Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Cardbus firewirekortti

Mandariinimies [07.06.2010 22:49:03]

#

http://www.tietoasema.fi/eshop/?sid=1&cid=&gid=&sgid=&vid=&pcode=ZUN2300&whid=

http://www.thomann.de/fi/maudio_profire_2626.htm

Tämmöiset tuotteet ostin itselleni ja kovasti luulin, että nämä pelittäisivät hyvin yhteen. Harmi vaan, että vasta cardbuspaketin avattuani luin, että se tukee vain firewirelaitteita, jotka käyttävät 1,5A tai vähemmän sähkövirtaa. M-Audion interface käyttää 3,5A.

Noissa muissa cardbus tuoteselosteissa, mitä olen katsellut, ei mainita, että mitä sähkövirtaa tukevia laitteita ne tukee, joten osaako kukaan sanoa, onko mitään cardbus firewirekorttia, jolla saisin toimimaan ton oman audiointerfaceni? Eli cardbus firekorttia, joka tukee 3,5A sähkövirtaa käyttäviä laitteita?

Grez [08.06.2010 19:31:51]

#

Ainakaan kuvassa ei näkynyt, että onko sovittimessa virtalähde mukana? Jos on niin voisi kokeilla vaan hankkia järeämmän virtalähteen.

Tai sitten kunnon virityksenä syöttää firewireen käyttöjännitteen erikseen. En jaksa kaivaa cardbusin speksejä mutta tuskin sieltä 42W saa repiä. Jo tuo 18W:kin epäilyttää, josta syystä mietin tuleeko sovittimessa jo mukana virtalähde.

Aika vajaasti suunniteltu muutenkin toi rekkula, jos vaatii 3,5A kun suunnilleen mikään firewire-liitäntä ei anna tuollaista määrää. Speksin mukaan "FireWire bus provides up to 45W (30Volts, 1.5A)" ja läheskään kaikki laitteet eivät anna edes noin suurta jännitettä tai noin suurta virtamäärää. Esim. Macin kannettavista saa 12V ja 0,7A.

Sitä paitsi epäilen vahvasti, että olet ymmärtänyt jotain väärin.
"* Note: the ProFire 2626, ProFire 610, ProjectMix I/O and NRV10 are exceptions; these devices are not powered by your computer's FireWire bus, and require the included power adapter at all times."

Mandariinimies [08.06.2010 21:14:11]

#

Hmm, no mun pitää viel tsekata tää juttu uusiks. Pitää selvittää, oliko jossain muussa se syy miksi koneeni ei tunnistanut kyseistä interfacea. Kiitti vastauksesta.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta