Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: nokia ja gps

peg [20.03.2010 08:16:50]

#

Hei !
Miten saisi kätevästi tästä Nokian GPS sijainti tiedoista tuon sijainnin muotoon:
N 61"0'13
E 25"39'19

EDIT: Mikä ylipäätään tuo exif datasta tuleva /1 noiden lukujen perässä on?

    [GPSLatitudeRef] => N
    [GPSLatitude] => Array
        (
            [0] => 61/1
            [1] => 0/1
            [2] => 13/1
        )

    [GPSLongitudeRef] => E
    [GPSLongitude] => Array
        (
            [0] => 25/1
            [1] => 39/1
            [2] => 19/1
        )

    [GPSAltitudeRef] => �
    [GPSAltitude] => 12900/100

Metabolix [20.03.2010 11:47:39]

#

No tuossahan se on suoraan, yhdistelet vain.

<?php
$latitude = sprintf("%s %d\"%d'%d",
    $data["GPSLatitudeRef"],
    $data["GPSLatitude"][0],
    $data["GPSLatitude"][1],
    $data["GPSLatitude"][2]
);
$longitude = sprintf("%s %d\"%d'%d",
    $data["GPSLongitudeRef"],
    $data["GPSLongitude"][0],
    $data["GPSLongitude"][1],
    $data["GPSLongitude"][2]
);

Jos se /1 on jotenkin merkityksellinen (ts. muuttuu toisinaan), voit käsittelyä varten erottaa sen alkuosasta explode-funktiolla.

Blaze [29.03.2010 15:59:02]

#

peg kirjoitti:

Mikä ylipäätään tuo exif datasta tuleva /1 noiden lukujen perässä on?

"Jaettuna yhdellä", ne on murtolukuja.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta