Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Firefoxin ikkuna hukassa

setä [14.02.2010 10:16:07]

#

Mahtaako löytyä täältä ratkaisua pulmaan. Klikattuani Firefoxin kuvaketta näkyy hetken tiimalasi mutta sitten ei tapahdu mitään. Sama uudelleen klikkauksella. Yritin uudelleen asennusta mutta tuli ilmoitus, että Firefox on sammutettava ensin. Sammutin koneen ja asensin Firefoxin uudelleen. Nyt se toimi mutta seuraavana aamuna sama juttu joten heivasin koko Firefoxin pois (tosin ensin piti sammuttaa kone). Vaimo kaipasi Firefoxia joten asensin sen eilen (Ver. 3.6), mutta jälleen tänä aamuna Firefoxin ikkuna oli piilossa. Nyt huomasin kuitenkin tehtävien hallinnassa prosessin firefox.exe. Kun sammutin sen ja klikkasin uudelleen kuvaketta niin johan toimi oikein. Tämän jälkeen Firefox käynnistyi ongelmitta mutta onko ohjelma aamu-uninen vai mikä vaivaa vai onko vika koneessa (Win XP Home, SP3)

Rasenger [14.02.2010 10:54:41]

#

Tuon tyyppiset oireilut yleensä johtuvat koneesta. Periaatteessa keskusmuisti saattaa olla viallinen, mutta monesti syypäänä on Windows. Kokeile CCleaner ohjelmalla puhdistaa kone ja korjata rekisterit.

setä [14.02.2010 11:43:12]

#

Kiitos, kokeilin mutta valitettavasti ei auttanut.

trilog [14.02.2010 11:57:16]

#

Tuollaisia ongelmia saattaa tulla, jos Firefoxin tietokannassa (sqlite) on paljon roskaa. Oletko yrittänyt poistaa Firefoxin käyttäjäkohtaiset tiedostot (ne eivät poistu, vaikka poistaisi Firefoxin)? Jos niissä on jotakin tärkeää, voit kokeilla tietokantojen putsausta.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta