Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Netsaha nettisarjiksenhallinta

Merri [02.03.2010 23:02:03]

#

Todella, todella pitkästä aikaa olen tehnyt aavistuksen isomman projektin, joka on jo käyttökelpoinen. Kyseessä on nettisarjiksien hallintaan soveltuva softa, jolla voi hallita useampaa sarjista yhdestä paikasta. Soveltunee varsin hyvin myös kuvablogin (photoblogin) pitämiseen.

Lataus ja asennusohjeet

Ehkä isoin asia mitä kaipaan on kommentit turvallisuudesta sun muusta, tämä kuitenkin on tullut noin viikon aikana kirjoitettua puolittain pyynnöstä, puolittain omasta halusta. Tein myös luokan ensimmäistä kertaa, aiemmin olen vain muokkaillut niitä.

Ominaisuuksia saa toki myös latoa, nythän tuo on niin minimaalinen ettei hyvä tosikaan. Minulta on jo pyydetty poistomahdollisuutta kuin myös kielitiedostojen tukemista ylläpitopuoliskolle.

Grez [02.03.2010 23:14:25]

#

Tätä kohtaa en oikein ymmärtänyt

lainaus:

keep md5() around password!

Eikö olisi järkevämpää laittaa tuonne se salasanan md5-tiiviste ennemmin kuin md5(salasana)

Tai sitten tehdä tiiviste siinä vaiheessa kun tarvitaan jos se joka tapauksessa on siellä selväkielisenä.

Merri [02.03.2010 23:16:37]

#

Se on ihan helppouden vuoksi tällä hetkellä, koska asennusvaihe puuttuu :)

Merri [03.03.2010 01:52:50]

#

Mallin vuoksi nyt myös Megatokio pyörii Netsahalla. Olikin pois toiminnasta sen puoli vuotta... uusia käännöksiä tosin ei ole luvassa, ei riitä aika ja kiinnostus millään.

Ja näkeepähän löytääkö joku aukon jos Megatokio menee ihan oudoksi yhtäkkiä :P

Grez [03.03.2010 02:07:58]

#

Hmm, onko tuo tietotekniikka-aiheinen sarjakuva.. "Tsubasa tappaa minut jos hukkaan pingin" :D

Merri [06.03.2010 16:00:12]

#

Projekti on lähtenyt rullaamaan ja roadmappi on nyt olemassa. Beta 2 lisää olennaisia perustason ominaisuuksia lisää, kuvablogimahdollisuus otetaan huomioon ja joitakin heikkouksia toteutuksessa korjataan (global $comics -muuttuja pois), Beta 3 vaihtaa avoimeen lähdekoodin mikä tarkoittaa lisenssin lisäämisen lisäksi SVN:n avaamisen todennäköisesti Googlecodeen julkistuksen jälkeen. Myös asennusvaihe tulee beta 3:ssa.

Tämän jälkeen tulee kypsennetty Release Candidate -versio, jonka mukana on tarkoitus tarjota laajempi valikoima valmiita vaihtoehtoja vierailijapuolen sivujen toteuttamiseen ("frontend templates"). RC:n aikana on tarkoitus myös saada viilattua tiedostot kuten user.php ja template.php sellaisiin kuosiin, ettei niitä tarvitse ikinä muokata, jolloin niitä ei tarvitse tarjota mahdollisten päivityksien mukana => adminpuolen omat templaatit ja käyttäjänhallinnat säilyvät aina yhteensopivina.

Merri.netin etusivu on myös päivitetty ja mainostaa nyt Netsahaa täyttä häkää, olkoonkin että mainostaa ominaisuuksia lopullisen julkaisun eikä tämänhetkisen betan kannalta.


Noin kaikkinensa olen saanut projektista paljon hyvää palautetta :)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta