Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Vista Home Edition Net user Vieras password

Rocceri [04.08.2009 10:05:54]

#

Tuli tässä kaverin koneella ongelma, että käyttö on estetty järjestelmänvalvojalla antaa käsky "Net user Vieras password" komentorivillä.
Miten saisin tämän toimimaan?

"Järjestelmävirhe 5

Käyttö estetty"

(Koneessa on 3 järjestelmänvalvojaa, kaikilla salasana.)

Grez [04.08.2009 11:43:23]

#

Kai olet käynnistänyt komentorivin järjestelmävalvojana? (Siis valinnut komentorivin ikonista oikealla napilla avautuvasta valikosta "käynnistä järjestelmänvalvojana")

Rocceri [04.08.2009 11:59:01]

#

Nyt Vista taipui, mutta tämä vaan sanoo, että Vieras tili on suojattu salasanalla, mutta mikä se on? Mistä sitä voi muuttaa? Ei ole sellaista ominaisuutta kuin XP:ssä... En tajunnut tuota Net user käskyn syntaxia, mitä Vista tarjosi. NET USER [Käyttäjänimi {salasana} /ADD komennot [/domain] tai jotain vastaava sanoi. En muista tarkalleen.

Edit. http://en.kioskea.net/faq/sujet-2289-manage-xp-and-vista-users-using-dos-commands#set-a-password Tuolta löysin. Kiitos avusta.

Rocceri [10.08.2009 18:02:45]

#

Tämä kun liittyy samaan aiheeseen, niin jatkan tästä:
Suomenkielisellä Windows XP Homella kun koitin ottaa Englannin kieliseen Vistaan yhteyttä näin, niin tunnus on automaattisesti koneen_nimi\Vieras. Kun kone on englanniksi, niin vierastili on Guest. Kun tätä koneen_nimi\Vieras:ta ei voi muuttaa, niin en saa yhteyttä.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta