksiin perustuen

(wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_poker_players)

Inhimillisiä käsitteitä kuten vastapelurin bluffausta on hyvin paha alkaa koneellisesti arvioimaan. Uskon myös että (pokeri)botti ei ole parhaimmillaankaan parempi mitä sen luonut henkilö.

Mitä AI puoleen tulee, strategian omaksuminenkin on vähän niin ja näin. ensinnäkin, jotta voi jonkun pelaajan strategian tajuta ja oppia, se vaatii vähän perhanan paljon pelaamista kyseisen henkilön kanssa. En usko että siihen mitkään pokeriopukset ja muut niin hirveästi vaikuttaa. Ammattipelaajia kun ovat, heidänkin strategiat on usein pitkäjänteisyyteen perustuvia. Ja pokerissa kun on aika tyypillistä että pöydät kuitenkin jossain välissä taas vaihtuu...

goto100 [07.10.2010 00:02:49]

#

En ole väittänyt että kyseessä on helppo tekoäly ongelma. Niinkun olen sanonut tarkoitus on lähteä liikkeelle alkutasosta, ja tasolla ei ole oikeastaan merkitystä koska botti toimii vaikka sadalla saitilla neljässä pöydässä samaan aikaan.

Laitinen [07.10.2010 07:31:15]

#

Vaikuttaa siltä, että moni täällä ajattelee, että jos alkuperäisen postaajan jotkut väitteet tuntuvat kummallisilta, niin "täytyyhän niiden kaikkien muidenkin olla", ja siirtyvät itse kovin hölmöön argumentointiin. Esimerkiksi Albertan yliopiston tutkimukset pokeritekoälyjen kehittämisestä ovat varsin kovaa tutkimusta, joiden lyttäämiseen ei kovinkaan monella täällä keskustelevalla taida olla varaa.

Albertan kaverit ovat onnistuneet luomaan todella hyviä pokeritekoälyjä, varsinkin limiittipeleihin, mutta myös no limit -puolella heidän aikaansaannoksensa ovat kovin vakuuttavia. Nämä tekoälyt ovat todennäköisesti vahvasti voittavia strategioita ainakin pienten panoskokojen peleissä. Siltä varalta, että joku ei vieläkään usko, sivustolta http://webdocs.cs.ualberta.ca/~games/poker/ voi lukea lisää.

En silti väitä, että voittavan pokeritekoälyn luominen olisi jotenkin helppoa. Jos tyytyy hyvin pieniin summiin, ei tehtävä ole välttämättä kovinkaan suuri, joskin selkeästi suurempi, kuin itse kehitystyöhön kuluvat resurssit. Mikäli haluaa kuitenkin ansaita esimerkiksi yhden ihmisen elinkustannukset kattavan tekoälyn, puhutaan jo suuresta projektista, jonka kehittämiseen vaaditaan sekä aikaa, rahaa että sitoutumista. Ennen kaikkea tällaista systeemiä kehittävien täytyy olla hyvin teräviä kavereita.

Uskon, että mainitsemieni syiden vuoksi tämän projektin läpivieminen voi aloituspostaajalle olla hankalaa, sillä sellainen henkilö, joka tämän skaalan projektin voisi toteuttaa, haluaisi jatkuvan ja taatun rahavirran projektin toteuttamisesta - botti nimittäin itsessään ei välttämättä tuota rahaa. Mikäli kompetentin palkan maksaminen ei kuitenkaan ole ongelma, uskon, että kehittäjä voi hyvin löytyäkin.

Torgo [07.10.2010 11:03:04]

#

goto100 kirjoitti:

En ole puhunut yksinkertaisesta kikasta enkä "kaavan" pituudesta.

Et ole puhunut mistään muustakaan.

goto100 kirjoitti:

Kukaan ei voi kieltää edellä mainitsemaani Full tilt juttua.

Et ole puhunut siitäkään yhtään mitään. Ainoastaan että joku voitti jossain jotain, mut sit se joku ei saanutkaan rahojaan, kun oli rikkonut sääntöjä käyttämällä bottia. Big deal.
Joka tapauksessa on selvää, että bottiakin täytyy joskus lykästää, koska lyhyellä aikavälillä voitto perustuu sattumaan. Pitkällä aikavälillä vasta strategia alkaa tulla mukaan. Silloinkin tietysti hyvä botti voittaa huonon pelaajan. Mutta toisaalta... niin tekee hyvä pelaajakin. Ja toisaalta se hyvä pelaaja saa myös pitää voittorahansa.

goto100 kirjoitti:

On itsestään selvyys että jonain päivänä tekoäly voittaa kaikki ihmiset pokerissa.

Ei se ole niinkään itsestäänselvää. Tekoäly on joka tapauksessa sidottu johonkin sääntöihin, mikä rajoittaa sen pelaamista. Jos taas ei ole, niin sitä helpompi on tehdä strategia sellaista vastaan.

laitinen kirjoitti:

Vaikuttaa siltä, että moni täällä ajattelee, että jos alkuperäisen postaajan jotkut väitteet tuntuvat kummallisilta, niin "täytyyhän niiden kaikkien muidenkin olla", ja siirtyvät itse kovin hölmöön argumentointiin. Esimerkiksi Albertan yliopiston tutkimukset pokeritekoälyjen kehittämisestä ovat varsin kovaa tutkimusta, joiden lyttäämiseen ei kovinkaan monella täällä keskustelevalla taida olla varaa.

Eikä kukaan ole lytännytkään. Alkuperäisen postaajan argumentit vain eivät perustu näihin tutkimuksiin, eikä mihinkään muuhunkaan todelliseen mikä olisi tästä maailmasta.

laitinen kirjoitti:

Albertan kaverit ovat onnistuneet luomaan todella hyviä pokeritekoälyjä, varsinkin limiittipeleihin, mutta myös no limit -puolella heidän aikaansaannoksensa ovat kovin vakuuttavia. Nämä tekoälyt ovat todennäköisesti vahvasti voittavia strategioita ainakin pienten panoskokojen peleissä. Siltä varalta, että joku ei vieläkään usko, sivustolta http://webdocs.cs.ualberta.ca/~games/poker/ voi lukea lisää.

No tässäkin on kyse lyhyen aikavälin otoksesta, josta ei voi vielä kovia johtopäätöksiä vetää. Mutta silti se tukee sitä ajatusta, että hyvä botti pelaa kuin hyvä ihmispelaaja ja huono botti pelaa kuin huono ihmispelaaja.

laitinen kirjoitti:

En silti väitä, että voittavan pokeritekoälyn luominen olisi jotenkin helppoa. Jos tyytyy hyvin pieniin summiin, ei tehtävä ole välttämättä kovinkaan suuri, joskin selkeästi suurempi, kuin itse kehitystyöhön kuluvat resurssit. Mikäli haluaa kuitenkin ansaita esimerkiksi yhden ihmisen elinkustannukset kattavan tekoälyn, puhutaan jo suuresta projektista, jonka kehittämiseen vaaditaan sekä aikaa, rahaa että sitoutumista. Ennen kaikkea tällaista systeemiä kehittävien täytyy olla hyvin teräviä kavereita.

Jos näihin tutkimuksiin tutustuu tarkemmin, niin sellaista pokeritekoälyä, joka varmuudella tuottaisi voittoa, ei ole edes mahdollista tehdä. Ihan jo pokerin luonteesta riippuen. Pienellä panostuksella bottiin on hyvällä tuurilla mahdollista päästä pikkutienisteille, mutta toisaalta täysin mahdollista on myös menettää rahansa.
Ja nimenomaan suurella panostuksella kehitykseen ja ennenkaikkea huolelliseen testaukseen, on mahdollista kehittää tekoäly joka kohtuu luotettavasti pieksee heikompia pelaajia pitkällä aikavälillä. Toisaalta niissä peleissä ei paljoa tienaa ja tuskin niitäkään voi loputtomiin tahkota.
Sitten Albertan yliopiston tasoisella panostuksella on mahdollista kehittää tekoäly, joka pelaa (lähes) tasavertaisesti parhaimpien pelaajien kanssa. Niissäkin täytyy muistaa että ne ovat rajoittuneita tiettyihin sääntöihin ja kun joku keksii ne säännöt, niin tekoälykin joutaa museoon.

Tottakai tuollainen projekti voisi harrastusmielessä monia kiinnostaakin, mutta on aivan turha alkaa puhua mistään miljardeista ja esittää Wincapitamaista uhoa samanlaisella hämäräperäisyydellä. Jos alkuperäinen postaaja olisi edes jollain tapaa rehellinen, niin joku saattaisi jopa kiinostuakin. Nuo goton puheet nyt vain ovat sellaista kusetusta, että lorina kuuluu tänne asti. Tuskinpa täällä ketään kiinostaa tehdä salaiselle henkilölle salaisia juttuja ihan vain siksi, että tämä sanoo tekevänsä hänestä maailman rikkaimman.

Metabolix [07.10.2010 11:10:40]

#

Laitinen kirjoitti:

Tutkimukset pokeritekoälyjen kehittämisestä ovat varsin kovaa tutkimusta...

Ilman muuta ovat, ja sekös tässä naurattaakin: Ohjelmoinnista ilmeisesti melko tietämätön henkilö tulee ilman todisteita väittämään, että juuri hänellä on jotain aivan ehdottoman välttämätöntä tietoa, jolla botti saataisiin tuottamaan jopa kymmenentuhatta kvintiljoonaa. Tähänkö pitäisi sokeasti luottaa? Ei oikein vakuuta; bisnesidea taitaa sittenkin olla "huijaa joku voittamaan rahaa ja antamaan siitä puolet pois".

goto100 [07.10.2010 15:26:13]

#

Kyse on filosofiasta, uudenlainen filosofia pystyy romuttamaan yliopisto tutkimukset. Lisäksi jopa science fictionista. Netin luonteen takia pysyn anonyymina kunnes löytyy kiinnostavaa seuraa.

punppis [07.10.2010 15:42:42]

#

Perustat siis tekoälysi osaksi science fictionille? Sitten kun olet miljonääri, niin lahjoitathan osan hyväntekeväisyyteen? =)

En kyllä ymmärrä miten uudenlainen filosofia voi romuttaa yli opisto tutkimukset, jossa on löyty faktoja tiskiin. Ehkä olen vain tyhmä..

Jokotai [07.10.2010 16:34:35]

#

Onko bottisi siis filosofinen :D

Laitinen [07.10.2010 16:41:58]

#

Torgo kirjoitti:

Sitten Albertan yliopiston tasoisella panostuksella on mahdollista kehittää tekoäly, joka pelaa (lähes) tasavertaisesti parhaimpien pelaajien kanssa. Niissäkin täytyy muistaa että ne ovat rajoittuneita tiettyihin sääntöihin ja kun joku keksii ne säännöt, niin tekoälykin joutaa museoon.

Paljon tutkimusta on tehty nimenomaan sekä neuroverkkoja että peliteoriaa hyödyntävien pokeritekoälyjen kehittämiseen. Nämä eivät todellakaan ole perinteisessä mielessä sääntöjä, jotka voisi vain yhtäkkiä keksiä, minkä jälkeen botti olisi hyödytön - tämä on juuri niitä aluepiirejä, joissa botit voivat pelata huomattavasti paremmin kuin ihmiset. Lisäksi Nashin tasapainoja on vaikea exploitata, on peli sitten KSP tai pokeri :).

Deffi [07.10.2010 16:44:30]

#

goto100 kirjoitti:

Kyse on filosofiasta, uudenlainen filosofia pystyy romuttamaan yliopisto tutkimukset. Lisäksi jopa science fictionista. Netin luonteen takia pysyn anonyymina kunnes löytyy kiinnostavaa seuraa.

trollimittarini ylivuotaa

goto100 [07.10.2010 17:06:42]

#

Ja laitisen vastaus että huolellisella testauksella pystyisi tekemään voittoisan botin no limit peliin alimmalle tasolle ei pidä paikkaansa. Ja vielä lisäys tälläisen botin pienistä voitoista osoittaa todella ontuvaa logiikkaa koska niinkuin jo sanoin tekijä pystyisi laittamaan sen sadalle saitille neljään pöytään niin eiköhän siitä voittoa kertyisi :) Joka haaveilee tälläisen tekemisestä tarvitsee radikaaleja ideoita.

ZcMander [07.10.2010 17:14:23]

#

Tämähän on sama, kuin yrittäisi tehdä KSP-peliin tekoälyä..., eiku hetkonen.

goto100 [07.10.2010 17:43:00]

#

Anteeksi Laitinen tarkoitin siis Torgon kommenttia [07.10.2010 11:03:04], keskustelu käy kiihkeänä :)

Grez [07.10.2010 17:46:57]

#

goto100 kirjoitti:

vastaus että huolellisella testauksella pystyisi tekemään voittoisan botin no limit peliin alimmalle tasolle ei pidä paikkaansa.

No jos kerran voittoisaa bottia ei pysty tekemään, niin eiköhän tämä keskustelu ole sitten tässä. Goto100 torppasi oman ideansa.

goto100 [07.10.2010 17:56:11]

#

Grez tarkoitin että ei niin yksinkertaisesti. Ja joku muu voi olla eri mieltä mutta jos onnistuu tuskin julkaisee tulokset :)

jlaire [07.10.2010 19:19:24]

#

Torgo kirjoitti:

Jos näihin tutkimuksiin tutustuu tarkemmin, niin sellaista pokeritekoälyä, joka varmuudella tuottaisi voittoa, ei ole edes mahdollista tehdä.

Nettipokerin taso on niin huono, että käytännössä voittoa voi tehdä ilman pienintäkään riskiä.

Ja tietysti kolluusiolla voi tehdä voittoa täydellisiäkin pelaajia vastaan. Tutkimukset perustuvat aina joihinkin olettamuksiin, joiden ei välttämättä tarvitse sitoa käytännön bottia joka pelaa tavallisia ihmisiä vastaan tavallisissa nettikasinoissa.

Torgo kirjoitti:

Pienellä panostuksella bottiin on hyvällä tuurilla mahdollista päästä pikkutienisteille, mutta toisaalta täysin mahdollista on myös menettää rahansa. [..] Toisaalta niissä peleissä ei paljoa tienaa ja tuskin niitäkään voi loputtomiin tahkota.

Tuuria ei tarvita mihinkään eikä rahojen menettäminen ole mahdollista jos suunnittelee järkevästi.

Yksittäinen ihminenkin voi päästä todella hyville tuntipalkoille ja botti voi pelata vaikka kuinka monessa pöydässä yhtä aikaa, se on vaan logistiikasta kiinni. Eli kyllä, on täysin mahdollista tienata hyvinkin paljon rahaa kenen tahansa tavallisen ihmisen asteikolla.

Grez [07.10.2010 20:34:39]

#

goto100 kirjoitti:

Grez tarkoitin että ei niin yksinkertaisesti.

Siis Torgo kirjoitti "suurella panostuksella kehitykseen ja ennenkaikkea huolelliseen testaukseen, on mahdollista kehittää"

Edelleen toistan mitä sanoin: Jos mielestäsi edes suurella panostuksela kehittämiseen ja testaamiseen ei ole mahdollista bottia kehittää, niin mitäs tässä enää horistaan.

goto100 [07.10.2010 21:01:17]

#

Tarkoitan siis että se joka pystyy alkutason voitollisen no limit botin kehittämään ei mielestäni tarvitse siihen suurta panostusta vaan suuria uusia ideoita. Sillä varmasti siihen joku panostaisi koska voitot ovat valtavia. Täällä on selvästi jollakin tietoa kun Nash'in mainitaan. Omien ideoideni absoluuttinen todistus on vielä kesken. Etsin siis aiheesta kiinnostuneita.

Torgo [07.10.2010 22:53:38]

#

Laitinen kirjoitti:

Paljon tutkimusta on tehty nimenomaan sekä neuroverkkoja että peliteoriaa hyödyntävien pokeritekoälyjen kehittämiseen. Nämä eivät todellakaan ole perinteisessä mielessä sääntöjä, jotka voisi vain yhtäkkiä keksiä, minkä jälkeen botti olisi hyödytön

Nämä eivät myöskään ole mitään yksinkertaisia logiikoita, joita kotikone pyörittäisi monessa pöydässä yhtaikaa. Kuten sanoin, niin uskon että parhaimmillaan pokeriäly voi olla samalla tasolla parhaiden pelaajien kanssa. Sitä en usko että se voisi olla parempi muussa kuin että ei väsy. Se nyt ei kuitenkaan ole tässä se pointti missä väitellään, vaan se on tässä:

Laitinen kirjoitti:

Albertan yliopiston tutkimukset pokeritekoälyjen kehittämisestä ovat varsin kovaa tutkimusta, joiden lyttäämiseen ei kovinkaan monella täällä keskustelevalla taida olla varaa.

goto100 kirjoitti:

Kyse on filosofiasta, uudenlainen filosofia pystyy romuttamaan yliopisto tutkimukset.

Täällä on siis eräs joka ne pystyy romuttamaan omalla filosofiallaan. Sen lisäksi että se filosofia on parempi pelaamaan kuin Albertan yliopiston tekoäly, se on myöskin niin tehokas että sitä voi ajaa yhtaikaa sadoilla pöydillä ja se on vieläpä helppo koodata. On tullut jo varsin selväksi että hänellä ei ole minkäänlaista kaavaa, vaan hän odottaa sitä valmista bottia, joka alkaa sitä rahaa tienaamaan.

goto100 kirjoitti:

Kumpikohan on helpompaa koodata vai keksiä filosofia? HEH HEH

Nähtävästikin vastaus on keksiä filosofia, koska vain koodaaminen puuttuu... HEH HEH

goto100 kirjoitti:

Netin luonteen takia pysyn anonyymina kunnes löytyy kiinnostavaa seuraa.

Baarissakin kannattaa baarin luonteen takia pysytellä nurkassa piilossa kunnes löytyy kiinnostavaa seuraa. Sehän se paras tapa on.

funktio kirjoitti:

Nettipokerin taso on niin huono, että käytännössä voittoa voi tehdä ilman pienintäkään riskiä.
...
Yksittäinen ihminenkin voi päästä todella hyville tuntipalkoille ja botti voi pelata vaikka kuinka monessa pöydässä yhtä aikaa, se on vaan logistiikasta kiinni.

Jos taso todella on niin surkea, että jo simppelillä botilla saa kerättyä rahaa kymmenistä pöydistä ilman riskiä, niin mikäs siinä sitten. Vaikea kuvitella että niin yksinkertaisilla ihmisillä riittäisi rahaa loputtomasti syydettäväksi lukuisille, korkeintaan kohtuullisille boteille ja muuten vaan paremmille pelaajille. Mutta jos näin todella on, niin täytynee kokeilla pelata itsekin. ;)

funktio kirjoitti:

Ja tietysti kolluusiolla voi tehdä voittoa täydellisiäkin pelaajia vastaan.

Voi tietysti, mutta mitähän tekoäly tuumaisi kun sitä vastaan pelataan kolluusiolla? Kuvittelisi että se ei raportoi ylläpidolle. :)

goto100 kirjoitti:

Omien ideoideni absoluuttinen todistus on vielä kesken.

Tämä ei liene kenellekään yllätys. Kesken se jääkin ellei joku kerro sinulle mikä se ideasi on ja todista sitä puolestasi.

goto100 [08.10.2010 01:06:29]

#

Mikäköhän motiivi Torgolla on hyökätä noin voimakkaasti tällä palstalla esim. verraten baaria nettiin. On DI elikkä jo vanhempi henkilö. Tuskimpa edes ymmärsit sijoittaa 90-luvulla Nokiaan tai ollut koskaan omaa yritystä elikkä palkkarenki? Täällä ollaan vaan yrittämässä uutta harrastuspohjalta.

Grez [08.10.2010 01:29:20]

#

goto100 kirjoitti:

Mikäköhän motiivi Torgolla on hyökätä noin voimakkaasti tällä palstalla

Jos pitäisi arvata, niin hänellä pälli leviää kommenttien typeryyteen. Hän sentään hyökkäsi argumenttejasi vastaan. Itse et vastaavaan ilmeisesti pysty, kun piti hyökätä henkilöön ja vielä arvailupohjalta.

Itsekin sanoisin että argumenttiesi taso on säälittävä, mutta kun uskon edelleen vahvasti trollaukseen niin sanon että loistavaa!

goto100 [08.10.2010 01:43:32]

#

Itehän hyökkäsi henkilöön verraten nettiä baariin vaikka jokainen muu kun nörtti tietää että ne on hyvin erinlaisia paikkoja. Kiitän kuitenkin kaikkia keskusteluun osallistuneita myös Torgoa ja tulevaisuus tulee näyttämään kuka oli oikeassa tai tietysti kaikki tieto maailmassa ei ole julkista.

Grez [08.10.2010 01:49:26]

#

Millä tavalla hyökkäsi henkilöön kun oli sitä mieltä, että anonyymiys ei ole paras tapa houkutella yhteistyökumppaneita? Eikös tuossakin nimenomaan hyökätty argumentin kimppuun, eikä henkilön.

Torgo [08.10.2010 11:07:32]

#

goto100 kirjoitti:

Mikäköhän motiivi Torgolla on hyökätä noin voimakkaasti tällä palstalla

Varmaankin onnistuneen trollauksen ansiosta. Mutta lähinnä sen takia että argumentit joita vastaan olen hyökännyt ovat joko suoria valheita tai sitten muuten vain tuulesta temmattuja, etkä suostu mitään niistä perustelemaan. Lähinnä olen niitä perusteluja kysynyt, saamatta mihinkään sinulta vastausta.

goto100 kirjoitti:

On DI elikkä jo vanhempi henkilö. Tuskimpa edes ymmärsit sijoittaa 90-luvulla Nokiaan tai ollut koskaan omaa yritystä elikkä palkkarenki?

Ja nämä taas liittyvät asiaan, ööö.. mitenkäs ne nyt liittyvätkään? Noista voidaan kyllä keskustella erikseen muualla, mutta en näe miten ne liittyisivät tähän asiayhteyteen, ellet asiaa pysty perustelemaan.

goto100 kirjoitti:

Täällä ollaan vaan yrittämässä uutta harrastuspohjalta.

Aika pitkälle siinä on tämän sivuston pääpointti.

goto100 kirjoitti:

Itehän hyökkäsi henkilöön verraten nettiä baariin

Pahoitteluni jos tämä kommenttini osui sinuun niin henkilökohtaisesti. Tarkoitus oli, kuten Grez huomautti, osoittaa että hämäräperäisellä nurkkaan piiloutumisella ja läpinäkyvällä valehtelulla on vaikea löytää ketään yhteistyökumppaniksi.

goto100 [08.10.2010 15:48:12]

#

Ei ole mitään mieltä vastata vastauksiin jossa ei ole minkäänlaista mielikuvituksellisuutta. Esim. väitit että panostamalla projektiin pystyy tekemään heikon pelaajan voittavan no limit botin - ja sen jälkeen sen pienistä voitoista. Sen jälkeen väitit että sitä ei pysty viemään monelle saitille moneen pöytään koska kotikoneesta loppuvat tehot. Eiköhän tälläisen botin omistaja pystyisi lisäämään koneita edullisesti ja sitäpaitsi tietotekniikka tehon hinta halpenee koko ajan.

Metabolix [08.10.2010 15:58:41]

#

goto100 kirjoitti:

Ei ole mitään mieltä vastata vastauksiin jossa ei ole minkäänlaista mielikuvituksellisuutta.

Jaa? Itse taas keskustelisin paljon mieluummin sellaisen henkilön kanssa, jonka näkemykset pohjautuisivat tosiasioihin. Luulin, että tämänkin projektin oli tarkoitus olla todellinen eikä vain mielikuvituksellinen.

Marbo [08.10.2010 17:55:48]

#

On tää kivaa lukemista :)

.... Jatkakaa

QPRocky [08.10.2010 19:12:35]

#

Tis is hjuumor :)

goto100 [08.10.2010 20:35:44]

#

Se on todellinen osaltani siltä osin että suunnittelen strategiaa harrastuspohjaisesti sekä todellinen jo muilla limit peleissä sekä tulevaisuudessa myös no limit peleissä.

goto100 [11.10.2010 17:30:39]

#

100 000 euron ennakkomaksu tarjous on huomioitu. Ensimmäinen edellytys on että se osataan lähettää osoitteeseeni. Tärkein edellytys on että löytyy hehkua projektiin.

Grez [11.10.2010 18:46:16]

#

Harmi ettei foorumille kirjoittamisen ensimmäinen edellytys ole, että osaa kirjoittaa ymmärrettävää tekstiä.

goto100 kirjoitti:

100 000 euron ennakkomaksu tarjous on huomioitu.

Pyytäisin tuolle suomennoksen, jos asia edes potentiaalisesti minua kiinnostaisi. (Tästä voi päätellä jotain)

Deffi [11.10.2010 19:32:23]

#

goto100 kirjoitti:

100 000 euron ennakkomaksu tarjous on huomioitu.

Jaa'a, mitähän mahdat tarkoittaa. Koodaan sulle sun kaavas ja säädän sen vaikka toimimaan eri pokerisivustoilla. 50 000 euron ennakkomaksu riittää.

User137 [12.10.2010 13:00:26]

#

Mites ne oli ne pokerisivustojen laatimat säännöt? Onko niissä sallittu/kielletty bottien käyttö? Kuulostaa taas näiltä "etsin hakkeria" keskusteluilta. Muista että ohjelmointiputka saattaa löytää IP:si.

Grez [12.10.2010 13:17:03]

#

Kaikilla pokerisivustoilla on bottien käyttö kielletty.

(Jos joku osoittaa väitteeni vääräksi niin sen parempi)

goto100 [12.10.2010 14:33:19]

#

Kyse on siis "poker officesta" kohdallani. Muiden kohdalla myös boteista ja tietääkseni se on laitonta vain pokerisivuston säännöissä ei eri maittein laissa.

Torgo [12.10.2010 15:26:42]

#

goto100 kirjoitti:

Ei ole mitään mieltä vastata vastauksiin jossa ei ole minkäänlaista mielikuvituksellisuutta.

Tässä tämä ongelma juuri lienee. Minua kiinnostaisi tietää faktat ja todelliset perusteet. Sinua kiinnostaa mielikuvitusasiat. Toki voin sinulle mielikuvitusohjelman tehdä, jos maksat todellisella rahalla.

goto100 kirjoitti:

Esim. väitit että panostamalla projektiin pystyy tekemään heikon pelaajan voittavan no limit botin - ja sen jälkeen sen pienistä voitoista. Sen jälkeen väitit että sitä ei pysty viemään monelle saitille moneen pöytään koska kotikoneesta loppuvat tehot.

Sanoin että oman käsitykseni mukaan on kolmen tasoisia pokeribotteja. Jotenkin onnistuit poimimaan jokaisesta tasosta yhden ominaisuuden ja yhdistämään ne yhdeksi ja samaksi botiksi. Argumenttejani toki saa ja voi kumota, mutta mielellään niin että kumotaan todellisia argumentteja todellisin perustein. Mielikuvitushenkilön kanssa mielikuvitusväitteistä kinastelu ei ole kovinkaan hedelmällistä.

Grez kirjoitti:

Kaikilla pokerisivustoilla on bottien käyttö kielletty.

Tässä käsityksessä itsekin olen. Tosin eihän se vielä mitään estä. Tietääkseni suuri osa pokerisivuistoista kuitenkin pyrkii muutenkin aktiivisesti estämään bottien käytön. Lisäksi about jokaisella sivustolla on oma protokollansa. Botti täytyisi siis saada kommunikoimaan jokaisen protokollan kanssa erikseen ja vielä onnistua kiertämään bottiestot. Senkin jälkeen botin vielä täytyisi voittaa niitä pelejä ja toivoa ettei tule huomatuksi.

goto100 kirjoitti:

Kyse on siis "poker officesta" kohdallani. Muiden kohdalla myös boteista

Tähän asti olet puhunut kuinka aiot laittaa ohjelman automaattisesti pyörittämään mielikuvituskaavaasi satoihin pöytiin yhtaikaa ja keräämään rahaa. Eikö se ole siis olekaan botti? Minulla kun on tämä mielikuvitustermistö vähän hakusassa... Ketäs nämä muut ovat? Rölli ja Pikku-Myy?

goto100 [12.10.2010 16:40:23]

#

Siis olen puhunut vain filosofisessa mielessä. Kaikki edellä mainitsemasi ongelmat on kierrettävissä tulevaisuudessa. Milloin pokeroffice on botti ja milloin ei? Milloin ihminen on botti ja milloin ei?

tsuriga [12.10.2010 16:42:40]

#

¡¡ Sci-fiä? Minun Putkassani? !!

Jokotai [12.10.2010 17:10:28]

#

Filosofinen scifi keksittiin jo Siihen Matriisiin ;D

Grez [12.10.2010 18:22:12]

#

goto100 kirjoitti:

Kaikki edellä mainitsemasi ongelmat on kierrettävissä tulevaisuudessa.

Mahdollisesti, ja samalla todennäköisesti tulee uusia ongelmia.

goto100 [12.10.2010 21:43:50]

#

Minulla on idea jolla pystytään tekemään aukoton järjestelmä joka on jopa saitin sääntöjen mukainen jonka ainoa säätäminen on sama mikä pokerofficen tekijöilläkin eli saittien satunnaiset muutokset. Nettipokeri on mielestäni uusi kuuma ala joka tuottaa/tulee tuottamaan erittäin paljon niin julkisesti kun epäjulkisestikin. Etsin siis ensisijaisesti ihmistä joka tykkää tekniikasta/ohjelmoinnista ja haluaa uutta purtavaa ja tuloksetkin ovat mahdollisia. Toissijaisesti etsin etukäteispalkkiota vaativaa. Ja on myös mahdollista että alan itse tekemään sitä koska projektillani ei ole aikataulua.

Lumpio- [12.10.2010 23:19:50]

#

Mitä jos menisit goto100 rehellisiin töihin käyttämään kaiken tuon energiasi?

goto100 [12.10.2010 23:33:15]

#

Mitä tarkoitit rehellisellä työllä, kuten olen jo maininnut toimin eri alalla. Pokeri on viihdettä ja joillekkin työtä ja uudet tekoäly sovellukset poikivat aina sovelluksia mitä erinlaisempaan käyttöön.

RQ [13.10.2010 05:32:09]

#

goto100 kirjoitti:

Minulla on idea jolla pystytään tekemään aukoton järjestelmä joka on jopa saitin sääntöjen mukainen jonka ainoa säätäminen on sama mikä pokerofficen tekijöilläkin eli saittien satunnaiset muutokset.

Minullakin on idea, jolla voi ryöstää pankin sääntöjen mukaisesti.</sarcasm>

Blaze [13.10.2010 10:40:05]

#

http://home.nyan.fi/~blaze/cat-poker-scheme.jpg

Jokotai [13.10.2010 16:11:26]

#

Blaze kirjoitti:

http://home.nyan.fi/~blaze/cat-poker-scheme.jpg

Teitkö itse? :)

goto100 [13.10.2010 16:29:06]

#

Blaze'n toimittama kuva oli erittäin hauska. RQ'lle vastaan että pankkimaailmassa tehtiin todella paljon rahaa asuntolainoihin sidotulla "osakkeella". Se johti jopa lamaan.

Marbo [13.10.2010 18:42:50]

#

No jos sulta idea löytyy niin kerro se ja aletaan koodan. Odotan noin 10min ja jos ei kuulu mitään niin unohda.

goto100 [13.10.2010 23:21:06]

#

Perustiimi alkaa olla kasassa, jälki ilmottautumisia otetaan vielä vastaan.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta