Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Etsitään heimojäsentä: Ohjelmistosuunnittelija

Mainostoimisto4F [23.02.2010 09:41:41]

#

Mainostoimisto 4F etsii ammattilaista vastaamaan sisällönhallintajärjestelmän tuotekehityksestä sekä järjestelmää käyttävien asiakasprojektien teknisestä määrittelystä ja toteutuksesta.

Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työntekijä, jolla on reilusti kokemusta projektityöskentelystä. Hahmotat hyvin suuria kokonaisuuksia ja huolehdit itsenäisesti aikatauluissa pysymisestä. Sinulla on kokemusta laajojen verkkopalveluiden ja -ohjelmistojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Olet taitava ohjelmoija ja tietokantaosaaja, haluat oppia uutta etkä pelkää haasteita.

Tunnet hyvin www-teknologiat (PHP, MySQL, XHTML, CSS, XML, Ajax). Sinulla on myös kokemusta jonkin web-sovelluskehyksen, kuten CakePHP, Symfony tai Zend Framework, käytöstä.

Työskentely pulppuilevassa työyhteisössämme ja yhteydenpito asiakkaisiin edellyttävät huumorintajua sekä sosiaalisuutta.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2010 loppuun projektiluonteisuuden takia. Työpaikka sijaitsee Kotkan keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarvitsemme osaamistasi toimistolla, joten projektin alkuvaiheessa ei ole mahdollisuutta etätyöhön.

Työhakemukset liitteineen ja palkkatoivomuksineen 5.3.2010 mennessä sähköpostitse osoitteeseen posti@4f.fi . Sähköpostin otsikkoon merkintä "Työpaikkahakemus - Ohjelmistosuunnittelija".

Lisätietoja tehtävästä:
Toimitusjohtaja Pasi Hämäläinen, p. 050 384 9064
Projektipäällikkö Jyri Kilpeläinen, p. 044 560 0485

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta