Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Houston Inc: Ketteriä Java / J2EE -kehittäjiä

akikakko [19.09.2010 12:58:01]

#

Etsimme ketteriä Java / J2EE -kehittäjiä

Houston Inc. on lean- ja agile-konsultointia tarjoava yritys. Tarjoamme ylpeinä asiakkaillemme vaativia projekteja, jotka on toteutettu laadukkaasti ja aina ketterästi.

Tällä hetkellä meitä on noin 30 ja rekrytoimme lisää ihmisiä. Meillä kaikilla on laaja-alaista kokemusta ja olemme tehneet sinnikkäästi töitä ansaitaksemme paikkamme Houstonin työntekijöinä.

Haluamme ihmisiltämme parasta. Tästä syystä pidämme heistä myös huolta sekä koulutamme ja palkitsemme heitä. Tarkoituksena on, että ihmiset tulevat Houstoniin jäädäkseen.

Tarvitsemme nyt Java / J2EE -kehittäjiä, jotka osaavat ratkaista ongelmia innovatiivisilla tavoilla. Sinun tulisi osata rakentaa vankkoja sovelluksia vaativille asiakkaille. Samoin sinulla tulisi olla loistava ymmärrys sekä käytännön kokemus Java-sovelluksen kehittämisestä.

Vastuualueet:

* Java-sovellusten kehittäminen
* Vaatimusten selvittäminen
* Suunnittelu
* Yksikkötestien sekä automatisoitujen regressiotestien kirjoitus
* Osallistuminen tiimin toimintaan aktiivisesti, jotta tiimi saavuttaa tavoitteensa

Vaaditut taidot:

* Kolme vuotta alan kokemusta
* Syvä ymmärrys Javasta ja sen kehyksistä
* Ihmislähtöisyys sekä yhteistyökyky
* Hyvä suomen sekä englannin kielen taito
* Sosiaalinen lahjakkuus
* Tiimityöskentelytaidot

Eduksi katsotaan:

* Korkeakoulututkinto
* Tietämys ketteristä sovelluskehitysmenetelmistä, kuten Scrum, Agile, Lean, XP - Certified ScrumMaster & Product Owner.
* Saatat hallita myös: Liferay, JBoss, JFS, JMF, JSP&JSTL, EJB (3), Swing, Spring, Spring Integration, Hibernate (2,3), Oracle, Apache (Struts, Velocity, Wicket), Bea aqualogic & weblogic.
* Kokemus media-, pankki-, automaatiotestaus- tai telekommunikaatioalalta

Työ on kokopäiväinen. Työpaikka sijaitsee Houston Inc:n toimitilassa Helsingin ydinkeskustassa. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja yrityksestä: http://www.houston-inc.com

Lisätietoja tehtävästä antaa Aki Kakko, Kiitos Henkilöstöpalvelut Oy, http://www.kiitos.fi puh. 040 1594646, aki@kiitos.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian tai viimeistään 15.10.2010 alla olevasta linkistä löytyvän hakulomakkeen kautta.

https://kiitos.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=6&o=A_RJ

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta