Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Projekti: koodiväritys putkaan

tsuriga [18.01.2010 18:17:26]

#

Ts. tuttavallisemmin koodivp v1.0. GreaseMonkey-lisäosa, joka tuo JavaScript-pohjaisen SyntaxHighlighter-koodivärittäjän käytettäväksi Putkan keskusteluihin. Mukana tulee kaikki SyntaxHighlighterin mukana tulleet teemat sekä tuki kahdellekymmenelle kielelle.

koodivp.txt kirjoitti:

--
#Konffaus:
theme: Jokin teemoista (Default, Django, Eclipse, Emacs, FadeToGrey, Midnight, RDark)
highlightMode: Värjätäänkö kaikki automaagisesti vai valittaessa
collapse: Piilotetaanko koodit alustavasti
Brushes: Käytettävät siveltimet

Huom! Jos haluaa käyttömukavuutta niin suosittelen odottamaan seuraavaa julkaisua, tämä on vain hätäjulkaisu kehittäjille ja niille, jotka tarvitsevat erikoisemman kielen värityksiä (sivuhuomautuksena: allekirjoittanut on varsin tyytyväinen myös Putkan tarjoamiin).
Huom2! Oletusasetuksilla pitää painaa sitä "Värjää"-tekstiä (tai vaihtaa valintalaatikon arvattu arvo), jotta koodi värjäytyy. Ei ole käytännöllinen ratkaisu (varsinkaan kun sille ei ole vielä tyyleissä määritelty kursoria), mutta siinä on kuriositeettinä anonyymin tapahtumakuuntelijan poistaminen.

Ruma kuin susi kun en tyylejä ykkösversioon jaksanut määritellä vaikka classNamet elementeille heitinkin. Seuraava versio tullee olemaan osa suurempaa Putka 2.0 -projektia. Huom! Kyseinen projekti vois kaivata GM:n/JavaScriptin/MooToolsin/CSS:n hallitsevia lisätoteuttajia, ideoita on sen 80 (mm. TinyMCE:n integroiminen, viestilaatikon irrottaminen sivusta ja sivupalkin muuttaminen piilotettavaksi).

vehkis91 [18.01.2010 18:23:02]

#

Putka 2.0?
Readme, jossa ei toimi ääkköset?

tgunner [18.01.2010 18:40:40]

#

Putka 2.0 johtaa valoon. Kaikki kunnia Putka kaksipistenollalle. Ja ihan hyvinhän ne ääkköset toimivat.

Mielenkiintoinen viritelmä, vaikka onkin hieman karu ja ankea - toistaiseksi.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta