Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Google AdWords 75€ mainosetu

jessenic [10.11.2009 17:06:23]

#

Eli mulla olis tämmönen sille, joka ekana kerkiää:

Hanki uusia asiakkaita ilmaisella 75 euron kupongilla


Hyvä Google Analyticsin käyttäjä,

kuten tiedät Analytics antaa paljon arvokasta tietoa sivustostasi. Mutta tiesitkö, että yhdistämällä Google Analyticsin hakukonemainontaan Google AdWordsin avulla, on sinun mahdollista saada vielä enemmän hyötyä sivustostasi: lisää liikennettä ja lisää myyntiä. Haluamme esitellä Google AdWordsin, joka helpottaa yrityksen sivuston löytymistä Googlen avulla ja tuo verkkosivuille lisää arvokkaita kävijöitä .

Kutsumme sinut kokeilemaan Google AdWordsiä tämän 75 euron kupongin avulla. Marraskuun 30. päivän jälkeen kupongin arvo putoaa 50 euroon, joten käytä kuponkisi jo tänään!

Google AdWordsin neljä etua

-Maksat vain tuloksista: mainoksesi näkyvät ilmaiseksi ja maksat vain, kun kiinnostuneet käyttäjät napsauttavat mainoksiasi ja siirtyvät sivustollesi.
-Hallitset mainoskulujasi: AdWordissä ei ole minimihintoja ja voit vaihtaa päiväbudjettiasi milloin haluat.
-Mukautat mainontaasi tarpeittesi mukaisesti: muokkaa mainoksia uusille tuotteille ja tarjouksille. Voit aloittaa ja pysäyttää kampanjasi silloin kun haluat.
-Luot tarkkoja raportteja: Google Analytics on täysin yhteensopiva AdWordsin kanssa, joten saat helposti yksityiskohtaisia raportteja, jotka näyttävät kampanjoittesi tehokkuuden jopa avainsanojen tasolla.

Ota AdWords-kuponki käyttöön muutamassa minuutissa:

1. Mene osoitteeseen adwords.google.fi ja napsauta "Aloita Nyt"-linkkiä luodaksesi AdWords-tilisi.
2. Kirjaudu uudelle AdWords-tilillesi ja me autamme sinua luomaan ensimmäisen kampanjasi vaihe vaiheelta.
3. AdWords-tililläsi syötä laskutusasetuksesi.
4. "Mainoskoodit"-kohdassa: syötä koodi FDGG-BTBN-RSNE-E2U3-VY6 "Lunastuskoodi"-riville
5. Napsauta "Lunasta"-linkkiä. Nyt olet valmis julkaisemaan mainoksesi ja hankkimaan uusia asiakkaita.

Potentiaaliset asiakkaasi etsivät parhaillaankin tarjoamiasi tavaroita tai palveluita, joten miksi odottaa? Aloita AdWordsin käyttö nyt!


Ystävällisin terveisin,
Google Analytics-tiimi

PS. Kannattaa toimia nopeasti. Lunasta kuponkisi ennen marraskuun 30. päivää saadaksesi 75 euron mainoshyvityksen. Tämän päivämäärän jälkeen kupongin arvo putoaa 50 euroon (kuponki voimassa 31.12.2009 asti)

Käyttöehdot
* Etusetelitunnus on käytettävä 14 päivän kuluessa uuden Google AdWords -tilin luomisesta. Etusetelihyvitys hyvitetään automaattisesti uudelle Google AdWords -tilille heti, kun etusetelitunnus on syötetty ja maksutapa valittu. Jos maksutavaksi valitaan jälkimaksu, etusetelihyvityksestä vähennetään tilin aktivointimaksu (tällä hetkellä 5,00 euroa) ennen hyvityksen siirtämistä tilille. Jos maksutavaksi valitaan ennakkomaksu, mainostajan täytyy aluksi maksaa tilin aktivoimiseksi vähimmäismaksu (josta vähennetään aktivointimaksu), ennen kuin etusetelihyvitys voidaan siirtää tilille. Etusetelihyvityksen määrän ylittävät mainoskustannukset laskutetaan mainostajalta, joka vastaa kaikkien langetettavien verojen maksusta. Jos mainostaja haluaa välttää etusetelihyvitystä suuremmat lisäkustannukset, hänen on valvottava tiliään ja keskeytettävä tai lopettava mainoskampanja ennen etusetelihyvityksen määrän saavuttamista tai välittömästi sen jälkeen.

© 2009 Google Ireland Ltd. Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland

JussiR [10.11.2009 19:08:22]

#

Silti täytyy maksaa 10e aktivointimaksu :D

JAMSUO93 [10.11.2009 20:08:18]

#

Pystyykö ton AdWordsin lopettamaan kun toi 75 € on kulunut loppuun?

Lebe80 [10.11.2009 23:43:55]

#

EI! Se seuraa sinua ja sukuasi hamaan tulevaisuuteen

jessenic [11.11.2009 17:23:57]

#

jessenic kirjoitti:

Jos mainostaja haluaa välttää etusetelihyvitystä suuremmat lisäkustannukset, hänen on valvottava tiliään ja keskeytettävä tai lopettava mainoskampanja ennen etusetelihyvityksen määrän saavuttamista tai välittömästi sen jälkeen.

Noinhan tuossa sanotaan

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta