Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Linkki sähköpostiin

Sivun loppuun

krisse100 [23.10.2009 18:22:48]

#

Onko kenelläkään tarkempaa tietoa, miten saan lähetettyä gmailiin sähköpostin, jossa on laskun linkki mukana. Ei tunnu menevän edes roskapostiin. Viesti menee hyvin esim: hotmailiin ja jonnekin muualle, mutta ei suomi24:n tai gmailiin.

Antti Laaksonen [23.10.2009 18:33:50]

#

Mikä on viestin tarkka sisältö?

Linkki sähköpostiviestissä on tuskin syy sen hylkäykseen.

krisse100 [23.10.2009 18:45:21]

#

Siinä on pelkkää tekstiä ja linkki, mistä aukeaa lasku. Gmaili blokkaa koko viestin. Ei mene edes roskapostiin.

Antti Laaksonen [23.10.2009 18:48:42]

#

Mitä tekstissä ja linkissä lukee? Entä viestin lähettäjä ja otsikko?

Ainakin seuraava viesti menee perille Gmailiin:

Oletko lukenut tämän keskustelun?

https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/19946-linkki-s%C3%A4hk%C3%B6postiin

Meneekö viestisi perille Gmailiin, jos siinä ei ole linkkiä?

krisse100 [23.10.2009 19:11:19]

#

Terve xxxx xxxxxx!
Tässä on liitteenä lasku xxxxxxxx.
Oheisesta linkistä pääset verkkolaskuun:
http://www.xxxxxxxxxxxx.fi/sms/verkko_lasku.php?id=1432

Tässä on lisäksi viisi riviä tekstiä.

Terveisin
asiakaspalvelu@xxxxxxxxxxxxx.fi

Eli suunnilleen tämän näköinen viesti. Lisäsin tohon viestiin vielä muutaman rivin tekstiä, että se olis pitempi.

Antti Laaksonen [23.10.2009 19:15:43]

#

Meneekö vastaava viesti perille ilman linkkiä?

Menevätkö muut vastaavasti lähetetyt viestit perille?

Macro [23.10.2009 19:45:09]

#

Milläköhän lähetät ne viestit? PHP:llä nettisivupuolelta onnistuisi varmaankin jotenkuten näin.

krisse100 [23.10.2009 19:46:02]

#

Ei tuu näköjään edes ilman linkkiä. Onkohan toi liian lyhyt viesti.

peg [23.10.2009 19:49:58]

#

Jos testailet noilla xxxx xxxx merkeillä niin luullaan porno postiksi.
Vältä enemmän kuin kaksi samaa merkkiä peräkkäin.

Metabolix [23.10.2009 19:50:10]

#

Ei vika voi olla viestin pituudessa eikä luultavasti sisällössäkään. Kokeilepa lähettää sama viesti käsin jostain toisesta osoitteesta GMailiin – luultavasti toimii. Ovatko oikeutesi lähetysosoitteeseen kunnossa, lähetätkö postin autenttiselta palvelimelta?

Antti Laaksonen [23.10.2009 19:51:16]

#

Viesti ei ole liian lyhyt, koska minun vielä lyhyempi viestini tuli perille.

Macro [23.10.2009 20:00:04]

#

Metabolix kirjoitti:

Ei vika voi olla viestin pituudessa eikä luultavasti sisällössäkään. Kokeilepa lähettää sama viesti käsin jostain toisesta osoitteesta GMailiin – luultavasti toimii. Ovatko oikeutesi lähetysosoitteeseen kunnossa, lähetätkö postin autenttiselta palvelimelta?

Minulla oli muuten sama ongelma. Lähetätkö niitä omalta palvelimelta? Sinulla ei varmaankaan ole mail-serveriä sielä asennettuna. Minun oma palvelin ei ilmoittanut, että viestiä ei voinut lähettää, koska display_errors oli pois päältä.

Laita koodisi alkuun <?php ini_set("display_errors", 1); ?>, jolloin sinulle pitäisi tulla jonkinlainen virheilmoitus.

(En tiedä, että onko nettisovellus, kun ei mainittu. Oletan niin)

krisse100 [23.10.2009 20:05:05]

#

Lähetän ensin pitkät tilausohjeet sähköpostiin ja ne menee kyllä perille gmailiin ja samalla lähetysskiptillä ei mene lyhyt viesti missä on linkki ja ei mene vaikka linkki otettiin pois.

Antti Laaksonen [23.10.2009 21:28:33]

#

Jos lähetät lyhyen viestin omasta sähköpostistasi, meneekö se silloin perille?

krisse100 [23.10.2009 22:58:58]

#

Ongelma ratkesi osittain 100:n lähetetyn viestin perusteella. Lähettäjän nimeksi muutettiin xxxxxxx@gmail.com ja linkki viestissä muokattiin special character &#112; muutama kirjain. Mutta nyt vielä suomi24n ei pelitä vielä.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta