Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: ATIn ajurit eivät asennu kunnolla

lithi [06.06.2010 11:58:05]

#

Tervehdys hyvät putkalaiset,

Nyt olisi apu pahemman kerran tarpeen, nimittäin olen kaksi päivää säätänyt ATi näyttiksen ajureita, olen kerennyt koneen formatoimaan kahdesti.

Tarina menee kutakuinkin näin: Eli formatoin koneen tuossa perjantai iltana ja sain Windows 7 Ultimate x64:n(sama käyttis ennen formatointia) asennettua, kaikki meni no problemos. Kun rupesin ATin ajureita laittamaan, mutta joka asennuskerralla kesken kaiken näytöstä lähtee signaali mutta kone hyrrää, kovalevystä mielestäni kuului rapinaa ja HDD valokin vilkkui, mutta signaali ei palaudu, odottelin ainakin noin 40 minuuttia ja ei, signaalia ei näkynyt. Joten muuta vaihtoehtoa ei jäänyt kuin sammuttaa kone ja käynnistää uudestaan. Kone käynnistyy jälleen normaalisti mutta kun päästään "Tervetuloa" kohtaan huomaan jo että resoluutio oli järkyttävän pieni (800x600) ja siitä eteenpäin en ole päässyt, olen poistanut ohjauspaneelin ATin ohjelmiston kautta poistanut kaikki mahdolliset ATin ajureihin ja CCC:n liittyvät osat(ATin ohjelmistossa on tämä valinta kohta). Tästä bootin jälkeen kone tulee aivan normaalisti ja oikealla resoluutiolla.

Tässä ainoa virheilmoitus joka tulee ajureiden asennuksen jälkeen:
http://i46.tinypic.com/30axf5u.png

(Mod. huom: ATI, ei ATi.)

lithi [06.06.2010 14:12:20]

#

Jatkoa:

Asensin tuossa Windowsin päivitykset, taisi olla 28 kpl. Kone käynnistyi uudestaan, asensin atin ajuriit uudestaan ja sama juttu kuin mitä jo mainitsin, pieni resoluutio uudelleen käynnistämisen jälkeen. Katsoin laitehallinnasta ajureiden tilanteen ja näytti oikein ATi HD4800 Series, otin siitä huolimatta kuitenkin ominaisuudet ohjaimesta ja palautin aikaisempaan ohjaimeen. Uudelleen käynnistämisen jälkeen oli jälleen resoluutio kohillaan ja CCC:kin oli käynnistynyt oikein eikä valittanut enää puuttuvia ajureita/väärää korttia kuten edellisen postauksen linkissä. Eli tällä hetkellä näyttäisi kaikki pelaavan, tiiä sitten mikä tuon uusimman ATin ohjelmiston ajureissa sitten oikein on.

JussiR [07.06.2010 10:50:22]

#

Palautit aikasempaan ohjaimeen eli nyt siinä ei pitäisi olla ATIn ajureita. Eli sama kuin et olisi asentanut mitään, mutta nyt voit leikkiä CCC:llä.

Ganes [11.06.2010 00:35:02]

#

Onko näyttikseen kytketty muita näyttöjä tai telkkaria? Oireet viittais vähän siihen että näyttis luulee että käytössä on telkkari tai jotain sinne päin. :-) Koita laittaa näyttö kiinni toiseen DVI liitäntään.

User137 [11.06.2010 10:23:36]

#

Oikea ajuri tuolla:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit

Lisänä sanotaan "...there is currently no software application which provides TV/Capture functionality for All-in-Wonder™ cards in Windows 7."

"Windows 7 beta and RC versions are not supported"

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta