Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Mistä löytyy pikavippiforman softa?

kimble [15.10.2009 11:45:36]

#

moi
kun en aiheesta juurikaan ymmärrä niin aattelin turvautua itseäni fiksumpien apuun...
eli suomessa on varmaan jo tehty softa mikä pyörittää pikavippifirmojen koneistoja ja kun itse lähdössä mukaan yhteen niin kiinnostaa....mistä löydän siihen tehdyn softan?
kiitos¨

haluan siis omaan käyttööni semmoisen eli tiedän että siitä joutuu maksamaan....ajatuksena lähinnä se ettei tarvitsisi alkaa teettämään sellaista, koska varmasti sellainen on olemassa....

Metabolix [15.10.2009 12:05:27]

#

Ei sitä varmasti missään julkisesti jaeta, vaan se on pikavippifirman omaisuutta. (Aivan yhtä hyvin voisit kysyä, mistä löytyy pankin tai vakuutusyhtiön tietojärjestelmän koodi. Tuskinpa niitäkään yleisesti jaetaan.) Ohjelmiston sinänsä ei pitäisi olla kovinkaan mutkikas, suurimmat kysymykset ovat varmaankin SMS-rajapinta ja toisaalta yhteydet pankkiin.

Lebe80 [15.10.2009 12:45:20]

#

kimble: enpä uskoisi, että pikavippisoftaa on sellaisenaan olemassa suoraan ladattavana.

Eli suunnittele miten pikalaina toimisi, hanki pääoma ja ota yhteyttä johonkin ohjelmistoyritykseen, joka softan tekisi.

krisse100 [23.10.2009 19:31:03]

#

Meillä on omassa käytössä itse koodattu ohjelmisto,missä on myös laskutus samassa ja viestiliikennettä voi seurata koko ajan. Paljon olet valmis maksamaan jos ostat koko ohjelman omaksi.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta